Mamici de martie - aprilie 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 14
tzuna spune:
Buna fetelor! Eu sunt foarte bine dar super ocupata. Am asteptat atata timp sa incep lucrul si acum ca am inceput de o saptamana sunt super ocupata. In seara asta am citit ultimele 4 pagini scrise de voi. Am vazut ca in general sunteti bine. Din ce in ce mai multe stiti ce va fi bebele vostru.... Eu inca nu stiu dar sper sa aflu la ecografia morfologica de 21 de saptamani.
Imi cer scuze ca nu raspund la intrebarile unora dintre voi dar sunt foarte obosita si fug la somn, vroiam doar sa va salut.
Si inca ceva. Din cauza bebeului suntem obligati sa ne mutam din garsoniera mica in care stam asa ca trebuie sa umblu pe la banci pentru credit si sa vizionam si diferite apartamente. Va rog sa ma anuntati daca stiti pe cineva care vinde un apartament cf. I sau II intr-o zona linistita. As vrea sa evit agentiile imobiliare daca se poate (din cauza comisionului evident). Va multumesc.
16
laura_oana spune:
buna dimineata burtici
cam liniste! oare ce se intampala cu voi?STIU seara e prea tarziu si dimineata e prea devreme
, ma simt cam singurica aici , mie nu imi prea place linistea.oricum celor care mai dorm( lenevesc in pat) odihna placuta, iar celor care sunt la servici asa ca mine "servici usor".
va pup si aveti grija de voi.
tzuna bafta pe la banci , stiu cum e
si sa va ajute D-zeu sa va gasit un apartament asa cum va doriti.
pupici pe burtici.

laura_oana spune:
[size=1]nu mai inteleg? aceasi problema ca si aseara .
EU AM TRIMIS MESAJUL LA 9:33 SI IMI APARE LA 8:33 ( CU O ORA IN URMA????)[/size=1]
ACEST MESAJ IL TRIIT ACUM LA 9:37.
laura_oana spune:
loina In
mai scos din ceata.eu cautam pe aici sa vad poate e ceva in neregula sau la compul meu , si deja ma enervam ca ma cam invarteam in jurul cozii.
. nici mesajele mele vad ca nu mai sunt moderate, apar imediat ce le trimit. asa ca nu stiu ce se intampla? apar exact cu o ora in urma!
merci mult 
laura_oana spune:
ma recunosc dar nu in totalitate.eu o ajutam pe mama sa pun ca saraca punea si pt ei si pt noi, dar eu pe langa muraturi mai am ce am cu compoturile.
![]()
.
ce nu face mama pt fata ei
.![]()
mada_rozz spune:
Buna dimineata,
Fetelor,si mie mi s-a intamplat faza cu mesajele ieri.Cine stie de la ce este.
Pe mine durerile de spate m-au luat ieri...si ce rau..Am facut mancare si am stat cateva ore in picioare.A trebuit sa stau in pat toata dupa amiaza ca nu mai rezistam sa stau in picioare.Si nu sunt dureri de ciclu...ma dor efectiv oasele.
Eu am pus muraturi cu mama acum cateva saptamani,deci am scapat.![]()
Pupici,
Mada
17+
http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg
laura_oana spune:
roxanici
la tine , io sunt cam panicoasa si ma gandeam ca s-a intamplat ceva ( nu ma gandeam ca saboteaza cineva).oricum nu conteaza ora, ai dreptate.cu spatele am si eu problm uneori de abia astept sa ma intind in pat sa mi s relaxeze spatele.![]()
pupici pe burtici
loina_ln spune:
laura_oana si mie mi s-a intamplat mai demult sa scriu la o anumita ora si sa imi apara mesajul cu alta ora.
si trecusem de perioada in care mesajele erau moderate.
de ce oare? ce se intampla?
cu 
loina_ln spune:
cat despre durerile de spate 
, la inceput am crezut ca sunt din cauza ca stau cam 8 ore la birou numai pe scaun. in ultimul timp am avut ffff multa treaba si nu am avut timp de plimbari. plus ca acasa am avut treaba cu ... muraturile... de parca intrau zilele in sac si nimic altceva.
. sotul imi spunea ca poate am de gand sa ma incui in casa pe toata perioada iernii, asa de disperata am fost cu muraturile
cu 
roxanici spune:
Fetelor, nu va mai bateti capul cu ora la care apar mesajele... cateodata apar mai greu, cateodata imediat. Zilele astea nu stiu daca ati observat, dar unele calc au inceput sa treaca la ora de iarna si si-au schimbat singure ora(depinde de ce sistem de operare au pe ele). Asa a aparut diferenta de o ora intre ora noastra reala si cea de pe serverul pe care e pus desprecopii.com.(io nici nu am bagat de seama ca nu ma uit la ce ora imi apare mesajul). E o chestiune de sincronizare a timpului. Se pare ca noi trecem la ora de iarna ceva mai tarziu decat calculatoarele. Eu zic sa ignorati incovenientul si sa nu credeti ca cineva va saboteaza
.
Asta ar fi o explicatie.... dar numai daca diferenta de timp observata de voi este de fix o ora.
roxana & the baby