Montignac: ce am mancat azi (79)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns watty spune:

Meniul meu de azi:

dimi- lapte 0,1% cu paine integrala si doua linguri de fructoza
pranz - branza cu legume fierte si ardei iute murat
cina - mere si grefe

Ce ziceti?E prea multa fructoza? Eu daca nu pap dulce dimi sunt moarta toata ziua ,noroc ca exista fructoza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

olo si teo, felicitari ! exact ASA trebuie sa ginditi ! cind ma uit in magazin pe banda aia rulanta, (cind astept sa platesc la casa) si vaz ce au altii in cos ma apuca groasa. ma uit la ei, ma uit la cosul lor si imi zic in gind: se potriveste ce au in cos cu felul in care arata. bleah !!! nu numai ca e corect cum ginditi, dar e si mai sanatos !
corbioara ti-am trimis cartile
ce naiba ma acusor !!! nu e chestie ca ai mincat o zi intreaga chestii nesanatoase, e pacaaaat ! cu cit o lungesti m mult cu placintele cu atit intirzii ziua in care vei atinge targetul. si o sa te plictisesti ca dureaza prea mult, si o sa te apuce nervii... SI NU ASTA VREI, NU ???? sotul si toti cei din casa te tachineaza. asta e momentul in care te uiti in ochii lor si le spui cu zimbetul pe buze NU, MULTUMESC ! vei avea satisfactia ca ti-ai invins o pofta si ca iti poti controla tu organismul (nu te controleaza el pe tine). iar sotul va fi invins, nu invingator. a 2a oara nu o sa mai incerce sa te convinga, fii sigura. din contra, o sa povesteasca tuturor cita ambitie ai tu. + ca el va fi cel invins, deci..cei din casa vor face misto de el, nu de tine. ha ha !
anul asta nu, dar la anul promit ca vin personal si ma uit in castronul tau ! (ca la anu vin in tara...sper). fii atenta ca te urmaresc !!!
si ca sa fiu sincera la faza asta nu o sa scot biciul, ci o sa te rog sa te uiti pe cintar si sa imi spui daca iti place si cum te simti. cre' ca e suficient.
lgireada - "zi de struguri". adicatelea struguri toata ziua ? e ok ? stiam ca sint tolerati, nu recomandati. daca poti, uita-te in carte ca nu sint sigura.
romana, felicitari !

spor tuturor !

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Danat, laptele batut 0% pe care il beau eu se numeste Panda, e facut de Almera International din Galati. Mi se pare cel mai bun lactat cu 0% de pe piata...
Ioana, nu e voie margarina.
Ariel, grahamul de pe piata nu cred sa fie ok, sigur are si faina alba, cel mai sigur e ce faci in casa.

Acusor, pt raport stagnez la 55,0kg.
Azi am mancat:
D - un strugure, un suc stors de portocala+gref,... apoi lapte batut 0% cu 2 cobrigi integrali
P - omleta cu ghebe si cascaval, salata de rosie, castravete, gogosar;
C - nu mai scriu ca e abatere..am cedat psihic si acum imi pare rau...maine o iau de la cap...

Laura si bebitele: Bianca (7 ani) si Ramona (4 ani)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Azi am papat niste banane si lapte. Nu e neaparat Monti, dar aveam nevoie de ceva glucide si mi-a fost mai la indemana decat sa-mi fac clatite sau painica.
Ziua de struguri nu e recomandata de Monti, dar mie imi place mult. Si daca si slabesc intre timp e ok, dar de obicei strugurii ma stagneaza.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

Buna tuturor,
Va scriu cu mare satisfactie: AZI DIMINEATA PE CANTAR: 79,8kg!!!!!!!!!
Ce e drept dupa o garda de SMURD de 24 ore, timp in care nu am prea mancat...mere si ceva salam cu cascaval si gogosari....deci am reusit!
Acusor, te rog sa nu ma treci inca in tabel langa Anda Panda(nu ca nu mi-ar place....)caci astept pana luni sa se stabilizeze greutatea...mersi de intelegere
Ce ar mai fi de zis???? Nu-mi vine sa cred! Mi-am pus ambitia si nu ma las pana nu ajung la 70(sotul meu e in extaz) iar cand mergem pe strada e tare mandru!!!!
Eu nici nu am citit faza de mentinere din carte, prin urmare voi tine tot faza 1, asa ca va doresc tuturor spor la slabit!
Promit sa pun poze: inainte si dupa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

Apropos de indemnat la mancare nepermisa: si studentii de la SmURD ma tot indeamna cu tot felul de prostioare: paine, praji etc...dar s-au obisnuit cu mine. La inceput le-am explicat ca eu nu mananc prostii de ale lor indiferent cat insista ei, iar acum, dupa 3 luni, cand ne punem la masa ei singuri spun(ca sa nu mai spun eu): Doamne ce prostii mancam noi!
Asa ca se poate, dar e greu inceputul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna fetele! azi dimineata aveam 65 kg! (cu stomacul plin si cu rushii in actiune:))
azi voi manca:
dimineata:1/2 ciorchine strugure+para
peste 1 ora :1 branzica de casa (sunt nebuna dupa ea, cu sare si buruieni:), plus o lingurita de ulei de masline (ii da un gust mai bun)
la pranz: inca o branzica de casa+jambon de curcan (de la angst)
seara:cred ca fructe...
aseara am mancat o ciocolatica mica(5 tablete) fara zahar (cu aspartam).nu stiu daca e abatere, banuiesc ca da, dar era fara zahar!mi-a placut ca avea aroma de capsuni si eu cand sunt in preajma rushilor mor de pofta de orice...
pana merg la cora sa iau wassa m-am hotarat sa nu mananc paine...cu toate ca am gasit niste batoane cu tarate, care cred ca sunt ok.

ariel
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc1
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc2
http://community.webshots.com/user/alinapevliuc3
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Bravo Teo!
Sa stii ca si mie mi s-a parut mai usor de tinut la servici. N-avem timp sa ma gandesc la mancare.
Felicitari inca o data!

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Anda, culmea e ca sotul meu, saracu', nu ma ispiteste intetionat. El mereu uita ca sunt la regim si e bine intentionat, in sensul ca imi pastreaza si mie si nu mananca el tot.
Mama mai stie "regimul" ca l-a tinut si ea candva, si mai stie principiile si stie ce tre' sa puna in mancare cand imi mai face si mie cate ceva.

Oricum, fara voi (in special fara tine Anda) n-as fi reusit nici atat! E tare important sa te sustina cineva!

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitecantrop spune:

Buna dimineata de pe plaiurile mioritice elvetiene!
N-am mai intrat de muulltta vreme fiindca mi-a cedat nervos calculatorul, iar apoi mi s-a terminat abonamentul la internet.
Eu am 65 kg, stiu ca luni trebuia dat raportul, dar nu modifica acusor nimic in tabel pina saptamina viitoare. Eu zic ca e bine ca nu m-am ingrasat fiindca am facut intre timp un pui de pneumonie care mi-a pus stomacul in pioneze de la antibiotice si am mincat numai prostii.
Teo-multe, multe felicitari!!!!30 kg! Bravo!Nu ne pui si noua o poza ca sa te vedem gigea? Cred ca ar ambitiona multe fete, iar tu esti un monument de vointa!
Va pup pe toate si multa , multa vointa va doresc!

Mergi la inceput