Montignac: ce am mancat azi (79)
Raspunsuri - Pagina 8
Anda Panda spune:
eu stiu ca brinza e glucidica atita timp cit e 0% grasime. daca are m mult, atunci e lipidica. si gata. bun venit fetelor noi !
sint si eu prin "zona" numai ca am avut program incarcat si o sa mai am.
eu acum tin un fel de faza II care nu are sens momentan descriu ce maninc, DAR astept cit de repede pe oricine "sus acolo in tabel" ca m-am plictisit singura !!!!!!
danat ti-a raspuns pina la urma cineva ? mai poti sa pui intrebarile inca o data ?
bafta !
POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE
nora2005 spune:
M-am gindit sa ma organizez altfel: sa string de la voi tipuri de meniuri, ce mincati voi
1. dimineata
2. prinz
3. seara
Si sa maninc la fel (mai putin partea cu carnea, trebuie sa aveti si voi meniuri fara carne) ...Zilele acestea am avut numai abateri, am traversat un moment critic, mi-a plecat puiul la facultate si m-am trezit dintr-odata singura...Stiu ca voi fi sanctionata la cintar, dar...asta e. Mai incerc ce mi-am propus mai sus, si daca nu merge nici asa...
Astept mesajele voastre. Sa-mi spuneti fiecare cam ce mincati la cele 3 mese. Multumesc
Nora
Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!
danat spune:
Teodraghici mercic de raspunsuri. M-am lamurit, si mi-am cumparat o br telemea de bivolita de la Napolact (am citit ca Monti blameaza doar br de capra ca fiind glucido-lipidica, deci interzisa in faza I).
Maine am de gand sa maninc asa:
MD: 2 felii de paine Wasa cu un iaurt 0.1%
P: salata verde, castraveti si ardei capia cu o felie de telemea si o felie de gratar pui
C: salata cu ceva permis...probabil ca la prinz...
Doamne ajuta! Sper sa reusesc de data asta!
Multumesc pt sprijin, sper sa imi fiti alaturi si sa ma corectati imediat daca gresesc.
Pupici fetelor!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
Anda Panda spune:
auzi nora, da' daca cineva face o combinatie gresita ???? si tu te iei dupa ea... ??
...de aia nu era bine sa copiezi in scoala de la colegul de banca....decit daca il stiai
repet: brinza de vaci e glucidica daca e 0%. uitati-va in carte daca aveti timp, la mic dejun glucidic.
spor !
POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE
watty spune:
Salut din nou!
Hai sa va spun ce-am reusit sa fac zilele astea de vineri pana azi in(stiu ca e cam lunga pauza de scris dar am fost plecati in week end si abia ne-am intors):
Vineri :
1. dimineata pe la 8.00 vreo 4 mandarine ,iar pe la 12.00 un mar
2. prinz pe al 13.30 un gratar de porc cu salata verde cu rosii si morcovi(sper ca morcovii au fost ok ,ca erau cruzi)si bineinteles ulei si otet; si ceai de iasomie fara zahar la sfarsit
3. seara pe la 21.00 o grefa ,vreo 5-6 prune si vreo 4 mandarine
sambata:
1. dimineata -(care de fapt a fost amiaza ca ne-am trezit tarziu)o grefa si vreo 4 mandarine
2. prinz - n-a fost(vezi mai sus) insa s-a strecurat un ciorchine de struguri pe la 16.00
3. seara -pe la 21.00 salata de rosii cu ardei grasi ,ulei de masline si o bucata buna de cascaval
Duminica(azi)
1. dimineata -pe la 11.00 clatite cu faina integrala 100% ,albus de ou ,lapte 0.05% si fructoza,cu gem de mandarine fara zahar(cel putin asa scria pe eticheta,insa am un dubiu in legatura cu sucul ala concentrat de mere care era la ingrediente)
2. prinz -pe la 14.00 ardei umpluti cu carne,dovlecei si parmezan,cu smantana
3. seara - pe la 22.00 o grefa si vreo 5 mandarine iar acum ca mi-e foame iar ,o sa pap un mar
De cantarit ma cantaresc maine dimi...
Va rog muuult de tot sa-mi spuneti daca am gresit pe undeva ca sa nu mai repet greseala.
teodraghici spune:
La raport azi: 81,9 Kg...ce e drept dupa o garda de 24 de ore
Mai am putin si gata!!!!!!!!!
Mai, branza de vaci 0% eu nu am vazut....dar si cea 0,2...0,3...pt mine tot glucidica e!
Spor la slabit
Meniul meu il stiti, asa ca nu-l mai scriu! iar ieri pt ca nu am avut timp: am mancat de 2 ori doar, o masa de fructe si una proteino-lipidica!
acvilla spune:
Am avut o saptamana foarte grea, dar totusi mi-am facut timp si v-am citit( din umbra)...problema este ca m-am pricopsit cu o raceala de care nu mai scap....
Raportul nostru este:88.3 kg
Va doresc o saptamana excelenta!
danat spune:
La salata avem voie sa punem putin ulei? Maxim o lingurita? (ca eu mi-am pus, altfel parca nu se leaga, o lingurita ulei masline si una de zeama de lamaie - am gresit bagind lamaie???? ca acum imi dau seama ca e fruct ). Pliiiz lamuriti-ma ca intru la stress.
Pup iu!!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
oLo spune:
Danat: la salata verde potzi pune fara grija ulei de masline. Si lamaia e printre fructele care se pot consuma fara grija oricand vrei. Mai ales la salate ;)
Anda panda: branza de vaci 0% e glucidica,e adevarat. Cada are mai mult de 0% grasimi e interzisa, pur si simplu pt ca se combina lipidele cu glucidele din zer. Oricum, trebuie sa tzinetzi cont ca monti e francez, si gabar n-are de branza de vaci proaspata din Ro. Prin Fr nu prea gasesti branza proaspata de vaci. Si cand gasesti, pluteste in zer. Asa ca...
Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma