Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (83)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Cristina H , offf, firar sa fie de conjunctivita1 Eu acum 5 ani am facut de 3 ori intr-o vara, si ultima oara era chiar inaintea nuntii cu cateva zile, am intrat la dr in cabinet si cu un tupeu fantastic i-am spus ca daca nu-mi da ceva care sa ma faca bine pana sambata la nunta mai bine nu-mi mai da nimic, a ramas saracul cu gura cascata! Pupici Irisucai sa se faca bine pana sambata.

Addya , felicitari pentru achizitii! Sa le stapaniti sanatosi!

Mie mi-a placut la BE, am participat la concurs, am facut cumparaturi (prostioare : pampersi, servetele umede, sampon, crema fundulet, body milk), am facut steluta cu manuta, si a ras fimea la toata lumea care o baga putin in seama.Noi am schimbat-o la standul pampers, ca pampers folosim.
Am facut poze la Sony si la HP, sunt super !
Si am depus la Nivea un talon pt tombola, si cand eram acasa am primit sms ca am castigat un set nivea , sa megem pana duminica sa-l ridicam, asa ca...mai facem o tura de BE.

Hai ca v-am plictisit destul in seara asta, va pupic, nb.

Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Buluci, nora-ta doarme de pe la 9 seara pana la 8 dimineata si are 2 ture de somn peste zi: una in jur de ora 11 si a doua in jur de ora 4 dupa-masa - vreo 2-3 ore in total.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaR spune:

Buna mamici,
Chiar ma intrebam daca din grupul nostru de mamici s-a aventurat cineva la BB2 sau 3 dupa cum e cazul.
Dar cred ca deja am citit despre gabita pentru care vreau sa o felicit!
Mai sunt gravidute proaspete la noi?!
Noi inca nu, vrem sa mai asteptam ceva timp...si asa e greu pentru mine...

In rest ce sa va zic desi Anastasia are doar un dintisor si nici nu am simtit nici noi nici ea ca a iesit...de cateva zile e prapad noaptea...se trezeste pe la 11 sau 12 noaptea in plinsete( cred ca de la dinti)
si apoi cu greu mai adoarme...pina acum adormea linistita de la 9 seara si se mai trezea doar pentru laptic.
Apropooo ai vostrii bebelusi mai beau laptic noaptea?
Anastasia inca cere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Fete dragi, multumesc pentru urari si incurajari!

Mie una, imi place sa fiu gravi si daca as putea, as fi asa in fiecare an. Perioada de gravidie cu Rachel a fost una dintre cele mai fericite si implinite din viata mea.
Acum, cu cea de-a doua sarcina, simt ca si cand am pus ultima piesa din puzzle ca imaginea sa fie completa. Nu-mi pot imagina bucurie mai mare ! ma gandesc la sarbatorile ce vor urma, la miros de cozonaci si sarmale, la pereti mazgaliti cu creioane colorate, la tavaleli prin zapada, la concursuri cu premii gen " cine se spala cel mai bine pe dinti sau cine se imbraca cel mai repede" …ehe cat de multe evenimente ne asteapta
La Racheluta am “simtit” ca o sa am baiat si acum “simt” la fel deci va fi sigur fata. Orice o fi, ne bucuram, daca-i fata rachie va avea cu cine sa-si imparta hainele si cu cine sa povesteasca in noptile albe despre baieti, daca este baiat, vom avea pereche, deci oricum este bine.
Si eu ma simt mult mai relaxata decit la prima sarcina, dar tot stau cu putina teama pina ma voi vedea in trim. II.

Dordia si Ripley, tare mi-as dori sa fim impreuna in grupul de mai-iunie, 2007!

Alinus felicitari pentru missa dormicioasa. Faine pozicile de la botez!

quote:
“Cuscra, era sa cad de pe scaun! BRAVO, FELICITARI, SA FITI FERICITI TOTI PATRU! Stiu ce tare iti doreai sa ramai iar insarcinata, uite ca s-a intamplat repede. Minunat, sunt foarte fericita pentru tine si-mi inchipui cat te bucuri!
Aa, stiai tu de ce nu-ti vine sa te duci la serviciu, smechero, cred ca erai cu "planul" de viitor in posheta...hi,hi”

hihihi …cuscra, n-am facut altceva decat sa respect previziunile din astrograma.

Gandacel, aici se fac cca doua echo, si astea cu trimitere de la dr. Daca ar fi dupa mine, m-as duce lunar. De abia astept sa vad simburelul!

