Mamici de martie - aprilie 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 10
roxanici spune:
Tzuna, mersi de link, o sa stau cu ochii pe ei pana vor fi online. Ai reusit sa pui si pozele, eu le-am vazut
Elyanne cum mai esti?
OanaStefana felicitari ptr fetita.
Alionushca, bine ca ai ajuns in mainile unui doctor mai bun, sper sa iti fie bine de acum in colo.
Eu ma gandesc din ce in ce mai mult sa combin drumul de peste 3 sapt la bucuresti la o nunta cu o vizita la un ecograf din ala smecher de care e la capitala. Ma gandesc sa sun la CMU sa imi fac programare daca mai gasesc ceva liber pe 13 oct. Atunci voi avea ~17 sapt, cred ca e ok daca fac o eco morfologica in perioada aia. Incerc sa sun zilele astea la nr de tel care l-am gasit pe site-ul CMU (021/316.58.76). Daca mai stiti si alte numere sau aveti ceva sugestii de medici la care sa ma programez, va astept cu mare drag.
roxana 14+
elyanne spune:
Roxanici prezenta la raport...
Sunt bine... adica fara sangerari... stau in pat cat pot de mult... am amortit deja, ma dor toate cele... Am uneori contractii... deobicei trec cu no-spa... alta data nu... Sper sa ma mai lase totusi... ca daca vor continua in ritmul asta se va miscsora lungimea colului... ceea ce nu e prea bine.
Despre eco la 17s e ok... la prima sarcina am facut eco morfologica la 16s. Dar grabeste-te cu programarea.
OanaStefana felicitari ptr fetita.
Alionushca bine revenit... sper sa nu-ti mai faci atatea probleme de acum, ca ai schimbat doctorul.
Paxela ne luam de mana cu maselele... mi-e mi-a cazut o plomba de la o masea de minte (plombata pt. ca nu avea cum s-o scoata, ca alaptam)... Acum iar nu merge scoasa, ca anestezie mai imi lipseste mie acum... Asa ca meg s-o plombez iar... si tare greu mai lucreaza la maseaua de minte... zici ca-mi rupe gura la cat o intinde ... Am sunat si am intrebat dr. stomatolog (ca dr. ginecolog am uitat sa-l intreb) si am voie sa-mi puna plomba
Sori1980 eco pt. masurarea translucentei este una obisnuita... Ceea ce zici tu ca ai vazut in carte, cu imagini colorate... e eco. 4D. Masurarea translucentei se face la eco 3D, 4D... depinde de ecograful la care mergi... Nu are legatura una cu alta... se poate masura si la 3D si la 4D
Tzuna n-aveai nevoie de parola pt. contul tau pt. ca ramaneai mereu logata (probabil)... acum daca te-ai logat cu userul comun, e posibil sa fie nevoie sa te logezi la loc cu userul si parola ta daca vrei sa pui poze in albumul propriu si personal
Monica parca tu intrebai de crema de vergeturi... daca te poti da si pe sani (daca gresesc sorry ). Da, te poti da pe sani, burta, fund, coapse... Cam astea's zonele unde poate sa apara... Eu am avut grija sa-mi dau (prima data) pe sani si burta... dar pe funs si coapse mai rar... si acolo au aparut... deci nu rata nimic...
si mai scriu cand mai pot... acu' e mandra plecata afara si asa am reusit... ca altfel e calare pe tastatura.
S-a mai nascut o stea
mada_rozz spune:
Buna dimineata telor!
Nu am reusit sa ajung la Babyexpo pentru ca am avut vizite de facut.Cum a fost?Ati gasit ceva interesant?
Bebele meu misca de sambata in fiecare zi,dar am o curiozitate.Eu il simt undeva mai jos de buric.Ma gandesc la placenta,poate e prea joasa...nu ar trebui sa fie undeva in dreptul buricului la 16 saptamani?
