Aspirante optimiste, peste 35 de ani (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

crinutza, mama omida te intreaba ce patzishi si tu ? tot ca avalon? din cauza la fiv nu mai intri?
noi asteptam vestile bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Dj_mama da, din cauza FIV-ului nu voi mai intra. Va trebui sa plec, fac tratamentul la Szeged si nu voi avea internet (aceasta e pricipala cauza). Si in plus, deja sunt cam stresata, ma necajesc tare cand vad nereusite. Imi va fi dor de voi.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

LIANA,LA MULTI ANI si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca.
.
Miki,la multi ani pt anii de casatorie si multi ani inainte.
Crinuta,sa-ti de-a D-zeu,un bb si sa auzim numai de bine.
,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

LIANA LA MULTI ANI FERICITI SI FIE CA ANUL ASTA SA-TI ADUCA BEBICUL MULT VISAT!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Se pare ca s-a incurcat ora Olandei cu cea a Romaniei (spunea Ale la Endometru) dar se rezolva.
Nusy, atunci bafta la cifre mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floran spune:

salut tuturor,Nu stiu daca isi mai aduce cineva aminte de mine dar in feb cand am facut FIV intram des pe DC. Am si eu o intrebare daca stie cineva de vreo reusita cu embrioni congelarti. Urmeaza sa fac in ianuarie si am emotii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

nusy multa bafta sambata, te asteptam cu vesti super bune
floran iti doresc succes la dezghetare si reusita sigura in ianuarie
va pup pe toate, zile fertile

gabi

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Doamne, gabiu, tare ma bucur cind vad ce semnatura super ai! De fiecare data fug pe aici dupa tine, ca sa-ti mai vad semnatura!!
Floran, da, povestea cineva mai zilele trecute de o fata care a reusit cu 2 embrioni congelati. Nu reusise cu de la primul fiv, a ramas insarcinata natural la ski, a facut o fetita, parca si apoi si i-a pus si pe aia congelati, ca tot ii pastrase. Si s-au prins amindoi, daca retin bine. Fetelor, tre sa fi citit si voi, corectati-ma daca am inflorit-o.
Ca la virsta mea...
Apropos de virsta. Azi cind eram la Giuly pt. a 8ª IAD, polua cu galeata si tot imi suna in cap: ploua, ploua, babele se oua! Ma rog, unicul meu neuron nu poate mai mult, ce sa fac! Si mi-a venit sa rid ca ma gindeam ca mi se potriveste de minune: ploua si eu, in floarea virstei, tocmai ma ouam, probabil.
Mikisor, de acord cu spermograma lui Cabral. Ca poate ne trage clapa si e azo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agerica spune:

Am intrat cat sa va salut si eu.Va citesc,va citesc dar am tare mult de lucru si nu prea am timp sa scriu.Dar sunt alaturi de voi si va sustin din umbra.
Va pup pe toate dragelor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agerica spune:

Nucutza-- e buna faza cu ouatul
Ca sa nu la comanda cand 'oul' meu e tocmai bun,(si ca sa nu-l stresez pe sotu')obisnuiesc sa dau un adevarat spectacol.Adicatelea ii atrag atentia cotcodacind prin casa.Sa vezi ce triluri scot...si intra in joc 'cocoselul' meu...Nu indraznesc sa ma gandesc ce-o fi crezand vecinii....Si bietul nostru caine(golden retriver)e tare zapacit,cauta ca disperatu'"gaina" si schelaie ca nu o gaseste...
In rest...parem sanatosi

Mergi la inceput