Mamici de sept-oct 2006 (79)
Raspunsuri - Pagina 21
laliq spune:
Floricika,
. Bine ca ati ajuns acasa si acum sunteti bine! Bebe David sa va aduca numai bucurii!
Larisa
34+ cu
Matei
"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu... sufla de trei ori peste ea si indata am sa vin si eu sa te ajut"
cri19 spune:
LALIQ inainte de nastere nu te lasa in rezervele cu plata;sunt exclusiv pt. lauze(cel putin asa mi-au zis mie).Eu am stat intr-o rezerva cu 3 paturi care nu era cine stie ce,dar nici mizera nu se poate spune.Avea baie,frigider si era destul de curatica.Si eu am vrut sa stau in cea cu plata de la inceput,dar mi-au spus ca nu se poate si ca oricum nestiind cat o sa stau,ca nu ar avea nici rost chiar daca s-ar putea.Ce-i drept am stat 12 zile in spital inainte sa nasc si 3 dupa,asa ca m-ar fi costat ceva...
Sa auzim numai de bine.
CRICRI mamica lui ANDREI ROBERTO-28.08.2006
http://photos.yahoo.com/dima_crstn
Cata_adr spune:
21.09.2006, ora 23:02, 3.050Kg, 49 cm >>> Robert Alexandru
ne-am intalnit acolo si cu iaylin care la ora asta (02:00) mai avea de stat cateva ore.
Adrian Marinescu (sotul)
Cata + puiutul din burtik :)
37+
Robert Alexandru
----------------
You really can change the world if you care enough!
Oanacn spune:
Sephora, Mirabela - felicitari pt. bebei si refacere cat mai usoara!
floricika imi pare tare rau ca a trebuit sa treci prin atatea. Sper ca David sa-ti aduca numai bucurii si sa uiti cat mai repede aceste clipe neplacute.
mamiLili multumesc de raspuns.
Am fost la pediatru astazi, intr-adevar are o ciuperca in gurita bebe aici se cheama "oral trash". Trebuie sa-i dau Nystatin de 4 ori pe zi cate 1 ml. I-am dat de 2 ori si deja s-a curatat incredibil. Acum ii sterilizez toate sticlutele de 2 ori la rand inainte sa le folosesc.
Tasia eu nu i-am facut baie pana nu i-a cazut buricul, am avut noroc, i-a cazut la 10 zile. Dar se spala foarte bine cu servetele umede.
Si feteti mele i se exfoliaza putin pielea de pe maini si o dau cu crema penturu bebei de la huggies.
Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze
Varsta Bebe
eloise spune:
Neata!
Iar m-am trezit cu noaptea-n cap si asa as mai
... dar daca nu ma lasa arsurile... Deja am editat listutza, am adaugat ultimul bebel, detaliile noi, renumerotat gravi....
Azi am o intrevedere cu doctoritza si merg impreuna cu maica-mea, poate ne recomanda pe altcineva.... adica poate ma paseaza altcuiva. Dr a fost dragutza si a spus ca ne face legatura cu cine vrem noi din maternitate, dar e delicat totusi... plus ca pot sa dau de cineva cu care cine stie, are vreun conflict ceva....
Ieri am primit un pachet imens cu hainutze de bebe de la cumnata. Azi vin ai mei cu alte cadouri pentru nepot.... ma cuprinde asa o nerabdare sa vina mai repede si bebele meu si sa-l imbrac cu hainutzele alea dragutze de papusa! Desi cele de baietel sunt mai putin dragalase decat cele de fetitza... A propos, am vazut intr-un magazin de bebei o pereche de blugi pt baietel de pana in 3 luni, minusculi, tipul acela aparent uzat, cu un peticel, si cu bretele maro din piele velurata, de la H&M... atat de cool si de dragutzi! Deja ii luase sor-mea cadou o pereche de blugi de la Zara, asa ca m-am abtinut, ce sa faca el cu atatia blugi, doar nu-l fac cowboy de mic... dar erau asa scumpei!
Eloise
36+ cu 
EU
Virsta bebe
eloise spune:
GETY da' tu ce mai faci? Cum a fost la spital? Hai da-ne un semn sa stim de tine...
Nokia tu?
Eloise
36+ cu 
EU
Virsta bebe
itzy-bitzy spune:
Neatza
CataAdr felicitari !!! Sa va traiasca bb si sa va bucurati de el. Refacere rapida si mult laptic!
Laliq si Cucoancea ati spus ca ati fost la Babyexpo...merita sa dam si noi o fuga pe acolo? Cum sunt preturile? (de ex.body-uri, cosmetice...). Laliq stai cumintica si mai tine-lpe bb acolo la caldurica
Eloise tu...tot matinala
Itzy-Bitzy
39+ cu
Ana-Maria
POZE
adameasca spune:
'neatza!
Felicitari proaspetelor mamici! Si sanatate multa!
Se face baie la bebe, chiar dc nu a cazut buricul, dar fara a scufunda buricelul in apa, deci puneti mai putina apa in caditza, eventual o inclinati putin sa fie mai putina apa intr-o parte.
Eu am de furca cu Luk, asta e prima sapt la gradi si plange de ni se rupe inima, nu numai in drum spre gradi si cand il las, ci aproape tot timpul cat sta acolo. Mai am putin si ma apuc si eu sa plang, dar dc nu perseveram nu o sa se obisnuiasca niciodata...
Asta mica iar a cam avut colici azi noapte, e grozav la noi in casa: unul urla ziua, altul noaptea. 
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
alipiticot spune:
Buna dimineata!
Felicitari noilor bb si multa sanatate.
Noi avem programata cezariana pe 30 septembrie,daca pana atunci nu se va intampla nimic,deci dupa dpn efectiv.....asa ca asteptam
In privinta unghiutelor,eu le am taiat mereu cu forfecuta mea pt cuticule,e f fina si am taiat f usor unghiutele,in somn la inceput,a avut perioade cat statea ,era mai mare,acum iar nu sta ,si le tai in somn.
In privinta baii,am mai zis,eu am facut baie indiferent de buric,si in maternitate ii spala,asa ca ....si a cazut si f repede.si nu am avut grija daca ud acolo ca oricum udam,ca dupa aceea dai cu alcool medicinal.
In rest o zi buna!
Paula
36 sapt si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

!!!