Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (83)
Raspunsuri - Pagina 16
anda77 spune:
am si io motiv de lauda: io-te:
"Felicitari Nichita a fost ales Fotomodel la www.desprecopii.com iar poza lui se afla acum pe prima pagina.
Va asteptam cu drag pe www.desprecopii.com/forum
Cu stima,.............."
de fapt, linkul corect este asta: http://www.desprecopii.com/default.asp
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
dordia2000 spune:
Anda poti sa imi faci si mie astrograma??? Eu sunt nascuta pe 15 Octombrie 1976 pe la ora 7.00 dar nu stiu exact minutele. Ms mult su o mie de 
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
Noki_Lara spune:
Mneatza si de la noi!
La mine a debutat naspa de tot, asa cas- tare amarata: am amigdalita, deci ma dor monstrii de amigdale de mor si ma intreb ce sa au ca io-s genul mai "fara medicamente". Chiar, amigdalita se poate tranansmite la pitici??????
Apoi a venit adila cu "minunata" veste ca ii intarzie un trasnport de marfa din ermania, deci intarzie vama si tot, deci adio plecat joia viitoare la Bistritza. Mama e super ocupata pana la inceputul lui noiembrie ca are de predat un studiu si ea e perfectionista intruchipata, deci are de lucru, nu gluma, deci nu pot s-o prea mai las pe pictica pe la ea, afara e o vreme de stat si...jelit ca plozi nu mai facem si bani nu avem....ce mai, tristetze mare!![]()
Of, Feli- iti amintesti ca ti-am tot zis io la BE treut ca-i mai misto ala de la Maxi Cosi de care mi-am luat io? dar tu chiar ca ai faut o pasiune pentru Neonato-ul tau. Dar nu mai fii suparata...nu merge sa-i pui un scutec de finet ceva, sub caputz?
Gabitzaco- ehehe...exact ca tine ar reactiona io daca as ramane gravi, Deci te inteleg perfect ca si io asa simti ca "tradez" pe saralina. dar cred ca chestia asta o sa treaca repede si o sa vezi ce frumos o sa fie cand o sa iasa si BB2 si o sa se joace impreuna. Ca sa nu mai vorbim de ce frumos o sa fie sa-ti urmaresti burtica cum creste pe zi ce trece.
Cam atata....o s apun mai incolo poze de la BE, dar ma duc la ploduletz prim oara, ca sa trezit.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah
Madutza10 spune:
Anda ,felicitari pentru poetul fotomodel!!!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE DE LA MUNTE
ela27oana spune:
buna fetelor,
cum vremea este frumoasa afara,azi poate am timp de dc

gandacel,corap,ina si gabitaco FELICITARI pt sarcina,va doresc o sarcina frumoasa o nastere usoara is copii sanatosi
offffffffff cat as vrea si eu un bb2
UKA are 2 dintisori,in 3 zile,nu a avut nimic ,nici nu am stiut ca i-au dat daca nu simteam la lingurita,iar la capitolul progrese de 2 zile sta cam un min in picioare fara sa se sprijine,dar cel mai mult ii place sa impinga premergatorul prin camera(fara sa stea in el)
BIANCA SI SARAH felicitari pt premii
ANDA-multumim ca nu ne-ai uitat,de cand asteptam,dar nu ma indraznit sa-ti zic,esti si asa destul de ocupata ,asa ca acum asteptam cu nerabdare
Ela si Oana-Daria
anda77 spune:
dordia, te-am notat, dar mai imi dai datele cand ma apuc de astro, ca acu' n-am tabelul la mine, e acasa si pe post-it-uri pierd datele si pana iti vine randul nu mai stiu pe ce pagina ai postat si caut de nebuna etc:)) deci ti le mai cer cand o veni randul
mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
ela27oana spune:
anda-nichita este fotomodel azi??????felicitari l-am vazut la fotomodel dc
Ela si Oana-Daria
anda77 spune:
mai, parca suntem 
...ne bucuram la orice premiu, titlu mai mult sau mai putin penibil ![]()
pe care il ia puiul..., io m-am bucurat ca l-au pus pe prima pagina de zici ca tocmai a terminat doctoratul in medicina...
mami de poet(09.12.2005)