Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (83)
Raspunsuri - Pagina 15
felicia74 spune:
Wooow, Gabitaco felicitari!
Lasa, mai, ca o sa fie frumos, ce de nazbatii o sa puna la cale! Ce-o sa-si mai impartaseasca secretele la adolescenta... 
Restul fetelor: pazea, ca se ia![]()
Irisuc sanatate si sa te faci bine repede!
Sarahutz si Biencutza Bravo-bravo-bravo!!!

Mamici ce ati luat scaun de masina - ce model era si cat a costat?
Madau, imi place si mie fotoliul Bebeconfort dar pe un alt site era scump rauuuu.
Edit: vad ca actiunea de redenumire nu a avut ecou, asa ca o las balta ![]()
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Madutza10 spune:
Neatza' ,hop si eu ca bb face nani deja ,s-a trezit la 7:30 ,apoi a adormit din nou la 9:30 ,sper sa doarma mai mult de la ploaia asta ,i-am lasat geamul deschis si l-am infofolit .
Felicitari bebelelor castigatoare la concurs!
Fetelor ,ziceti-mi si mie ce program e la BE ,ca vreau sa merg maine,singura de altfel ca tati are treaba pina pe la 17:00 iar eu nu ma descurc singurica cu Orlando!
Madau,baga si tu o poza cu scaunu de masina ca's curioasa ,nu stiu cum arata ,noi avem de la Primii Pasi ,sint tare multumita de el si sta puiu tare bine ,ii place foarte tare ,chiar nu credeam sa stea vreodata intr-un scaun de masina!
N-a mai fost normea la concurs???
Ilenutza,mi s-a parut Victoras mai inalt poate din cauza ca e mai slabut sau are alta ,,constructie''.Ce mai face el ,tot asa cumintel???
Feli,eu iti recomand scaunul de la primii pasi ,e super misto si foarte ieftin zic eu 2250000 lei,avem poze cu el la semnatura .
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE DE LA MUNTE
dordia2000 spune:
'Neatza mamici!!!
Nu prea am mai avut chef sa intru...nu stiu de ce!!! Dar ma bucur pt cei care au participat la concurs...tare as fi vrut sa fiu acolo. Dar nu am avut cu cine sa-l las pe Stefan si sa vin cu el cu transportul in comun....cam greu. Asa ca...probabil maine ajung si eu la BE si fara copil cred.
Roxialexia cu intarziere iti urez
pt micutza printzesa, sa fie sanatoasa si fericita!!!
Si pt azi un 

bebeilor Luca,Alex-Mihai,Cristian,Victor si Iulia Andreea. Sa fie sanatosi si voiosi!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
dordia2000 spune:
Gabitaco felicitari si sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
dordia2000 spune:
Addya felicitari pt dintzosi!!! Ai vazut ca i-au iesit pana la urma??? Sa vezi acu' muscaturi ca al meu cum ma prinde cum ma inhatza. Cred ca ma vede mai pufoasa si d-aia!!!![]()
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
anda77 spune:
cuscra, jur ca uitasem ce-am zis pentru anul asta in astro!
ca io uit imediat, mesteresc multe astro pt. prietene si uit din minutul in care le trimit destinatarului.
he, he, vezi ca m-am priceput![]()
![]()

