Aspirante optimiste, peste 35 de ani (4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Agerico, m-ai facut sa rad.
Floran bafta la ET-ul din ianuarie. Ai facut FIV la Medsana, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

FLORAN, in sfarsit ai aparut!!!! Daca ai sti cat te-am cautat,ti-am dat si PM acum cateva luni insa nu ai fost de gasit.Voiam atunci sa te intreb despre injectiile Miopeptid, vazusem ca vi le-a dat Soare (tatal) si cum tocmai le primise si sotul meu (de la fiu) ,as fi vrut sa-mi spui daca au avut vreun efect.Intre timp,le-a si facut si spermograma s-a imbunatatit foarte mult.Oricum,daca poti sa-mi impartasesti din experienta voastra,as fi bucuroasa.Pana una-alta,bafta la ET.
La noi,se pare ca iar se amana spermograma...maine ne va da raspunsul dr.daca ne poate primi sambata (dar se cam pare ca nu).Si ce e mai nasol..sambata viitoare nu putem noi merge pt.ca avem o nunta.Nu mai am rabdare, vreau sa vad cum mai stam cu .
Gabiu, Mirela, multumesc pt.urari...dar cred ca o sa mai dureze putin pana o sa aflam noul rezultat.

Yeeeee, s-a rezolvat cu ora!!!!!In sfarsit,apare mesajul la ora la care il scriu!!!!!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

nucutza te pup iubita si fie ca cea de-a 8 IA sa fie ultima si sa se prinda bb. Doamne ajuta sa ai si tu o astfel de semnatura ( e un vis care si acum uneori imi pare ireal)
nusy nu te necaji cu facutul spermogramei. Parca ziceai ca faci IA cu Dantes, atunci iti va spune el nr. A+B si asa afli si cum stati. Daca nu, mai ai putintica rabdare, rezultatul sigur va fi unul pe masura asteptarii
Va pup pe toate, zile fertile si reusite maxime va dorsc

gabi

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Gabiu : Nu cred ca ajung luna asta(octombrie) la Dantes,pt.ca zilele cand ar trebui sa fac HSG, dupa calculele mele,pica in week-end,asa ca o s-o las pe luna cealalta.Iar IA voi face in urmatoarea luna dupa HSG,deci ar trece vreo 2 luni pana mi-ar face el spermograma.......

Ma bate gandul, daca nu ne poate primi dr.nostru cat mai repede, sa mergem la Cocei sa facem spermograma.Insa nu stiu cum se procedeaza...e cu programare? unde?( as prefera la cabinet privat)poate recolta pe loc? care e programul( ca noi venim cam de departe si ajungem cam pe la 10-11 in Buc.), cam in cat timp ne da rezultatul? Daca stie cineva sa-mi raspunda la intrebari ...pleeease, astept raspunsurile.Eventual si nr.telef.+adresa.Va rog!!!!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Floran., Nucutzaeu am spus o poveste de curand despre reusita la FIV cu embrioni congelatisi o reiau pe scurt pt. toata lumea: viitoarea mamica de 35 primaveri, dupa nereusita primului FIV la care se astepta ea sa ramana, nici ca ii mai venea sa il faca pe al doilea, dar avea outele congelate si dr. (in Israel se intampla asta unde totul e gratuit)tot insista ca sa scape de o grija. Deci, reusita dupa care la vreo 4 ani ramase din nou naturel, la schi!
Asta fuse toata povestea si chiar eu am auzit-o pe viu grai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Nusy, eu iti spun doar nr. de telefon (sa faci programare) si adresele de la cabinetele private unde merge dr. Cocei. Despre cat de repede se da rezultatul nu stiu, ca inca n-am fost (dar cred ca in aceeasi zi, imi aduc aminte de Lachi care a fost sapt trecuta la cab. din Zorileanu si parca a primit rezultatul la vreo 2-3 ore).
Deci: 224.31.27 (Marinescu Medical Center - Str. Aviator Mircea Zorileanu nr. 44 - e cabinetul lui Marinescu) sau 223.19.06 (Cabinetul Nord-Medica - Str. Grivitei nr. 156, sc. D, et. 2, ap. 108 - asta e cabinetul pe care-l imparte cu dr. Niculescu). Din cate am citit pe forum, obtii mai repede o programare la cab. Nord-Medica.
Dar sunt sigura ca iti vor raspunde fetele care deja au fost la ea.
Te pup si bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Salut fetele si le pup !!!!
Chiar daca nu am mai scris , v-am citit zilnic. Deh....dependentza...
Am intrat sa va dau ceva vesti despre mine...
Am reusit in sfarsit sa fac HSG. Auuleeeeeoooo... ce am mai urlat ,....auuleeooo, ...ce am mai plans..., si pana la urma "m-am linistit" ca... am lesinat de durere...Mi-am revenit dupa cateva palmutze peste falcutze ( fac haz de necaz... ). Acum sincer...mi-e rusine raaau. Nu mi-am dat seama ca "urlu" asa de tare . A venit dr. de la colposcopie si l-a intrebat pe asistent cine si de ce urla asa ( iar eu eram de fata ) Imi venea sa ma bag sub patul acela de rusine...Dar una peste alta s-au comportat frumos cu mine...
Acum sunt bine.

