Montignac: ce am mancat azi (79)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

Acusor, am inteles care e schema...ca tare nedumerita eram....asa ca ligreada...spor la slabit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Dragele mele, vreau sa ma apuc de Luni de Monti (cu toate ca am asa un program de alergaturi, trebe sa plec si pin la Brasov, dar sper sa ma pot tine) si am cateva intrebari care mi-au venit dimineata:
- cand zice BRANZA - de care avem voie?
- am voie ardei capia, gogosari? ca pe astia ii inghit eu mai usor...

Din pacate nu am apucat sa aprofundez cartea, am citit-o pe diagonala si mi-e teama sa nu fac vreo combinatie aiurea, ca mi-a placut cum explica Monti ca totul e sa te tii, alftel se strica softul

Mai vin eu cu intrebari, ca aveam mai multe, dar deh, varsta....

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns watty spune:

Salut fetelor!
Asta e prima mea experenta de forum,asa ca va rog s afiti ingaduitoare cu mine daca mai gresesc cate ceva.
eu sunt cu voi de prin mai ,cand o prietena mi-a dat link-ul la forumul vostru si tot de atunci am inceput si eu Monti.
Am slabit frumos vreo 3 luni(-8 kg) dupa care am intrat intr-un fel de cerc vicios Monti-abatere-Monti-abatere mare-Monti-abatere foarte mare,iar acum nu mai reusesc sa ies din el.
Asa ca am hotarat ca am nevoie de ajutorul vostru pentru a continua ceea ce mi-am propus.Deci va rog frumos sa ma primiti si pe mine de azi cu urmatoarele date:
Varsta 33 ani
H: 1.73
Data I: 28.09.06
G.I. 70 kg
G.T. 62 kg
G.A. 69,5 kg

...si colac peste pupaza azi am citit de la teodraghici ca branza de vaci glucidica iar eu am bagat la greu branza cu salate in care bineinteles puneam ulei de masline(deci lipide).
Ooooof!Uite de-asta-s bune forumurile,ca daca tu gresesti ,te mai trage altu' de urechi si a doua oara nu mai faci.

Meniul meu de azi vi-l scriu maine ,ca sa vad daca reusesc sa ma tin de ceea ce mi-am propus(adica sa mananc doar fructe toata ziua ca ma simt umflata si greoaie)
Va multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Habar n-am daca branza de vaci e glucidica sau nu, dar eu am mancat destula in regimul asta pe care il stiu de mai bine de 2 ani si n-am avut nici o pb. Ba mai mult, am mancat branza de vaci cu smantana ... yamiiiiii
Eu azi am papat struguri (nici astia nu-s f indicati la Monti :D), dar cantarul arata dimineata 66.1

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Buna fetele,

ma primiti si pe mine? Nu am prea multe kg in plus, dar tzin monti ca sa pap mai sanatos. Am citit peste vara cartile lui si le-am bagat bine la bibilica. Am prin biblioteca si cartile cu retzete, dar mi-i cam lene sa fac mancare dupa ele.
cateva date: 66,6 kg, 1,74 m, 33 ani. Asta vara aveam 69kg. deci a dat ceva rezultate monti. Tinta mea, e in prima etapa 64 kg.
un We placut va doresc

Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

watty: monti zice ca branza proaspata de vaci e glucidica datorita zerului pe care-l contine, care are lactoza (glucida). daca e vorba de telemea bine scursa si veche, e ok. Problema nu e branza, e zerul.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lgireada

Habar n-am daca branza de vaci e glucidica sau nu, dar eu am mancat destula in regimul asta pe care il stiu de mai bine de 2 ani si n-am avut nici o pb. Ba mai mult, am mancat branza de vaci cu smantana ... yamiiiiii
Eu azi am papat struguri (nici astia nu-s f indicati la Monti :D), dar cantarul arata dimineata 66.1

Liliana

Ce ar mai fi de zis???? Daca tu stii regimul asta de mai bine de doi ani...scuza-ma ca am indraznit sa scriu despre o asociere incorecta!(dpdv Monti)
Din partea mea poti papa si painica alba cu sunca si cascaval la microunde...oare ar fi vreo problema?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Si...totusi....imi raspunde si mie cineva la intrebarile anterioare????

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danat

Si...totusi....imi raspunde si mie cineva la intrebarile anterioare????

Dana, branza de vaci e glucidica, branza telemea uscata e lipidica, deci ai voie, doar atentie la asocieri!
Ardei si gogosari poti manca si un "vagon" ,cum vrei tu, cu branza de vaci sau cu branza telemea.....
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

quote:
Originally posted by teodraghici

quote:
Originally posted by lgireada

Liliana

Ce ar mai fi de zis???? Daca tu stii regimul asta de mai bine de doi ani...scuza-ma ca am indraznit sa scriu despre o asociere incorecta!(dpdv Monti)
Din partea mea poti papa si painica alba cu sunca si cascaval la microunde...oare ar fi vreo problema?

Teo

Hei, nu te supara. Am zis ca tin regimul asta cu diverse perioade de abateri de mult timp (2 ani). Dar asta nu inseamna ca le stiu pe toate... Iar atunci cand am tinut strict, nestiind ca branza de vaci e glucidica, am combinat-o cum am scris mai sus si nu a fot nici o tragedie, slabeam ok. Uite o ca sa facem pace.

Azi am papat dimineata o omleta cu smantana si la amiaza am facut o salata care personal mi s-a parut f gustoasa: o grefa, 2-3 rosii, 2 oua fierte tari, o mana de miez de nuca, o cutie de ciuperci, putina zeama de lamaie, telemea, sunca de Praga, toate taiate cubuletze si mi-au iesit o minunatie, e consistenta si usoara in acelasi timp.
Sa aveti pofta! Si spor la slabit!
tuturor,

Liliana

Mergi la inceput