madau, azi ia mirunica premiu?
noki, nu fi suparata, las ca mai are ea concursuri de castigat
gabitaco, nu o sa fie asa greu, dk s-au descurcat atatea femei, te descurci si tu. hai, nu-ti innegura bucuria. o sa fie foarte frumos!
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
felicia74 spune:
Madutza eu am scaun d emasina dar nu prea sunt incantata de el, ca nu am fost atenta la un detaliu f.f.important: husa! E sintetica rau
si a transpirat enorm chiti mic. Daca ii scot buretele sta direct pe plasticul ala tare, of, of! Vreau sa-l vand si sa iau altul mai bun. Am vazut in Cora ca Chicco Zenith are o husa tare misto, tot are ceva sintetic, dar si ceva bumbac. Nu cred ca trebuia sa ma grabesc sa-l iau pe asta, dar mi se pusese pata. De fapt, TOT ce am luat precipitat si fara sa ma gandesc mai mult a fost cam tzeapa. Asta e!
Macar bine ca am nimerit-o cu scaunul de masa.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Gandacel spune:
Buna de dimineata la toata lumea!
Ripley, felictiari pentru bona! Ai vazut, mai, cum le aranjeaza VIATA pe toate? Nici nu puteai sa-ti doresti mai bine de atat. Asa va fi si cu sarcina. ![]()
quote:
Originally posted by gabitaco
Fetelor....multumesc pt gandurile bune. Eu inca sunt f derutata. Nu am facut test. Aveam o mica sangerare cand si cand ...in locul menstruatiei....si ma simtem fff rau...greturi, ameteli, stari de lesin.Am zis sa sun dr. ginecoloaga sa vedem daca nu cumva am vreo problema. Azi am fost la control si am facut eco...da aveam o pb mica de 5-6 sapt la care batea inimioara.Am coborat de pe masa socata parca...dr ne-a felicitat si a zis ca totul este f bine si sa mergem la control peste 2 sapt. Intre timp mi-a dat vitamine si pregnil.Inca suntem socati de emotie...inca nu realizam ce se intampla....dar speram sa fie bine.
Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005
Mateea la cules recolta
Gabitaco, mi se pare extraordinar de frumos cum ati aflat despre sarcina! S-o duci sanatoasa! Cred ca daca bate inimioara, mai adaugi 2 saptamani, pentru a calcula dupa carti (adica de la data ultimei menstruatii...). Adica ai vreo 7-8 saptamani? Bravo! Nici n-ai apucat sa-ti faci mari probleme! Nu-ti face nici de acum inainte! Cum ziceam si pentru mine, daca asa a vrut Dumnezeu, atunci asa e cel mai bine sa se intample! De ce sa fie nedrept pentru Mateea, Ba, o sa vezi ce frumos o sa se joace impreuna, de nici nu te mai baga pe tine in seama! Tocmai, ca nu sunt destul de mari incat sa fie gelosi pe cel mic. Eu asa sper. Si depinde mult de atitudinea noastra.
Anda, nu stiu daca se ia treaba asta cu maternitatea, insa dupa o sarcina, organismul e mai echilibrat si mai pregatit pentru o noua sarcina. Batranii stiau asta, numai eu nu credeam... Dar nu se transmite ca si conjunctivita, deci stai linistita, poti lua masuri de protectie!
Pentru fetele cu bebe2, eu am citit ca daca vrem sa-i schimbam patutul, sa-i luam bona ori sa facem alte schimbari majore in viata primului copil, trebuie s-o facem cu ceva timp inainte sa apara bebe2, ca altfel asociaza toate astea cu venirea lui pe lume si o sa li se para ca o pedeapsa. Si vor fi intorsi impotriva celui care e "vinovat" de toate schimbarile, care, evident nu-i plac la varsta asta! Asa ca sa incepem sa ne gandim din timp la cum vom vrea sa arate camera lor!
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
ilenutza spune:
Nu sunt cei de la piticot la BE??????ce bine
ca eu pentru asta vroiam mai mult sa merg ca anul trecut am luat caciulite f. ieftine si frumoase.
Gabitaco, prin aceleasi sentimente am trecut si eu la prima sarcina imediat cum am aflat pt. ca nu eram pregatita.Mi se parea nedrept ca nu mai am si eu timp sa ma bucur de mariaj ( am ramas gravi in luna de miere), ca sunt prea tinara, etc.Mi-a luat ceva timp sa ma obisnuiesc cu ideea dar acum nu as schimba nimic.
Cred ca trebuie sa te gandesti la partea frumoasa a lucrurilor ( ce frumos a vorbit INA de viziunea ei despre copii !)pentru ca lucrurile sunt asa cum vrem noi sa le vedem de fapt.Mateea va avea dragostea ta care nu se imparti la bb2 ci se va dubla.Eu cred ca inima ta este sufient de larga sa ii cuprinda pe amandoi .
Fetele cu 2 copii, cum sta treaba?
cristina ai promis ca scrii si tu ceva despre a doua sarcina![]()
Ile
si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor
Madutza10 spune:
Noroc cu Dordia ,ca uitasem sa felicit bebeii nascuti pe 22!!
LA MULTI ANI ,SA CRESTETI MARI SI SANATOSI!!!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE DE LA MUNTE