Maria_Alexia si eu cred ca as fi asteptat mai multisor daca Rachie nu dormea noaptea sau daca aveam probleme cu ea…iar daca as fi asteptat prea mullt pina la urma as fi renuntat la ideea unui al doilea bb, nu stiu, deci te inteleg perfect.

Ripley, felicitari pentru bona! Hai, acum nu mai ai nici un motiv sa taraganezi cu bb2 ca Anusca va fi pe maini bune.

Silvia, bine ai revenit!

Cristinica, pup ochisorii Irisucai , sa se faca repejor bine!
Ce mai face Andreiul Irinucai R?

Bulucico, sa te auda Dumnezeu cu baiatul!
Ma simt bine, am renuntat la cafea imediat cum am aflat vestea si sint cam blegita, cu curatenia am lasat-o moale deocamdata fiindca nu vreau sa pierd sarcina, George sta pe-acasa zilele astea si nu a trebuit nici macar sa gatesc ( na, ca ma facui si eu canadianca!) Ma fac ca nu vad frunzele care cad in disperare, nu mai pot taia nici iarba ca ma ia durerea de sale, am luat-o mai usurel cu toate.
Simonel s-a dat jos din pat! Ptiu, destept baiat!

Anda cuscra, cred ca poetul vrea sa se faca mecanic auto, s-a orientat si el la ceva mai profitabil, ca din poeme si romante sta cu burtica goala.

Gabitaco FELICITARI! sarcina usoara!

Meems, mie mi se par in regula greutatea Riannei si evolutia ei . Cum adica este in urma??? Si Rachel tot pe varfuri calca la 9 luni. Dupa aceea am observat multe progrese, si-a dat drumul asa , dintr-o data, de cateva zile merge de-a busilea de m-a naucit. Cand a vazut-o dr. la 9 luni mi-a spus ca este prea avansata pentru varsta ei iar eu i-am spus ca la noi in Romania copiii incep sa-si practice mersul de pe la 7 luni ( pai ce , nu-i asa? ) Eu zic sa stai linistita, fata este bine.

Noki, felicitari pentru premiu! Lasa, mai, ca si locul 2 e bun ! si tu stii oricum ca Saraluca este o fetitza de locul I !

Nokisor, deci tu prezici fetiza si Bulucelu baietel. Aha…o sa tin minte. Dar tot trebuie sa o intreb pe ghicitoarea-sefa Corap ce vede ea in globul ei.

Catutza felicitari pentru Biencuta!

Patriciar la cati mai multi dintisori, fara durere!

Mai da ce-i cu Lavi de nu a postat astazi?

va pup,va doresc un we placut si sper ca se va mari grupul gravidoaselor

Edit: imi pun noua semnatura, mi-am adus aminte de ce-a spus Bulucel , asa ca:
Rachelina, Ina 4+ ( aaaaah, ce-mi place sa postez din nou asa, cu graviduta!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Ina Esti o draguta cum iti faci tu timp sa raspunzi la toata lumea. Stiu ca am mai spus asta, dar nu-i bai, o pot repeta Mai, pediatra cred ca se referea ca e putin "in urma" in sensul ca inca nu se taraste in 4 labe si nici nu se ridica sus din pozitia sezut. Ma rog, nu se ridica de una singura, ca daca-i dau eu mainile normal ca o face. Zicea ca la varsta asta ar trebui sa se ridice singura si si sa se tarasca in 4 labe. Eu cred ca e fundul prea greu si de-asta n-o face Ca altfel e foarte vioaie si energetica, sare in exersaucer, da din picioruse de numa'. Oricum, eu nu ma prea ingrijorez, dar asta e ce ne-a zis pediatra. In plus, azi am "prins-o" in patut ca era pe burta si si-a ridicat incet fundicul si parca-parca imita miscarile ale Saralinei de acu'.... ha-haaaa multe luni Deci, avansam incet da' sigur. La greutate e la 85% iar la inaltime la 91%, deci nu-mi fac probleme ca tot in jurul procentajului astuia s-a invartit de la bun inceput.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

quote:
Originally posted by ilenutza

Gabitaco, asa a fost sa fie!Ai un sufletel mic in burtica, primeste-l cu inima larga, are nevoie de dragostea ta.O sa fie bine, felicitari!

Mai fetelor am citit mesajele voastre si m-am apucat de plans. Mi se pare nedrept ca nu ma pot bucura de sarcina asta la fel de mult ca de prima... parca e prea devreme. Nu am dormit deloc. Ma uit la Mateea si nu imi vine sa cred ca in curand vai mai avea un bb. Mi se pare fff greu...si mai ales nedrept pt Mateea...care e asa mica...Nu stiu cum e mai bine...

Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005
Mateea la cules recolta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

Buna dimineata si de la noi!

O sarcina usoara si un bb2 sanatos Gandacel, Ina, Corap si Gabitaco!
Ma intreb cine ne mai face surprize d-astea frumoase!

Am fost ieri la BE, felicitari micilor campioane Biencuta si Saralino! Bafta urmatorilor concurenti!

Ne-am agonisit 2 salopetele si un hanorac plus cremute si alte maruntisuri. Mi-a parut rau ca n-au fost aia de la "piticot" ca aveau niste caciulite tare dragute si ieftine!

Anda, ce ma bucur ca nu ne-ai uitat cu astrograma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata!!!!

Gabitacosi tu Brutus???????? Felicitari, sarcina usoara si daca tot s-a intamplat asa, apoi sa fie cu noroc.

Mai eu deja ma simt ca atunci cand incepusera nasterile si deschideam comp cu mari emotii sa vad ce ma e nou....mai e cineva care presteaza ptr bb2???.....ca ma lasa inima zau cu atatea emotii

Despre BE am facut ieri o tura exclusiv ptr shopping si studiat terenul, ne-am intalnit cu NOKI si cu Saralyna care era cocotata in carca la tati (pozitia ei preferata am inteles, nu?) am cumparat o groaza de chestii:
- scaun de masina de la Bebeconfort (exact pe ce pusesem ochii de acasa, numai ca l-am luat la un pret mult mai mic)
- dresuri si ciorapei
- hainute la greu, salopete de reiat si vreo 2 puloverase cu gluga.
- canutza cu manere de la Avent, niste chestii de la Klorane si protectii ptr colturi, prize si alte nebunii.
- caciulita super haioasa cu un ren pe ea, dementiala rau

Am ramas dezamagita de :

-Pampers care in ditai standul nu aveau de vanzare si chilotei, cand am intrebat de ce au dat-o cotita, ideea e ca habar nu aveau de capul lor..bleah
- Chicco care in afara de un scaun de masina si vreo 2 jucarioare n-aveau nici o oferta, aceleasi preturi ca in magazinele online
- Vbaby si Aziz care aveau hainute misto dar mai mult ptr cei mici..ptr 1 an n-am gasit mai nimic, decat niste chestii subtiri..parca uitasera ca vine iarna
- Z aveau niste preturi de te doare capul efectiv, m-am obisnuit cu ideea asta, insa am gasit produse similare mult mai ieftine (ex.salopeta reiat la ei era 800-900 mii si am luat cu 600 mii cam la fel, puloverele 700-800 mii, dresurile 400 - cei de la Cocodrillo le aveau la 200 mult mai misto- si exepmlele pot continua)
Si ar mai fi..dar nu-mi mai amintesc acum.

Noki felicitari ptr concurs...ce cadouri de la Nestle ati primit???

Catutza bravo ptr campioana

Addya felicitari ptr dintoshi, deci ne-ati tradat.

Vroiam sa mai zic ceva, insa tre sa culc "vedeta" ca m-a zapacit de cap (pardon..tre sa-si faca somnul de frumusete ca asa e la moda acum). Revin

P.S. Sper sa nu mai apara gravidoase pana revin ...poate citeste si tati pe aici si-i vine vreo idee

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

Meems, nici Serban nu merge in 4 labe, nu cred ca trebuie neaparat sa o faca, eu am citit ca unii bebei sar peste etapa asta, si merg in 4 labe dupa ce incep sa mearga, de fapt sora mea are 3 copii, si numai unul a mers in 4 labe. o sa vezi ca se va ridica singura curand, Serban se ridica numai de vreo 2 saptamani, si e nascut in 10 dec...FELICITARI si putere multa gravidutelor...GABITA, ,tu te protejai ca pari foarte surprinsa? oricum Dumnezeu te ajuta si va fi bine...
tuturor o zi frumoasa!

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Buna dimineatza!

GABITZA FELICITARI !!!!!!!!!!!!! Sa fie intr-un ceas bun! Sa ai o sarcina usoara si o Mateea cumintzica si intelegatoare!!!

Felicitari campionilor de BE! Noki, nu-ti fa probleme, pentru noi tot Sarah e pe I loc!!! Bianca -ici si tie!

Mamici plimbarete la BE ce ma sfatuiti, merita se vin la BE?

Camy & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput