Mamici de martie - aprilie 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

ce mai faceti burtici? tot singurica sunt pe aici nu e corect.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loina_ln spune:

laura_oana si eu tot pe aici sunt.
tocmai ma uitam la mesajele mele scrise mai inainte si vad ca au aprut dupa mesajele altor fete care nu erau acolo. nu stiu daca intelege cineva ceva din ce spun eu...
asta e. mi-a scapat neuronu pe undeva....

cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Nu sinteti singure. Si eu ma invirt cam fara rost prin zona. Dar fara mare chef de scris. Offf. Cind trec greturile? E absurd sa ti se lungeasca urechile de foame non-stop si totusi sa nu poti minca decit cu lamiia linga tine.
Bramburelile cu ora sint din cauza trecerii la ora de iarna a serverului DC. Mesajele apar cu ora serverului nu a terminalelor de unde scriem.

Monica 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Mai fetelor, am o nedumerire... Mai are cineva secretii vaginale? Am citit pe aici ca e ok, ca e normala o secretie mai abundenta in sarcina, dar am zis sa va intreb si pe voi. Eu sint cu inima cit un purice si cum mi se pare ceva suspect ma controlez sa nu fie singe. Dar nu. E un mucus transparent-albicios care apare la cel mai mic efort (ridicat din pat sau ). E putintel. Adica nu ajung sa patez tamponelul. Insa a fost ceva mai mult si usor galbui dupa controlul "manual" al colului facut luni. Ce ziceti? E in regula?

Monica 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Dar chiar ca e liniste.Ce faceti dutelor?Unde sunteti?

Eu stau in pat din cauza spatelui care nu vrea sa imi dea pace si tot citesc pe forum sa vad cu ce se mai lauda lumea.

Vad ca foarte multe mamici vor sa nasca cu Tutunaru de la Elias.Si la noi sunt cateva mamici care o sa nasca cu el.oare face minuni?Ca mergem si noi la el.Oare primeste pe oricine sau iti trebuie recomandare?

Va pup,
Mada17+

http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg

Mergi la inceput

monica_b, eu tocmai am trecut de faza cu lamai. spre surprinderea mea ca e cam devreme ce-i drept... dar asta e. eu maine fac 12 sapt. cred ca intr-o luna si ceva am mancat cel putin 15 kg de lamai. bobo(sotzul) spunea ca ar fi mai bine sa ma duca intr-o livada de lamai pe undeva si sa ma ia cand termin...
bagam lamai la servici, acasa, in oras, in vizite... umblam efectiv cu lamai in poseta.... totusi am reusit performanta si nu am niciodata...
mult curaj, si lasa ca trecem noi toate greturi, durerei si altele de dragul..
va

cu

Mergi la inceput

monica_b si eu am observat acelasi "mucus". dr. mea a zis ca e ok atat timp cat nu seamana a infectie: inchis la culoare si cu miros.
in rest daca e asa cum spui tu e ok sa fie.
cred ca suntem cam speriate si panicoase..i-am pus o gramada de intrebari dr. mele dar stiind care este situatia cu mine m-a inteles si mi-a explicat..

cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yrrol_13 spune:

Salutare fetelor ! Harnice mai sunteti , ati scris mult si mi-a luat o ora sa citesc toate mesajele. Eu am avut cateva zile mai rele, adica cu niste dureri urate de spate si de burta, si am stat un pic in pat, dar nu am stare, nu pot sta in concediu medical. Vin la servici ca trece timpul mai repede , ma iau cu treaba si mai uit de senzatia de voma care nu m-a lasat nici acum. In rest cred ca e bine desi uneori ma enervez ca nu-l simt sa stiu sigur ca e totul in regula. Uneori asa ma cuprinde o panica, ca daca s-a intamplat ceva... dar imi trece. Eu am intrerupt acidul folic ca imi provoca constipatie si mi-e mult mai bine acum.

Abia astept sa am duc la eco morfologica, cam pe la ce varsta ziceti ca e cel mai indicat?

Pupici si o zi minunata, ca a venit toamna cea bogata in culori !

Alina 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

monica, si asa tu mergi destul de des la dr. Daca ai dubii,roag-o pe dr. ta sa iti ia o cultura de col ptr analiza. Cel putin asa te vei linisti.

Dar ce varza sunt mesajele pe forum... inafara ca sunt alandala eu vad la mai multe dintre voi numarul de mesaje trimise e acelasi desi voi crieti in continuare... monica are 204 de 2 mesaje, loina are 74 de 5 mesaje,eu 81 de vreo 3 mesaje incoace...etc...

roxana & the baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Buna fetelor!Sunt si eu o viitoare mamica de aprilie 2007.Am intrat pe site ca sa ma sfatuiti intr-o anumita privinta.Dr.meu este Ion Ionut de la Spitalul Giulesti.Am fost la el la 7 saptamani si mi-a facut ecografie.Totul a fost ok.Mi-a spus sa mai vin la 3 luni si o saptamana iar daca imi apare menstruatia sa vin urgent.(acum am 2 luni si 3 saptamani).Menstruatia nu mi-a aparut dar am crampe la abdomen si sunt cam dese, cand fac miscari bruste, sa nu intelegeti gresit, nu am dureri abdominale ,ci numai crampe.Acum chiar nu stiu ce sa fac.Sa mai astept pana mi-a zis el sa ma duc sau sa merg la un doctor particular sa-mi faca ecografie sau sa ma duc la el chiar daca mi-a zis sa merg numai daca imi vine menstruatia?Astept raspunsul vostru,poate v-ati confruntat si voi cu crampele astea.Data la care voi naste ,daca voi fi sanatoasa,ar fi 23 aprilie 2007. Va multumesc si va pupic pe toate.

Mergi la inceput