Am inteles de la dr. ca o trompa este permeabila iar una nu se vede de loc , si am o usoara sinechie uterina. Mi-a spus ca nu este rau de loc. Luna urmatoare o sa fac histeroscopie .

Lamuriti-ma si pe mine va roooog !!!
-Din ce cauza se face sinechie uterina ???? Nu am avut chiuretaje ( 2 biopsice -cu muuulti ani in urma ).
-Poate fi Duphaston-nul o cauza a sinechiei uterine ??? Ca mi-a dat iar din a 14 zi a CM. ca sa nu avem "surprize " cu sangerarea ..iar...
-Histeroscopia se face cu anestezie ??? Sa stiu la ce sa ma astept.

Si veste cea mai buna ,si cea mai buna ptr. mine este ca ,ca, ca dupa Histeroscopie pot sa incep IAD.
Va pup pe toate !!! Sunt alaturi de voi si va tin pumnii!!!
Pup si gravidutzele pe burtici!!!!

PERLUTZA
FLORILE MELE
Un drac de fata!

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "

copilutz'

Mergi la inceput

Nucutz
si io am fost pe 28 la Giulesti. Nu ma mai gandeam la outze... ma gandeam ca imi ardea ficatzei sa fumez o tzigarica...si plouuaaaaaa... si dr. era in operatie. si io...asteptam.....
Tu unde ai stat?? Eu la camera de garda.
Ma gandeam ca poate ne-am vazut....
Tin pumnishorii straaansi!!!

PERLUTZA
FLORILE MELE
Un drac de fata!

copilutz'

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by agerica

Adicatelea ii atrag atentia cotcodacind prin casa.Sa vezi ce triluri scot...si intra in joc 'cocoselul' meu...Nu indraznesc sa ma gandesc ce-o fi crezand vecinii....Si bietul nostru caine(golden retriver)e tare zapacit,cauta ca disperatu'"gaina" si schelaie ca nu o gaseste...
In rest...parem sanatosi

agerica

SUNTETI BESTIALI!!!!!
dragul de el de catzel.. imi inchipui....
Dooamne ce am ras....

PERLUTZA
FLORILE MELE
Un drac de fata!

copilutz'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agerica spune:

Fetelor, ma puteti ajuta va rog?
Alaltaieri scotocind prin DC am dat peste niste articole frumos insiruite(practic era in sinteza o multime de articole),printre care era si -video-dezvoltarea fatului...imagini din Discovery.Nu am apucat sa-mi notez calea cum am ajuns la ele(sefa'intrase)si acum desi scotocesc de doua zile nu le mai gasesc.
Va rog mult daca aveti habar unde le pot gasi,ajutati-ma
Va pup

Mergi la inceput