Mamici de sept-oct 2006 (79)
Raspunsuri - Pagina 26
floricika spune:
Am pus si noi pozici cu noi, in albumul David Gabriel.
Felicitari noilor mamici, sa va traiasca bebeii, sa va bucurati de ei si multa sanatate!
eu ii tai unghiutele cu forfecuta speciala pt ei si la fel evit rosiile, strugurii si citricele, cel putin pana cand stomacelul lui nu va ma fi crud. Asa mi-a zis si pediatra, sa le introdc apoi pe rand si sa vad cum le tolereaza el.
Poze
katia spune:
Flory, ti-am vazut minunea! Sa-ti traiasca!
Avem niste bebei asa de frumosi!!!!! Ptiu sa nu-i deochii ![]()
39+ cu bb Katia
Pozici cu noi
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
ramomar spune:
hello fetelor,
felicitari maimicilor, sa va traiasca micutii, sa va aduca numai bucurii, mamicilor refacere rapida, iar burticilor care au mai ramas le doresc nastere usoara!
Pufymic bine ai revenit! Tare frumos nume ai ales la amandoi copilasii tai
. Eu nu am facut ragade deloc si nici nu m-au durut sanii, desi eram pregatita cu Garmastan.
nu prea mai apuc sa intru pentru ca ingerasul meu ziua e destul de agitat, abia daca mai apuc sa fac si eu cate ceva de ea, dar noaptea doarme destul de bine, se trezeste doar o data sau de doua ori; macar atat
aaa, ca sa nu mai zic de musafirii care nu se mai opresc...........
va pupic, va doresc toate cele bune si sper sa revin cat de repede pot cu povestea nasterii
mami fericita de PATRISIA MARIA (06.09.2006)
floricika spune:
pt listuta va rog sa modificati si la mine: david a avut 3500 gr, 52 cm, am nascut natural fara epidurala la 40 e sapt si 2 zile.
Poze
sofimic spune:
Floricika bebe tau e un dragalas, cred ca ai si uitat
ce greu ti-a fost mamico![]()
Pufy bun venit acasa cu bebe tau 
Alinamultumesc
, sper sa aflu ca voi avea
fetita in weekend, sa nu ma mai amane...
Plec si eu intr-o vizita acum. Oare ce bebei mai apar pana
intru iara deseara pe net?![]()
40 si 1 zi +
Sofia Ana
MamiLili spune:
Buna ziua mamici, burtici, bebelusi!
Iata-ma si pe mine pe forum. Felicit noile mamici Cata_Adr si Sephora, bun venit acasa Pufy, Floricika.
Tasia, am lipit globul de cristal cu superglue, asta dupa ce-l aruncasem pe geam...asa ca daca mai vrei vreo previziune, zi-mi!
Gety, iti trimit acum PM. Vazand ca ai disparut am zis ca sigur te-a oprit la maternitate. Ti-ai programat cezariana?
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
sapt 36 cu 
inni spune:
Flory...eu am fost cusuta cu fire resorbabile. Te avertizez ca nu prea o sa te simti bine pana nu incep alea sa cada. La mine primul a cazut dupa o sapt...acum mai e doar unul de cazut..dar deja ma simt bine (deci au trecut 3 sapt).
Si eu am fost rau la inceput. In spital nu ma puteam hrani..mi-a dat mama cu lingurita ciorba....ce sa mai..am fost rau. Cand am venit acasa eram terminata ca nu puteam sta sa alaptez. Cand incepea Ami sa planga ma ridicam voioasa din pat ca sa ma asez undeva sa-i dau sa pape..si cand colo ma luau niste dureri de incepeam sa plang si eu pt. ca ma durea foarte rau....si pt. ca-mi era mila de Ami (ca plangea si ea) ca-i era fomica si nu eram in stare sa ma ocup. Sotul meu nici nu stia ce sa mai faca. Mie mi-a fost extrem de greu in prima sapt....hai sa zic primele 10 zile. Eu din cauza asta regret nasterea naturala...a faptului ca DUPA am tras groaznic. Pt. mine astea au fost dureri...nasterea a fost floare la ureche pana la urma.
Mai puneam din cand in cand gheata....adica o sticla de 0.5l o umpleam cu apa, o bagam la frigider pana ingheta si apoi stateam cu ea intre picioare...imi mai ameliora durerea si recele ala ma facea sa ma simt bine.
Stai cat de mult poti fara chiloti. Aerul ajuta sa se vindece mai repede.
Spala-te dupa fiecare pipi si kk cu apa si sapun.
Altceva ..eu nu am mai facut.
Am asteptat sa-mi treaca.
Te pup si vindecare rapida.
Poze
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
itzy-bitzy spune:
Ma bag si eu in seama cu ce am auzit ref la vindecarea epiziotomiei...ca deh...m-am interesat...
- spalaturi cu ceai de galbenele cat se poate de des
- aplicarea unui unguent de galbenele cu propolis
- folosirea unui tampon ud si bagat la congelator ca sa inghete un pic..
- 1 supozitor diclofenac pe zi, nu mai multe., sau indometacin pt ameliorarea durerii.
- si ...tinuta "dansa" cat mai aerisita
...fara cocotzei
Itzy-Bitzy
40 cu
Ana-Maria
POZE
inni spune:
Flory ai o scumpete de baietel. Macar nu te-ai chinuit degeaba.
Poze
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)