Mamici de sept-oct 2006 (79)
Raspunsuri - Pagina 28
GETY spune:
Eu acum observ mai bine. Din 7 gravidutze cate am fost initial din Iasi (acum 4 mamici si 3 gravidutze), numai eu am am o fetitza in burtica. Restul, baietzei. Ati avut o reteta anume? Asta inseamna un procent de 14,28%.
GETY
37 cu
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
amarantina spune:
Flori, fiecare bebe e diferit, unii dorm mai mult, altii mai putin. Nu inseamna ca daca al tau doarme putin n-o sa creasca mare. A mea doarme prea mult si vad ca nu prea ia in greutate. Are 12 zile si de-abia acum am ajuns la greutatea de la nastere.
mini_me spune:
Buna, fetelor
Pufy, Cata bine ati revenit acasa! 

Cri multumesc pentru raspuns.
Azi am gasit si o schema de vaccinare care se face in Romania (lipseste ceva sau se mai face ceva in plus?):
Calendarul vaccinărilor în România
24 ore, Tip de vaccinare: Antihepatitiă B(AHB),
4-5 zile, Tip de vaccinare: Antituberculoasă(BCG) și Antipoliomielitică VPOT)
2 luni, Tip de vaccinare: Diftero-tetanic-pertussis(DTP)
4 luni,Tip de vaccinare: Antipoliomielitică(VPOT) Diftero-tetanic-pertussis (DTP)
6 luni, Tip de vaccinare: Antipoliomielitică(VPOT) Diftero-tetanic-pertussis(DTP) Antihepatită B(AHB)
9-11 luni, Tip de vaccinare: Antirujeolică
12 luni, Tip de vaccinare: Antipoliomielitică(VPOT)-rapel I și Diftero-tetanic-pertussis (DTP)
30-35 luni, Tip de vaccinare: Diftero-tetanic-pertussis (DTP) rapel II
7 ani, Tip de vaccinare: Diftero-tetanic-pertussis (DTP) rapel III și Antirujeolică rapel II
9 ani, Tip de vaccinare: Antipoliomielitică(VPOT) rapel II
13 ani, Tip de vaccinare: Antituberculoasă(BCG) după testare la tuberculină
14 ani, Tip de vaccinare: Diftero-tetanic-pertussis(DTP) rapel IV
O sa compar cu schema de vaccinare de aici pentru ca sunt ceva variatii, dar nu sunt sigura.
mini_me
38+
poze
I have the body of a God: unfortunately it's Budha.
inni spune:
quote:
Originally posted by floricika
inni, fac ceea ce ai facut si tu dar e dureros al naibii....
...mie-mi spui...!!!Of..e ultimul hop de trecut...ce naiba sa facem...!!!
Poze
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
inni spune:
Cata...bine ai venit acasa. Daca bebe e bine...restul e istorie
. Sanatate si refacere rapida.
Poze
inni spune:
Aaa..Flory...si am facut si eu un inceput de furia laptelui
...citind despre tine mi-am adus aminte de mine in prima sapt dupa nastere.
Si Ami se zgaieste pe pereti uneori, dupa ce mananca...cateodata se zgaieste cate 2 ore ![]()
![]()
![]()
Poze
mini_me spune:
Fetelor, citind povestile voastre despre nasterile naturale, in primul rand mi se face pielea de gaina, iar in al doilea rand imi confirma si ma conving de faptul ca eu prefer nasterea prin cezariana. Va rog sa nu dati cu rosii, e o parere si alegere personala si nu indemn pe nimeni la aceeasi decizie/alegere.
mini_me
38+
poze
inni spune:
quote:
Originally posted by mini_me
[teal]Fetelor, citind povestile voastre despre nasterile naturale, in primul rand mi se face pielea de gaina, iar in al doilea rand imi confirma si ma conving de faptul ca eu prefer nasterea prin cezariana.
Pai atunci...sa o punem pe Ileana sa pov. cu lux de amanunte cezariana ei
Mini...depinde de cum "ti-e scris"...uneori..alteori depinde de medic. Pana aici ar fi cum ar fi...dar daca faci tu o alegere in care depinde numai de tine...si dai gres...e cam nasol. Lasa lucrurile sa decurga de la sine. E mai bine asa. Parerea mea.

Poze
mini_me spune:
Inni, ai dreptate, dar daca nu ma insel Ileana a avut si alte complicatii la cezariana (parca legat de trompa si ovar)care ma gandesc ca au facut cezariana si recuperarea mai dificila.
Ideea e ca pana la urma si la nastere naturala si la cezariana exista durere (inainte, in timpul sau dupa nastere), si exista taietura (difera zona).
Depinde de fiecare cat de tare e! In cazul meu, cu cat se apropie ziua X cu atat devin mai prapastioasa si insomniaca ![]()
mini_me
38+
poze
adameasca spune:
Ajunsei si exemplu negativ p-aci? Is singura care m-am vaitat de cezariana cumva?
Mi-a iesit rezultatul partial la biopsie: nu e cancer. Nu se stie exact ce e, mai am de asteptat o saptamana, dar macar vestea buna e ca nu e cancer... Am crezut ca mor asteptand zilele astea...
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)