Pupici,
Mada16+
http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg
kmi78 spune:
Roxanici iti dau inca un nr de tel pt ecografie la dr Iosup au si 3D si morfo :021 2229226 sau 021 2229227, poate daca nu e liber dr Iosup sunt altii si tot reusesti sa faci ecografie; mi-e mi-a spus la ultimul eco facut la 15 sapt sa mai fac doar la 22 sau 23 de sapt, dar parca e asa de mult pana atunci;
Am observat si eu dimineata mai ales cand ma trezesc ca se formeaza acea galma , prima data m-am speriat pt ca mi se parea foarte deplasata sarcina foarte ridicata, dar apoi coboara la locul ei; atata timp cat nu doare nu e nici o problema, am citit undeva ca prin aceata contractare bebe simte ca un fel de masaj, deci e ceva placut;
17+
monica_b spune:
Multam, Elyanne. Si ma bucur ca nu mai ai probleme cu gigilicii. Amorteala nu se pune. Da, eu intrebam de dat pe cu crema. Citisem ca deja incepe productia de laptic si ma gindeam ca daca dam cu crema pe "recipiente"... cine stie ce gust o avea papica peste citeva luni.
Alionushca bine ca te-ai linistit. Cit pe ce sa fii data disparuta!
Eee. Sa va zic si despre mine. Am fost azi iar la eco. Sintem niste pinguini exemplari. Virsta sarcinii e 16 sapt., iar virstele lor: 16 si 16+4. Ca la carte cresc! Si se pare ca se cam clarifica treaba cu sexul. Ne-a confirmat dr. ca baietelul de la inceput e de fapt fetita (desi nu vrea deloc sa-si scoata cordonul dintre picioare), iar cica e baietel. A vrut dr. sa-mi arate "podoaba", dar cind a zis ca "uite-i putza!" m-a umflat un ris de s-a dus pe copca imaginea... Asa ca trebuie sa update-ez informatiile din listuta.
Va si in continuare sarcini cit mai fara emotii!
Monica 15+
roxygeo spune:
Buna ziua dutelor!
Va multumesc din suflet de raspunsuri
Noi nu avem nimic nou de raportat, doar ca am inceput sa ne anuntam si prietenii (ceea ce am si facut in week-end)....
Mie azi mie tare naspa asa ca mai vorbim
loina_ln spune:
monica_b sa iti traiasca BB-ii. frumooss: si fata si baiat. doi dintr-o lovitura
am citit pe aici ceva despre eco pentru masurarea translucentei si parca fetele vorbeau de 3D si 4D. acum sunt putin in ceata..
adica la o eco simpla, 2D nu se poate citi sau cum?
cu
monica_b spune:
Multam, Loina. Acu speram sa-i vedem cu bine "afara". Cit despre echo. Eu stiam ca pe 3D/4D nu prea se fac masuratori. Nu de alta, dar se masoara diverse oase si structuri interne, vizibile doar in 2D. 3D-ul e mai mult pt. distractia parintilor si pt. o vedere "de ansamblu" si orice ecograf 3D/4D are si mod 2D (adica ala util medicului). Asa mi-a zis dr., asa am citit si pe net. Daca gresesc corectati-ma.
Monica 15+
raluca22 spune:
Buna fetelor! Si eu cred ca a miscat bibicul aseara,am simtit niste impunsaturi usoare si s-a simtit si la mana.
Mada si la mine a fost in partea dreapta jos.
Monica felicitari pt bb-ii ,sa creasca mari si sanatosi.
Joi merg la control sper sa aflu ce este.
16+6
loina_ln spune:
monica_b mercic pentru raspuns. si eu stiam la fel, dar acum parca ma bagasem in ceatadoctorita mea ecograf (din cauza ca cea ginecolog nu are eco in cabinet, toate eco le-am facut la alta doctorita care face doar ecografii) la care ma duc de multi ani si care ma stie fff bine, mi-a zis ca ma astepta pe la 12 saptamani p[entru masurarea translucentei nucale. ea are un ecograf simplu, 2D. asa ca saptamana viitoare, luni cani avea 12s si 4z merg la ea.
apropo de dat de stire la toata lumea. noi am spus la cativa, mai apropiati, la parinti de ex. si apoi a mers vorbaaaa mai departe ca la stiri la radio. eu am anuntat si la munca, ca se intrebau de ce mamanc lamai cu tona si au primit vestea neasteptat de bine
voi ati anuntat la munca?
cu