Mamici de martie - aprilie 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 22
Andreea20 spune:
mami_2007 vreau si eu sa apar pe lista cu "mamici de marie-aprilie 2007" si nu stiu cum se procedeaza, UM 02.06.2006 si DPN 14.03.2007, te rog mult, ai cum sa ma ajuti??![]()
roxanici spune:
Andreea20, dorinta ti-a fost indeplinita.
Bun venit printre noi!!
Daca 20 e varsta ta, cred ca esti cea mai tanara mamica din club.
roxana & the baby
Andreea20 spune:
Roxanici multumesc mult 
intr-adevar am 20 de ani.... cred ca o sa fiu cea mai tanara mamica de pe aici.![]()
mada_rozz spune:
Buna dimineata!
Ce vorbarete ati fost ieri...O zi lipsesc si eu...si gata...pierd atatea.
Camitu,mie pentru migrene,ca am tot avut,mi-a dat sa iau nurofen pentru copii,o lingura,si crede-ma ca in 5 minute nu mai ai nimic.AM
incercat sa nu iau chiar la fiecare durere de cap,dar unele erau chiar insuportabile.Nurofenul pt copii are o seringa gradata...daca vrei poti lua una,e mai comod decat sa pui in lingura.
Ma bucur ca sunteti toate bine,sanatoase.Monica,luni o sa ne gandim toate la tine.
Azi noapte am avut vreo 2 contractii,si la cat de panicoasa sunt,o sa m duc azi la doctor.Nu stiu cat de normal este sa ai.Pe mine m-a speriat putin ca e placenta jos.
Va pup,
Mada
17+
http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg
laura_oana spune:
buna dimineata burticutelor
in primul rand bun venit noilor burticute
.
acum : si eu uit din ce in ce mai des
( cred ca imi trebuie o zgarda la gat cu toate datele pt orice eventualitate)
sotul imi spune sa imi notez undeva pt ca de fiecare data io uit cate ceva!dar io ma tin tantosa ca "NU UIT!"
.AM ATATEA DE SPUS CA AM SI UITAT CE VREAU SA ZIC
.ASTA E .
sa va spun ce am facut ieri: de vreo 3 zile ma gandesc la mamaliguta cu tocanita
( POFTELE ASTEA) si bineanteles ca ieri nu am mai rezistat si am facut .....bun....pana aici...pana sa se faca tocanita si mamaliguta mi-a trecut POFTA!!!
asa ca am mancat mamaliguta cu branza si smantana.sotul a mancat ce am poftit eu de 3 zile si o tot lauda si io nimica, nu imi trebuia.asta era pe la 6.pe la 6:30 zice "omul meu" hai sa stam putin in pat ca sa te adihnesti si tu ca de azi nu ai stat decat pe scaun si in picioare ....ne punem in pat ...si...adormim.MA trezesc buimacita vad ca e intuneric si pun mana repede pe tel vad ca e ceasul 22:30
l-am trezit si pe el si eu m-am imbracat in pijamale si am dormit la loc pana azi dimineata la ora 8:00.in viata mea nu am dormit ATAT DE MULT!
PARCA NU MAI AM LENEA AIA IN MINE CA LA INCEPUT , MI SE PARE CA AM MAI MULTA ENERGIE CA SUNT MAI VIOAIE.
dar mie imi este frig tot timpul.ati patit asa ceva?
pupici pe burtici.

va mai scriu azi
numai sa imi aduc aminte ce vroiam sa va intreb!![]()
mada_rozz spune:
Adina,na ca te bag si eu in seama...ca doar de aia suntem aici,nu?
Mie mi-a recomandat sa iau acid folic pana pe la 14 saptamani.Mi-a dat un flacon si mi-a zis sa il termin,sa nu cumpar altul.Eu nu prea am luat pentru ca m-am simtit foarte rau primele 3 luni,si eram asa de disperata ca nu stiam pe ce sa mai dau vina.![]()
De vopsit,eu am preferat macar primele 3 luni sa nu o fac.Acum am de gand sa ma duc la coafor sa ma fac suvite,parca tot nu ma lasa inima sa ma vopsesc in totalitate.
De baile firbinti stiu ca e bine sa te feresti.E preferabil sa facem dush in perioada asta.
