Aspirante optimiste, peste 35 de ani (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Floran tot la Medsana faci ET-ul, nu? Bafta multa iti doresc! O sa-ti tin pumnii! sunt si reusite cu embrioni congelati, cum sa nu?
mai vino si la FIV sa vorbim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agerica spune:

copilutzu-si eu am lesinat la HSG...si m-am trezit dupa doua perechi 'sanatoase' de palme.Aproape am uitat de ce am lesinat,din cauze de 'falcute' pe care le simteam dizlocate.Asta se intampla in 1997 si de atunci am o frica groaznica de durere.Dar...luna viitoare fac laparoscopie.Noroc ca va fi sub anestezie generala,ca altfel sigur repetam figura.Numai ca acuma i-as fi avertizat sa nu mai dea atat de tare...

Mergi la inceput

Am gasitttt...
Calculul datei nasterii: 1. ; 2. ;Sarcina si Nasterea;Video - dezvoltarea fatului ; Sarcina saptamana cu saptamana ; Greutate si centimetrii fat ;Analize,ecografii,teste,proceduri,etc. Adresa comuna de e-mail este: mai_iunie2007@yahoo.com *cine doreste parola sa trimita PM AICI

Deocamdata ma rasfat...cu imagini absolut superbe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Nusy,programul la cabinet este de la ora 15-20 ,dar cocei vine la 16.
Deci daca vrei o faci acolo daca nu iei recipientul si-l duci la ora 16 cand vine d-na dr.
Rezultatul l-am luat la ora 19 cand aveam eu programare pt. citirea analizelor
Sotul meu nu a avut programare ,doar eu.
Sa fie cu succes.

s.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Agerica, si eu am tot golden retriever:)))Da nu m-ash risca sa cotcodacesc prin casa, ca a mea s-a "antrenat" cu puii vecinului si nu stiu ce iese...In schimb, aspirantul de barbatu-meu o ia in brate si o leagana ca pe un copil...saracu'...si potaia are numa 20 de kile( deocamdata, ca e pui..)

V

A, uitam ( am scris la FIV): azi dimineatza mi-am infipt singura prima injectie de Diphe pentru fiv...

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Mirelus, Iana_Mari: , multumesc mult de tot.

Nusy

Mergi la inceput

Victoria-catelusa noastra are 4 ani si 38 kg!!,dar e la cura de slabire...Si pot spune la propriu si la figurat ca cea mai scumpa catelusa.La propriu,pentru ca este o adorabila,ne aduce tare multa bucurie si suntem definitiv "" de ea.La figurat, deoarece:ne-am schimbat covoarele,mobila si parchetul...sti tu de ce...Apoi am tratat cu vecinii sa ne spuna cati puieti de copacei sa le cumparam,si cati puiuti...de gaina.Pe la 7 luni a incetat sa mai roada si in casa, spre fericirea noastra pentru ca tocmai ne mutasem la bloc si ne-am reamenajat apartamentul.Dar cred ca a ramas cu nostalgia puilor de gaina...de aici deruta...

Va pup pe toatesi scuze ca m-am lungit cu povestile despre catelusa mea.Dar daca am ocazia sa vorbesc despre ea,cu greu ma opreste cineva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

nusy ce calcule faci cand spui "zilele in care ar trebui sa fac HSG"? Poti face dupa menstruatie pana la ovulatie, deci ai avea din z.6 pana cam prin z.11. Sau ti-a zis o zi anume? Oricum bafta multa la spermograma.
va pup pe toate

gabi

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Gabitzu, mie de obicei imi mai curge ceva putin si maro pana prin ziua 8...iar luna asta am avut ovulatia in z11..Deci as avea zilele de facut HSG 9 si 10.Si ,daca imi vine azi menstr.(si asa se pare),respectivele zile pica exact sambata si duminica viitoare.De aceea am zis asa.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

am inteles nusy, asa se explica de ce sunt numarate zilele. Chiar ai ovulatie devreme tu. Poate cine stie....ori nu-ti mai vine ori se decaleaza cu o zi si atunci te duci luni. Eu votez pentru prima varianta

gabi

6+

Mergi la inceput