Mamici de sept-oct 2006 (79)
Raspunsuri - Pagina 25
gripo spune:
FLORICIKA, groaznic! imi pare rau ca ai trecut prin toate grozaviile astea, bine ca a trecut si ca bebe e sanatos.
MONIQUE_NEW, legat de regurgitare sau varsaturi, copilul meu, fiind mai lacom o pateste fff des, asa ca la inceput am fost foarte speriata. E normal si pe nas si pe guritza, e normal sa sughita(e de la faptul ca mananca mai mult decat trebuie, si stomacelul apasa pe diafragma, si de aici sughitul), toate sunt normal, chiar daca au loc dupa fiecare masa, atata timp cat copilul ia in greutate. Cel putin mie 2 pediatri mi-au spus asta.
La mine, cu toate ca imi curg sanii de atata lapte, si Bubu mi-i goleste, nu-i ajunge, si trebuie sa suplimentam cu lapte praf. Dupa 4 zile numai la san, a slabit 100 de grame, si doctora ne-a spus sa-i dam si praf.
DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
http://community.webshots.com/album/554276987vjVEbc
gripo spune:
MAMILILI, saru'mana
, mi-a trebuit ceva timp cu pozele astea!
PUFY, bine ai revenit, si spune-ne si noua cu cine seamana bebe 2? seamana cu Alessio?
DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
http://community.webshots.com/album/554276987vjVEbc
alexutza_26 spune:
Buna mamicilor si viitoarelor mamici!
Eu sunt o burticutza care va urmareste asha din umbra, nu am prea intervenit in discutiiloe voastre, dar presupun ca o data cu venirea puiutzului meu...voi incepe si eu cu artileria grea de intrebari.
Felicitari proaspetelor mamici - sa va traiasca bebbeii - Cata-adr - cam devreme...mi-ai luat-o inainte, dar macar ai scapat...eu mai am si tot cu frica in san stau din cauza plecarii dr, Iaylin si tie sa-ti traiasca bebele, si refacere rapida - sa veniti fetelor sa ne povestiti cum a fost...
Acum va pup si va tin la curent....cu starea noastra!!!
38+ cu
Gabitza
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
mephala30 spune:
Lexi, Mirabela, Sephora, Cata, felicitari pentru prunci si refacere usoara! 
Ioana, bine-ai revenit! Mie mi-au trecut ragadele in 2-3 zile cu Garmastan.
Cum a reactionat Alesio? Nu e gelos cand te vede cu Nicolas la san?
Carmen: junior Teodor (6 sept. 2006) si senior Iustin (5 iunie 2004)
Poze
alinamoro spune:
Felicitari Cata_adr
si laylin
, sa va traiasca copilasii! 
Itzy, eu imi fac suc de portocale aproape zilnic, nu am observat nimic deosebit...![]()
Nicole2005, eu mananc normal, mai putin rosii, struguri... am observat ca dupa ce mananc rosii are colici. Mai beau si cate o cafeluta mica, beau si cola...![]()
Sofimic, succes pe diseara la medic! ![]()
Noi folosim detergent Persil sensitive.
Alina cu Adelina
(31.08.2006) & Dragos
(11.04.2002) pozici 1, pozici 2
amarantina spune:
Sephora, Mirabela, Cata adr felicitari pentru bebei!
Pufy, bine ai revenit!
Ileana, imi inchipui ce-i la tine acolo... Dar daca dai ceva bani cuiva sa-ti retina locul 1 luna - 2 pana se calmeaza Luk?
Noi suntem bine, azi ma duc si eu la BabyExpo sa casc gura, iar pe Irena o las in grija lu' ta-su, ca si-asa e mort dupa ea.
amarantina spune:
Si eu beau Pepsi, mananc si ciocolata (deh, obiceiurile din sarcina sunt greu de lasat), peste tot scrie ca asta agita bebele dar vad ca al meu doarme tun oricum. Nu mananc rosii, citrice si nici sucuri de citrice nu beau. De fapt mananc cam tot ce-am mancat in timpul sarcinii si vad ca pana acum e ok.
amarantina spune:
Flori, m-a luat cu lesin cand am citit prin ce-ai trecut.
Exact asa i s-a intamplat si unei prietene de-ale mele, in plus ea a lesinat de 2 ori si in timpul travaliului, de nu stiau aia ce sa faca mai intai: sa monitorizele bebele sau sa trezeasca mama. Imi vine sa-i omor pe doctorii astia iresponsabili!
katia spune:
Neata' (e cand ma trezesc eu
)
Flory, mi-ai dat fiori! Eu vreau sa nasc natural fara epidurala dar urmeaza sa vb foarte serios cu dr pentru ca nu stiu daca am rezistenta si nu vb de rezistenta la durere ci de ceea ce ai patit tu, adica rezistenta fizica a corpului meu.
Eu cred ca l-am simtit pe dr meu, e pentru doua variante de nastere: naturala fara nici un fel de anestezie sau cezariana; am impresia ca altceva nu face.
Oricum, ma bucur foarte mult ca ai reusit sa fii suficient de tare si sa depasesti partea grea! Felicitari!!! Esti o invingatoare! Norocul lui David si al sotului tau!
Eu am crezut ca nasc aseara; am avut cateva ore bune de contractii dureroase cu tot cu spate dar au trecut. Lucru care nu se intampla si cu raceala mea. Aseara nu puteam sa vorbesc atat de rau ma ustura gatul.
Gripo, am vazut pozele cu bb al tau, e asa de senin cand doarme iar in poza aia din mijloc rade? este exceptional!
Pufy, bun venit acasa! Alessio nu vrea si el tt?
Sephora, cata - felicitari pentru bb!!!!!! Sa fie sanatosi!
Ei acum vreau si eu sa ma uit in ochii celor care sustin ca fetele vin mai devreme
Te pomenesti ca fac baiat pana la urma!
Din cate am observat eu, nu am avut inca nici o surpriza referitoare la sexul copilului nu? Adica eco si doctorii au ghicit!
39+ cu bb Katia
Pozici cu noi
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Emma