Montignac: ce am mancat azi (79)
Raspunsuri - Pagina 5
lgireada spune:
Ciocolata cu indulcitori nu e Monti. Doar aia cu ...% cacao. Acum se gasesc in targ mute variatii cu diverse procente de cacao.
Cu spaghetti-li ai dreptate. Eu totusi am mancat mereu Barilla, care sunt din grau dur. Sunt foarte gustoare in comparatie cu alea integrale :)
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
danat spune:
Nu pot sa pricep deloc cum vine asta: am voie spaghetii integrale dar NU din grau dur. pai pe pachet scrie asa: Spaghetti integrale grano duro. Deci si, si. Iar la culoare sunt maronii.
Cum trebuie sa arate si sa scrie ca sa am voie?
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
Larra spune:
Buna fetelor , vad ca va tineti de treaba serios !
Acusor , felicitari , e foarte mare diferenta . Am observat o greseala in tabel , eu am 2 saptamani de regim nu o luna si o saptamana.
Mi-am scos o masea aseara si nu stiu ce pot sa mananc azi sa fie moale , poate-mi dati si mie o idee ca mi-e foame si nu pot manca nimic de dureri :(
O zi buna!
romana spune:
Ankutzika: Nu stiu cit de bine e , adica daca nu te impiedica sa slabesti ciocolata respectiva. EU in locul tau as vedea cam cit la % are cacao .
Am cumparat si eu ieri una cu 57 % cacao si am mincat un pic in loc de masa de dimineata. Azi la fel trei patratele mici.
Intrebarea mea e daca are peste 60 % cacao cum zice Monti atunci cind, in ce moment al zile, mesei avem voie. Sau nu avem voie in faza I. Eu mai degraba banuiesc ca nu avem voie in faza I.
Dupa o judecata cam sumara eu zic darga Ankutzika ca daca o maninci e pe riscul tau. S-ar putea sa nu-ti "priasca" la slabit ori s-ar putea sa nu se intimple nimic. Daca ti-e pofta mare.... mai bine baga in gura o lingurita de cacao si da ciocolata copilului, daca ai.
Referitor la bame... eu sint in afara subiectului. Nu stiu cum arata. O sa caut pe internet.
Danat: Poate te-am confumdat , dar era la un moment dat o Dana ce ne scria din Canada unde era in vizita la rude. Era tare suparata de cum arata. Scuze daca te-am confundat. Oricum o asteptam si pe ea, deoarece ar fi o solutie pentru multe dintre problemele ei.
Eu personal ma simt mai voiasa de cind am inceput regimul Monti.
Spaghetele alea daca sint maronii atunci sint bune, sint monti.
Lara: Incerca niste vinete, cu rosii, urda sau conopida fiarta cu smintina deasupra. Iar glucidic... Iaurt. Sau poate ai vrea pepene verde.
Hai ca poate mai zic si fetele ceva.
Acusor: Arati cu mult mai bine. Parca ai mai intinerit daca esti mai silueta. Adevarul e ca din cauza kg in plus ne imbracam aiurea si aratam ca niste doamne venerabile ( asta ca sa nu zic ca niste babe). Esti tare draguta. Continua tot asa , cu slabitul, si o sa ai un sot mindru de tine.
Dar clatitele de secare cum le faci? Si gemul ala ce contine, are indulcitori? De unde l-ai cumparat?
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Nulla dies sine linea!
acusor spune:
Ankutzika, am modificat in tabel. Am pus 73. Nu e bine ?
Larra, scuze, am corectat greseala.
Romana, Monti zice ca ciocolata este abatere. Dar poti sa te abati cu o patratica, dar sa fie peste 60% cacao. Daca nu mai poti dupa dulce, atunci mananci o patratica.
Ai dreptate, grasimea imbatraneste. Am fost vineri intr-un club si m-am intalnit cu niste colege de servici cu care nu ma mai vazusem de cateva luni bune. Mi-a "crescut pipota" cand mi-a zis una dintre ele ca arat ca o pustoaica. Cum ziceam, e greu la inceput, dar in timp te obisnuiesti cu stilul asta de viata.
Clatitele le fac din fulgi de ovaz. Numai astea se fac ca o pasta daca bagi blenderul in ele. Cu cele de grau nu merge.
Gemul este cu fructoza. Gasesti in Carrefour sau Selgros. Probabil si in Metro. Sunt unele nemtesti, da' mai scumpe. Cele romanesti sunt de la firma Cegusto parca ii zice. Mai iau din cand in cand si d-ala cu indulcitori. Monti nu prea agreaza indulcitorii, dar eu folosesc.
Aaa, si in loc de gem, mai poti pune mere calite cu scortisoara. Clatita asta o fac intr-o tigaie de teflon si nu mai pun nimic.
Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
Ankutzika spune:
Acusorule, mama, te-ai indragostit din nou ??? Am 74,8 azi... Nu face nimic ca mi-ai trecut 73: ma obligi ca luni sa corespund la raport! Da ce bine ma simt... suna bine de tot....
Ce s-a intamplat cu al doilea mesaj al meu? A aparut mai sus decat l-am postat. Cred oricum ca se intelege ce-am vrut sa spun. Tot mai astept cu bamele, ca vreau sa cumpar!
Pe maine!
acusor spune:
quote:
Originally posted by Ankutzika
Buna ziua, fetelor!
Dau si eu raportul, daca nu e prea tarziu:
73,0 KG (cel mai mult imi place chestia cu ,0!!!)
Intrebare la voi: ciocolata fara zahar, oare o fi voie?! Nu am simtit nevoia pana acum, dar am gasit la BabyExpo una cu nus ce indulcitori. Voi ce ziceti? Stiu povestea cu neagra, 70% cacao, dar eram curioasa cu asta... In rest, de-acum voi fi foarte constiincioasa, dar si la prezenta la subiect, asa ca puteti conta pe mine!
Si eu am 30 kg de dat jos in total...
Va pup!
Ma Ankule, eu d-aci am luat kg de raport pt prima data. Asta intrebasem in mesajul anterior. Nu e bene ce am scris? Modific cum zici tu .
Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by adinagquote:
Originally posted by nora2005
Pentru raport, din pacate tot 74kg. Bine ca nu a fost plus...
Azi am mincat asa: brinza cu rosii la o masa, rosii cu masline la alta, mere, singure, si seara un fel de tocanita de soia cu rosii si vinete. Fara paine deloc azi. Am gresit ceva?
Nora
Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!
Buna,
in prima carte a lui MM parca scria sa nu se prea manance masline, din cate imi aduc eu aminte. Deci las-o mai moale cu astea!
In rest - foarte bun meniul!
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Eu o am pe a doua si dupa ea ma conduc. Maslinele fac parte din meniul meu aproape zilnic. Care e problema cu ele ?
Azi am gasit ciuperci pleurotus si sunt foarte fericita.
Nora
Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!
danat spune:
Fetelor va rog si eu mult, care are cartea Monti, chiar versiunea scurta sa mi-o dea si mie, ca am salvat-o pe undeva si nu o mai gasesc... iar din prima pagina a subiectului, cea cu linkul, nu-mi merge!
mercic mult.
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
lgireada spune:
Si eu mananc masline in general. Azi is la ziua de piept de pui, iar maine voi trece la branzeturi :D si lactate. De-abia astept. Si mai ales ziua de fructe ....... De ieri pana azi s-o dus la mine 700grame, ceea ce e bine. Desi realizez ca acum se duce apa, tot e buna si asta. De saptamana viitoare sper sa ma duc si la sala si poate se duc kilele si mai repede. Ar fi super.
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos