Mamici de sept-oct 2006 (79)
Raspunsuri - Pagina 29
mini_me spune:
Ileana, Doamne fereste, nu esti exemplu negativ.

Eu o aveam pe Floricika in gand cand ziceam ca prefer nasterea prin cezariana, iar Inni te avea pe tine in gand cand vorbea de nasterea naturala.
Fiecare invata din experientele altora si apoi ia deciziile cele mai potrivite.
mini_me
38+
poze
I have the body of a God: unfortunately it's Budha.
adameasca spune:
Mini, eu cred ca m-am recuperat mai repede dupa nasterea naturala, pur si simplu....
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
mini_me spune:
Adameasca, te cred, mai ales ca le-ai incercat pe amandoua.
mini_me
38+
poze
mini_me spune:
Eu oricum votez drept cea mai buna metoda de nastere, metoda nasterii prin teleportare (tipul Enterprise): bebe trece din burtica direct in bratele mamei ! 

mini_me
38+
poze
adameasca spune:
Poate a fost mai usoara recuperarea pentru ca nu am fost cusuta cu fire resorbabile, au fost din alea obisnuite...
Azi fi-mea s-a intrecut pe sine cu colicile, l-a ajuns pe frac-su din urma la urlete. Are niste plamani de te scoala si din morti, nu alta.
Ileana
poze,poze si iar poze...
eloise spune:
Mesaj de la MIRABELA:
"Salut toate mamicile si burticile, eu sunt bine acum, insa nu a prins anestezia generala si am zis ca mor de durere, ei nu si-au dat seama. Nu l-am vazut pe bebe decat in poze, sper diseara sa ajung la el. Aveti grija de voi, pupici"
Brrrrr. Ca tot era vorba de cezariene horror. Cum naiba sa nu prinda anestezia generala? Cred ca e vorba si de competenta anestezistului. Daca facea un test ca lumea inainte nu cred ca se intampla asa.... Si Mirabela saraca e in maternitatea aceea putin mai nashpa din Iasi... ticalosii nu i-au adus inca copilul sa-l vada... Eu cred ca as face un scandal monstru in cazul asta... cum sa nu-ti vezi copilul nici a 2-a zi... Lullabay spunea ca ei i l-au adus la reanimare (asta la maternitatea cealalta, cu faima mai buna)
Eloise
36+ cu 
EU
Virsta bebe
eloise spune:
Ileana ma bucur mult ca ti-a iesit un rezultat linistitor la biopsie. Ti-am spus noi
!!!
Eloise
36+ cu 
EU
Virsta bebe
Ignatica spune:
Buna burtici,
Noi ca de obicei azi am vizitat spitalul
. Ne cunoaste toata lumea, portarul, asistentele, suntem de-ai csei. Bebe a facut temperatura dimineata, 37,8 si e un pic fomfait si noi am sunat la medicul de familie crezand ca va veni sa il vada. Da de unde, bineinteles ca ne-a chemat la cabinet. Iau copilul infierbantat si plec ca nebuna cu el prin cabinete " foarte calduroase" de medici de familie. Fara nici un diagnostic ni se precriu niste medicamente ( printre care si antibiotic) iar concluzia finala oricum a fost ca nu are copilul febra.
Sun si la doctorita de la spitalul de copii care ne-a monitorizat cu infectia si ne cheama la spital. Il consulta, ne trimite si la un ecograf, in spital frig, copilul infometat plecat de acasa de vreo 3-4 ore. Concluzie: poate fi un pic racit.Daca nu era racit, oriucum sunt sigura ca a racit azi dimineata intre cabinetele medicilor din Romania.
Eu nu inteleg, chiar nu e posibil sa faci un medic de familie sa vina acasa sa iti vada copilul daca are febra? Acum inteleg perfect de ce ne doftoricea mama la domiciliu.
Sunt suparata. Poate ca am eu un bebelus mai sensibil si am nevoie des de medici, dar ma termina sistemul nostru sanitar. Macar pentru sugari sa se faca un minim efort de " civilizare" si sa se deplaseze acasa, ca sa nu astepti cu puiul bolnavior in brate pe holuri.
AAAA, si cand am ajuns acasa febra scazuse, i s-a aplicat copilului metoda de hipotermie romaneasca de asteptare prin holurile racorose ale spitalului.
Sa traim bine.
Ignatica
adameasca spune:
Ignatica, imi pare rau ca iar ati avut probleme. Si eu is de parere cu tine, ca mai bine mori decat sa te plimbi prin spitale... Mai ales cu copilul... Si pana la urma ti-a zis medicul sa-i dai vreun medicament?
Ileana
poze,poze si iar poze...
eloise spune:
Am fost azi la doctoritza sa vb si a ramas ca daca bebe e cuminte si asteapta pana se intoarce ea (adica pe 17 oct dimineata, cand revine la spital) voi naste cu ea... daca nu, m-a lasat pe mana doctoritzei Ghiorghitza, care intamplator era acolo si am cunoscut-o si eu... Am facut si o echo doppler sa verificam IR-urile de pe arterele uterine si sa vedem daca placenta isi face treaba indeajuns de bine, si din fericire asa e, IR-urile sunt normale, placenta e II-III si nu e chiar asa uzata cum in paranoia mea imi inchipuiam eu. Asa ca m-am mai linistit... Acum ramane doar problema nerabdarii mele de a-l vedea pe bebe. Intr-un fel asa vrea sa astepte pana la 40 s cand revine dr mea, dar pe de alta parte.... asa mi-e un dor de el si vrea sa-l strang un pic in brateeee... Mai ales ca de ieri am inceput sa primesc o sumedenie de cadouri si lucrusoare de bebe, acum e casa plina, inca nu le-am strans si stau in mijlocul lor si le tot studiez fascinata... abia astept sa le folosesc pentru bebe!
Eloise
36+ cu 
EU
Virsta bebe