Mamici de sept-oct 2006 (79)
Raspunsuri - Pagina 20
mini_me spune:
Cata-adr nastere usoara!

Bebe Matteo bine ai venit!!!!

mini_me
38+
poze
I have the body of a God: unfortunately it's Budha.
cri19 spune:
MINI_ME in maternitate i-au facut 2:
-in primele 24 de ore:vaccinare antihepatita B-AHB
-la 4-5 zile:vaccinareantituberculoasa-BCG
Sa auzim numai de bine.
CRICRI mamica lui ANDREI ROBERTO-28.08.2006
http://photos.yahoo.com/dima_crstn
cri19 spune:
SEPHORA si MATTEO 

FLORICIKA imi pare tare rau fetita ca te-ai chinuit atat.Bine ca acum totul e in regula;o sa te refaci destul de repede.Vreau sa vad poze cu bebe.

Sa auzim numai de bine.
cri19 spune:
Acum am descoperit ca mesajul de la sotul lui CATA_ADR l-am primit la 18.53 asa ca sper ca pana la ora asta a nascut deja.
Sa auzim numai de bine.
inni spune:
quote:
Originally posted by eloise
SUSA am citit in DR SPOCK o alternativa foarte buna la taiatul unghiutelor cu foarfeca: le pilesti, le scurtezi prin pilire. Ele fiind minuscule, subtirele si moi, se pilesc usor, si nu exista riscul sa-l ranesti pe bb sau sa se infecteze. Acum nu stiu cat de des il prinzi pe bb in toane bune ca sa-i poti pili unghiutele, poti incerca atunci cand doarme, stiu mamici care taie unghiutele in somn. Sau incearca cu o unghiera speciala pt bb daca iti vine mai usor. dar pila cred ca e cea mai safe
Eloise

..daca tu o sa poti pili unghiile bebelusului tau ..eu imi scot palaria in fatza ta Eu i le tai in somn..intr-adevar e cel mai bine.
Susa unghiutele la maini se taie rotund doar la picioare...drept.
Poze
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
alinamoro spune:
Floricika, emotionanta povestea nasterii, ma bucur ca sunteti bine.
MamiLili, am avut colac de baie pentru copii, de-ala mai mic.
Nu pot spune ca ma durea, dar ma jena, ma ustura, ma strangeau firele...faceam dus de 10 ori pe zi, asa bine era dupa...![]()
CristinaGoji, eu am avut fire care se resorb, dar in interior se resorb si in exterior cad. Eu m-am spalat cu gel de dus pentru iginea intima dupa ce am venit acasa. La spital mi-a spus sa ma spal cu sapun, eu am folosit nivea pentru copii, m-am gandit ca acesta nu irita.
Tasia, eu i-am facut baie pana nu i-a cazut buricul, am pus mai putin apa in vanita ca sa nu treaca peste burtica, daca se uda nu are nimic, doar sa nu stea in apa.
Mini_me, vad ca ti-a raspuns Cri despre ce vaccinuri se fac in maternitate, aceleasi le-am facut si noi.
Alina cu Adelina
(31.08.2006) & Dragos
(11.04.2002) pozici 1, pozici 2
inni spune:
Floricika...of of of...imi pare rau pt. ce ai patimit. Odihneste-te cat mai mult (daca poti).
Am vb cu Lexi ..ii daduse sa pape fetitei. Maine poate o lasa sa plece acasa. Era bine, durere la taietura (normal)...dar in rest era bine. Am vb cu ea pe la 12 jumate noaptea
si era o liniste la ea in salon. Toti bebeii dormeau cu burtile pline...inclusiv Maria-Cornelia.
Poze
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
laliq spune:
,
Sephora, Mirabela - felicitari pt. bebelusi! Sa fie sanatosi si norocosi, iar voua refacere rapida!
Sandra, Putzuruca - toate cele bune pentru voi si puiutii cei mici!
Cata_adr - nastere lipsita de probleme iti doresc!
Tasia
, sunt binishor, cam stresata ca mi-au crescut anticorpii anti D. Maine merg la eco si mi-e teama sa nu-mi zica dr. ca trebuie sa-l scoatem. Macar o saptamana as vrea sa mai stau, sa intram si noi in luna a 9.
Azi am fost si eu la Babyexpo - prospectez piata de carucioare. Am vazut unele marca Esprit dragutze si la preturi mici comparativ cu altele pe care am pus ochii, dar nu stiu cat de bune sunt... Am luat cateva jucarioare, hainute + produse Avent, Klorane si Elancyl Galenic pt ca aveau preturi mult mai mici decat in farmacii.
Cri, tu ai stat in rezerva cu plata si inainte de nastere sau doar dupa? Dr. mi-a zis ca trebuie sa ma internez cu cateva zile inainte de cezariana ca sa mai faca niste investigatii si in spital si am inteles ca saloanele sunt cam mizere si cu multe paturi. La tine cum a fost?
Larisa
34+ cu
Matei
"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu... sufla de trei ori peste ea si indata am sa vin si eu sa te ajut"
tasia spune:
laliq Ma bucur k esti bine, iar bebe al tau cred k e deja maricel, dr. stie cum e mai bine pt bebe. Sa vii cu vesti bune de la dr. 

Alina Merci pt raspuns
Deci ii fac baita asa incat sa nu stea cu buricul in apa dar dak nimeresc 2-3 picaturi nu-i bai ![]()
39 + 
pozele noastre