Mamici de martie - aprilie 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Monica felicitari pt. fetita si baietel... tinem pumnii sa nu se razgandeasca pe parcurs si sa ramana asa...

Despre eco... Eu am vrut sa zic ca translucenta nucala e o eco. obisnuita (2D, 3D sau 4D) in timpul careia se masoara pliul nucal... Adica nu e altfel de eco decat deobicei... Si ca daca imaginile respective erau color, inseamna ca erau imagini de la o eco 4D

Mada stai linistita ca bb e in partea de jos... la 16 sapt. nu cred ca a ajuns in dreptul buricului ... este inca undeva jos... Cand ti-a facut eco, ti-a facut undeva jos de tot... sub buric... Deci acolo e bb si el misca... N-are legatura cu placenta pe care n-ai simti-o ca nu misca...

Eu... mama denaturata... nu's convinsa daca simt miscari de bb sau altceva... Parca de cateva zile misca ceva pe acolo... si ar fi in zona unde sunt bb-ii... Dar cu ultimele intamplari nu mai stiu ce sa cred ca ma "inghionteste"

Eliana si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Merci, Elyanne. Pina la urma important e sa nu se razgindeasca si sa stea cuminti in burtica cel putin pina in ianuarie.

In ce priveste pozitia lui bebe... ai mei sint suprapusi: unul e sub nivelul buricului, altul deasupra. Azi la eco am vazut ca m-a scanat dr. si prin jurul buricului. Chiar m-am mirat ce sus e.

Monica 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Kmi78, mersi ptr numerele de telefon.

Elyanne, sper sa depasesti cat mai repede si cu bine perioada asta mai grea.

Monica, Felicitaaaaaaaaaaari!!

roxana & the baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Am o programare la eco la dr.Iosup pe 30 septembrie la ora 13:00,dar nu o sa ajung si vreau sa o anulez.Daca intereseaza pe cineva sa spuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sori1980 spune:

Elyanne si celelalte fete, multam de explicatii cu privire la eco. de la 12 sapt. Pe la noi pe aici in general se fac eco. 2D la spital pt diagnostic, cele 3D/4D sunt non-diagnostic, si se platesc separat(nu sunt prescrise de medic). In afara de asta, daca e o sarcina fara probleme, se fac numai 2 eco., cea de la 12 sapt. si una la 18-20 sapt. si atat. Eu fiind cu risc, deja am facut 2 eco, si o astept pe asta pt masurarea translucentei la 12 sapt. si 6 zile.

Monica, ar fi grozav sa nu se razgandeasca bebelusii si sa fie un baietel si o fetita, ce iti poti dori mai mult J! Succes!

Oana Stefana felicitari pt. fetita!

Alionushca, ai grija ce faci, sanatate multa! Ce ti-e si cu doctorii astia…

O saptamana buna tuturor burticilor!

Pupici.

Sori 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Jaana,probabil bebe e acolo unde zici tu ca simti.Eu il simt mai mereu,si cand merg,si cand stau...e frumos,ce sa zic.

Am fost la eco.Nu mi-a zis mare lucru,doar ca bebe creste foarte bine.L-am vazut cum dadea din picioruse si din manute.Singura problema ar fi ca este placenta posterioara,si daca nu se ridica,o sa necesite cezariana.

Elyanne,bebe este asezat,dupa cum ai spus si tu,putin mai jos de buric.Daca e prima sarcina...pun si eu intrebari de gradinita.

Va pup,
Mada16+

http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jaana spune:

Buna seara burtici!

Ma bucur sa va vad asa active! Eu nu am noutati, ma simt bine, energia mi-a revenit si lenea a inceput sa dispara. Greturile m-au lasat si ele de aproape 2 sapt. Se mai intampla totusi sa uneori, ca azi dimineata cand am baut mai mult lapte decat altadata... si nu i-a convenit stomacului.

Fetele care l-au simtit deja pe bebe, puteti descrie senzatia? Simt si eu de la o vreme o brotocareala in burtica sub buric, cam pe unde e bebele, dar nu stiu daca el e sau nu...

Aveti grija de voi si de minunile din burtica!

15+2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

Salut gagici!
Ioina linistita s vede la fel d bine translucenta nucala si in 2D.3 si 4 D sunt pt impresia artistica!!!
Al meu misca cand stau p spate,linistita,e ca un gadilat!

Maria 18+

Maria si minunea din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Am fost astazi la dr, mi-a facut eco, am vazut brotacelul agitandu-se, dar nu stim inca ce e. Nu-i nimic, avem rabdare.
In continuare dr e foarte relaxat, "nu avem de ce sa ne facem probleme", nu ma trimite la analize.
Eu ma simt binisor, nu mai sunt asa somnolenta, dar sunt putin obosita, ca suntem in renovare de o luna si nu mai terminam!!
Merg des la toaleta si ziua si noaptea. In rest, am pus 3 kg, incerc sa nu mananc prea mult ca nu vreau sa patesc ca in sarcina trecuta cand am pus 21 kg.
Va pup, Kitty 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Gata fetele, am facu programare ptr morfologie fetala. Nu a iesit cum am vrut eu ci cu 2 sapt mai tarziu, dar la dr. Iosup. Sper sa ajung si sa fie bine. Va

roxana & the baby

Mergi la inceput