Pupici,
Mada
17+
http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg
ghibuadina spune:
Salutare la toate viitoarele mamici!Eu v-am scris mai rar pana acum,dar v-am citit mai tot tp.La mine sarcina merge bine, sunt o graviduta in 14 saptamani.Am un bb grozav!!S-ar putea chiar sa fie baietel!In privinta calatoriilor, nu stiu care dintre voi erati agitate!Nu-i nici o pbl!Eu mi-am facut testul, a iesit pozitiv si am plecat in Grecia.A fost cumplit ca au inceput greturile si am mai fost si cu autocarul, dar in rest, a fost k!Am mai facut ceva km buni prin tara dupa.Nu va faceti griji.Si verisoara mea care locuieste in Spania a umblat mult in perioada sarcinii si va dati seama, 3000 km.Dc e totul k cu sarcina si medicul nu va interzice, calatoriti!
Am si eu ceva nelamuriri!Voi ce stiti de vopseaua de par?Vreau sa ma vopsesc si eu si nu stiu dc e k.Am inteles ca e una k de la farmacia catena, color soin, parca pe baza de plante.Voi ce stiti?Voi cat tp ati luat acid foli?Pana la 3 luni, nu?Si in privinta bailor in cada!eu am facut numai dusuri caldute ca mi-era frica, dar acum nu stiu!Ce s fac!Pleas, bagati-ma si pe mine in seama si raspundet-imi, k?
Va pupik pe toate si multa sanatate!
Adina
adina
10+4
roxanici spune:
Adina, uite, te bag io prima in seama dar nu dau sfaturi, numa iti zic cum am io de gand sa fac.
Vopsea: io imi fac suvite multicolore de obicei. Si am de gand sa imi fac si in continuare. nu mi-am facut in primele 3 luni dar acum nimic nu ma mai poate opri.
Acid folic: am intrebat dr de familie pana cand iau si mi-a raspuns ca pana la 16 sapt sigur. De-o fi bine sa ma opresc mai devreme nu stiu
Bai fierbinti: la mine nu e cazul, casa mea nu e inzestrata decat cu un dush
.
roxana & the baby
ralualexandrei spune:
Hai da ma bag si eu in seama
.
De vopsit m-am vopsit insa cu o vopsea fara amoniac,de la Kallos.
Baie fac o data pe saptamana si in rest dus,cand fac baie nu dau apa prea fierbinte sa nu mi se faca rau.
Vitamine iau Elevit care contin si acid folic si pe care le voi lua pana termin si cu alaptatul,si in celelalte sarcini la fel am procedat.
Azi noapte n-am pus geana pe geana ca ma doare o ureche ingrozitor si ma doare si capul de la raceala asa ca azi am tras chiulul de la munca si era atata nevoie de mine
.Frate-miu saracu' trage in locul meu,acum sa vada si el cum e cu gravidele.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
14+ album no1 album no2 albumul no3
monica_b spune:
Bun venit noilor
si buna dimineata pentru toate!
Adina eu iti pot raspunde in privinta baitei in cada. Am citit pe undeva, printr-un articol dedicat gravidelor care nu trebuie sa faca efort ca tocmai baile in cada sint recomandate, nu dusurile. Eu personal am remarcat ca cel mai bine ma simt in cada. Nu ma apasa burta, stau comod, nu ma mai doare nimic. Din partea mea as sta ca foca, doar in apa. Dar cu apa calduta, nu fierbinte. 36-37 de grade.
Laura Oana sa stii ca am vazut multe mamici de pe aici plingindu-se de frig. Cred ca sint mai ciudatica, ca mie daca nu mi-e frig nu mi-e bine. De fapt nu mie, ci pinguinilor. Trebuie sa stau numai cu burta dezgolita si e rece sloi. De-aia i-am si botezat "pinguini". ![]()
Multam, Mada. Sa povestesti ce a zis dr. de contractiile alea. Si eu cred ca am avut ceva, i-am zis dr. si m-a intrebat daca au fost dureroase. N-au fost, asa ca nu s-a ingrijorat. Am citit pe undeva ca-s normale niste contractii nedureroase, ca e un fel de antrenament al uterului pt. travaliu. Dar nu mai stiu din ce luna.
Elyanne
draguuuta povestea cu plonjonul mindrei pe bietul
! Si stai sa vezi ca inca nu a invatat Meme sa faca noduri! Atunci va fi vai de coada motanului!
Eu sint tare curioasa cum va reactiona Miu la bebelusi. Asta vara a ajuns fata in fata cu Emma Katinkai (le-am facut cunostinta "verisoarelor"
) si Miu nu a reactionat prea bine. Incepuse sa o scuipe pe giza si m-a cam ingrijorat. Sper ca a fost doar din cauza ca era tare speriata (nu mai vazuse bebelus) si cu fratiorii ei se va obisnui treptat si va fi o doica buna.
Fetelor, povesteati acu citeva pagini de gilme in burtica. Am constatat aseara ca eu parca am toata burta intr-o parte. In stinga e mai umflata. Oare ce fac chiriasii inauntru?
Monica
16+