Mamici de martie - aprilie 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Katink vreau sa scriu si eu ceva de hematom - mie cind mi-a spus aceasta diagnoza sau ce o fi ea nu m-am am fost putin mirata - eu tot ma simteam perfect, si nici parca nu avea el de unde sa apara - greutati nu ridicam, aproape nimic prin casa nu faceam si nic vreo partida cu sotul nu fusese - am scris si mai inainte ca medicul s-a rastit putin la mine cind i-am spus ca nu am avut nici o pata de singe sau ceva de genul asta - oricum mi-a dat tratament. Cred tratamentul si-o facut efectul pentru ca asa cum ma simteam bine inainte de hematom tot asa si dupa.

Am cautat si eu informatii despre hematom da nici chiar asa de strasnice nu am gasit - mai ales ca hematomul era mai mic decit bebelusl, nu-l apasa, era departe de el. Eu m-am linistit ca am citit multe mesaje pe forum ca regula generala ar fi resorbirea hematomului - si asa a si fost. Da Doamne si va fi si la tine asa - tot ce trebuie sa faci e sa fii foarte linistita si cumincioara

CrinaM bine ai venit la burticute - sarcina usoara

15+

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Ce bine ca suntem mai multe pisicoase pe-aici. . Alionushca, m-am prapadit de ras de cum ti-ai denigrat tu motanul de soi.

Amma, eu am mai experimentat chestia cu galma, am si trimis un mesaj despre asta, exact la fel am simtit si eu intr-una din seri.
In concediu eu am tot batut vreo 800 de km pe soselele Romaniei.

roxana & the baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Da, Roxanici
imi aduc aminte ca ai scris , da' nu mai stiu detalii si mi-e cam lene sa caut. E bine ca nu sunt singura, deci e ok . Ca-mi faceam si probleme, binenteles. Pe linga uimire, era si o urma de stres . Noroc ca ma duc maine la dr.
De drum ziceti ca e ok, nu stie nimeni altfel.
Pupe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

dragi burticoase,mi-am vazut si eu bebelushca.sunt super fericita.are 5,5 cm,este tare vioaie(nu ne zis inca sexul,dar noi tindem sa credem ca e fetita)cand am facut echo,ne-a aratat si o manuta.taica-su cica ne-a aratat si un deget:pe ala din mijloc .noi aveam impresia ca ducea manuta la nasuc,dar cand am ajuns acasa si am scanat pozele,le-am marit si ce credeti ca face bebica ?!?!?!?isi suge degetul!!!!!!eh!stiu de pe acum ca are si ceva de la mine,ca eu mi-a supt degetul cand eram micaam facut si triplu test ca deja avem 12 saptamani si 3 zile.
ma lumineaza si pe mine cineva cum pun pozicile in album?!?!?am parola,stiu cum sa intru,dar nu prea stiu ce sa fac apoi.si nu vreau sa fac vreo boacana sa sterg sau sa stric ceva pe acolo!!!!!!
Amma23...................drum bun spre Romanica!!!!! sa va intoarceti sanatosi cu totii!

pupam toate burticoasele

Carmen

Mergi la inceput

Carmen, este descris in amanunt cum pui pozele in capitolul 3; nu mai stiu ce pagina dar parca 8 sau prin jurul paginii 8. Daca nu ai chef sa cauti cum nu am nici eu acum, intra pe photos.yahoo cu ce user stii si parola si cauta butonul de Upload Photo (e unu mare si indigo/mov/albastru) si fa cum te duce intuitia, ca nu e complicat.
Cand gasesc si descrierea amanuntita iti dau exact.

iata-l, fix acolo era:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82972&whichpage=8

(Cred ca o sa il pun pe prima pagina in listuta de mamici acolo unde-s linkurile utile)

roxana & the baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Carmen draga, acum ma gindesc ca a mea (al meu ) nu era asa vioi. O fi baiat??? Mai lenes?? Ca si noi ne faceam planuri ca e fata, tac'su zicea ca i-a si vazut pasarica.
Am avut o revelatie : Cred ca-i baiat!!!
Merci de urari (again).
Pupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Va multumesc mult pentru incurajari si sfaturi

Pana sa aflam ca se numeste hematom retroplacentar, am dat cautare dupa "sange in uter" pentru ca exact asa s-a exprimat dr. mea cand a vazut pata cu pricina, apoi am mai gasit "hematom decidual", "hematom subchorionic" si va dati seama ca eu citeam tot si ma speriam de numa, numa.

Oricum si eu ma bucur ca se retrage, incerc sa fac cat mai putin efort, sa stau numai in pat din pacate nu este cu putinta, fetita mea are un an si o luna si inca depinde mult de mine, sunt numai eu cu ea toata ziua acasa... va dati seama ca nu pot sa ma tolanesc in pat ori de cate ori am eu chef.

Dar tot e bine ca ii plac mult cartile si o mai iau langa mine si ii povestesc eu ce e prin ele, apoi imi povesteste ea ce a retinut si tot asa

Amma23, drum bun, sa ajungeti cu bine in Romania!

Ma bucur ca sunt toate burticile bine si vad ca deja deschideti un "club pisicesc" pe aici.
Si eu am avut motan birmanez argintiu pe nume Moli, din pacate a murit la 9 ani , dar nici eu nu as fi putut sa renunt la el.

Numai bine si aveti grija de burtici,

Katink cu Surpriza si Dulcineea mea Emma-Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Hop si eu la raportu' de seara...
Si azi am avut o zi aglomerata... inca n-am terminat ce aveam de facut... Asa ca pana pe la 11 mai lucrez ceva-ceva.

Roxanici ca te gandesti la mine si la trupa. De-asta am si zis ca dau raportu' ... ca sa stii ca's bine.

Situatia e cam aceiasi... azi am avut o tentativa de contractie... am luat no-spa imediat... Mai am scurgeri maronii... cateva peste... Dar astea pp ca's de la placenta jos inserata. De greturi inca n-am scapat... azi am avut o runda de ... dar n-aveam ce... tot e bine ca ma apuca doar dimineata si n-am ce...

Monica de cand cu statu in pat am reusit sa lucrez mai mult ca inainte... ca acum in majoritatea timpului e careva acasa sa aiba grija de Meme (mandra mica... ca sa-i zicem de cand a inceput sa vorbeasca... asa ma striga si asa i-a ramas ei pana la urma). Inainte lucram doar cand dormea ea... acum in majoritatea timpului...
La prima sarcina am lucrat (tot acasa) pana inainte sa nasc... Stiu ca era joi cand am terminat tot ce aveam de lucru... si ii spuneam mamei ca de acum pot pleca linistita sa nasc... Si vineri eram la spital sa nasc... Acum, daca tot am laptop, pot sa plec cu el dupa mine la spital

Despre uitat... nu eram io nici inainte prea zdravana si nu tineam minte nimic... trebuia sa-mi notez mereu undeva... Acum uit sa-mi si notez... asa za ajung la dr. de ex. si ii spun ca mai vroiam sa-l intreb ceva... sar nu mai stiu ce... sau ma suna mama si la fel... ii zic ca vroiam si eu s-o sun sa-i spun ceva... dar nu mai stiu ce...
Am citit tot ce ati scris... si normal ca pana m-am apucat sa scriu am uitat ce vroiam sa scriu

Despre ... si noi avem un motan... si il aveam cu mult inainte sa raman gravida cu primul copil... Eram putin speriata cu parul (ca are blana multa... si firul e destul de lung... aporops de asta... m-ai distrat Alionushca cu mata ta ), mai ales ca toata lumea m-a inebunise cu "sfaturile" sa renunt la ea...
Dar am intrebat dr. pediatru si m-a calmat... mi-a spus sa nu dau pisica... pt. ca bb-le se va adapta la mediul care in gaseste... si atunci pisica nu va fi nici un pericol pt. ea... Mai ales ca pisica nu iese din casa... este vaccinata, deparazitata...
Dupa ce o sa mai creasca bb-ii o sa va ganditi sa dati pisica pt. binele ei, nu al copilului... pt. ca vor fi super chinuite... trase de coada, stranse de gat... posibil sa se arunce peste ea in timp ce doarme linistita... si lista poate continua...
Deja ma gandesc ca atunci cand se va trezi motanul meu cu inca 2 ca Meme se arunca de la geam... fuge in lume de buna voie...
Eu nu credeam ca motanul nostru va suporta vreodata tot ce ii face mandra... Daca i-as face eu asa ceva as fi muscata din primele secunde. In scumb, cu Meme e altfel... o singura data a zgariat-o si asta pt. ca dormea dus si s-a trantit peste el in pat... Iar motanul speriat din somn nu s-a mai uitat cine il ataca...

Hai ca m-am intins... si trebuie sa termin ce am de lucru.

Eliana si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camitu spune:

Buna ,

De doua zile nu am mai reusit sa intru pe net din cauza unor delegatii la servici.
Acum am recuperat.Multa agitatie.
Vad ca foarte multa lume se plange de dureri de spate.
Eu ma plang de o raceala si o tot dreg cu ceai si lamaie multa.Nu vreau sa nici un medicament.
In rest din cand in cand mai apar migrene.Stiti ce pot lua pentru migrene?

Bun venit ultimelor venite si sarcina usoara!

As vrea sa va cer parerea in legatura cu cele mai curate si binedotate maternitati din Bucuresti.

Sa auzim numai de bine!!!

Cami + 10

Mergi la inceput

La Multi Ani, Kisstherain999!!!

cam tarziu....dar mai bine decat niciodata

roxana & the baby

Mergi la inceput