Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (83)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Buluci, felicitari pentru reusita lui Simonica!
Cristina, imi pare rau pentru conjunctivita micutei Iris! Sa dea Domnu' sa treaca cat mai repede!
Madutza, felicitari pentru Orlando mancacios!
Silvia, bine ai revenit!

Camy & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Si io citesc pe diagonala si de-aia nu prea intelef nimic.
Deci si Corap e ? Si putem sa-i spunem felicitari sau nu???

Gandacel, tat ce-ti iese tie din gurita, am rog din penita, e taman pa sufletul meu.

Cu somnul, No cry Sleep Solution e foarte populara aici si se pare ca merge. Ideea e ca le trebuie rutina si pus la culcare cind au nevoie, ca altfel iese scandal.
Cred ca noi sintem in perioada de tranzitie catre un singur somn pe zi pentru ca de vreo saptamina are zile in care sta in pat doua ore dimineata singura si cu draperiile trase si cu muzica si tot nu adoarme; sint zile in care cade. Ieri, de exemplu, a dormit de trei ori, ceea ce nu s-a mai intimplat de mult. E drept ca a treia oara eram in masina si de-aia a adormit.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

INA, felicitari pt !

Noi (adik eu si sotul) am fost azi la BE, luat scaun auto, un costumas de iarna si o carticica de panza splendida pe care fi-miu mi-a aruncat-o drept in freza. N-am inteles / vazut prea mare lucru din expo pt ca m-a alergat barbatu de ziceai k e la raliu, cum ma opream la altceva decat scaune auto incepea sa maraie. Plus ca am facut un slalom printre carucioare...Cand i-am zis ca vreau sa mergem si la concursul de mers de-a busilea l-a lovit filoxera, asa ca am renuntat. A, am luat si cadoul de botez: salteluta clovn cu accesorii gen carusel cu jucarii- splendida si f. ok la pret.

Sa ne laudam si noi cu 2 dinti de jos, ca prea eram codasii grupei, gata, predam stafeta.

Am reluat aseara vitamina B si a dormit fi-miu foarte bine, chiar demult nu a mai avut el o noapte cu o singura trezire din motive de d-na Suzi, gasit si predat obiectul - culcat inapoi in 10 sec.

Tare rau imi pare cand aud de bb bolnaviori, multa sanatate mamici si pitici!

Parca imi surade si mie ideea cu schimbatul denumirii topicului, parca acum de toamna sunt castane, dovlecei, (chiar, suna haios dovlecei), iar de iarna, mie mi-ar place braduti, globulete,ceva asa, mai de sarbatoare

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
Razvan la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

helau de seara

nu mai pot de nerabdare, nu mai intra nimeni dintre fetele care au fost la BE, sa poveeee? pe mine ma mananca in cur (cuvantul este in dex, sa stiti ca asa se spune corect, nu fund, jur) sa ma duc maine pe la BE desi n-am nevoie de nimic.
si oricum toti banii i-am dat prietenei mele care a plecat in germania, sa-i ia garderoba de iarna poetului (de-abia astept sa vina). deci nici n-am bani si nici nu am nevoie de nimic, dar parca sunt bolnava, trebuie sa ajung acolo.......ma atrag niste forte misterioase, tenebroase etc... Si am o obsesie sa cumpar pampersi ca sa-mi dea servetele gratuite ...care servetele ar fi la pret cat intrarea la BE, stiu, deci nu e nicio afacere, dar poti sa te pui cu nebuna...
si dk ma duc, din cauza ca n-am bani, o sa plang pe-acolo ca ma loveste comportamentul compulsiv de care zicea felicia: ia uite ce pantalonasi cu labuta aerodinamica, ia uite ce jucarica care rezolva integrame pentru sugari, d-astea, tampenii...

ripley, ce cool ca s-a invelit pitica singura...

obsesia lui fiu-meu cu rotile se dezvolta in continuare, sa stiti: i-a luat ta-su o basculanta azi si s-a chinuit in toate felurile sa-i arate cum se joaca cu o basculanta, nimic, nene: o intorcea cu rotile in sus si le studia...Atat...si oricum a abandonat basculanta cand a zarit un capac pe covor, cred ca v-am spus ca, capacele sunt a doua lui iubire, dupa roti. probabil sunt tot rotunde si se pot invarti si alea...

bravo fetelor cu bebelusi care se dau singuri jos din pat! (dordia si buluci, sorry dk am uitat pe cineva) de-abia astept sa ajungem si noi la asta. nichita a fost urcat o sg. data pe canapea si a vrut sa se arunce direct in freza p-orma...

gandacel, cred ca o sa-ti fie greu cu bogdan si sarcina, dar curaj, incearca sa nu te lasi doborata, ai zis tu ca nu prea iti place gravidia, dar incearca sa-ti ridici moralul cu imaginatia, cum creste bebe in tine, d-astea, stii tu, ca sa gasesti o bucurie in situatiile mai grele in care o sa fi, cu burta la gura si cu fiu-tau care o sa vrea in brate, o sa tb sa alergi dupa el etc.

ina, iti mai spun inca o data, sunt foarte, foarte incantata ca esti insarcinata! te pup de 10000000 de ori! am asa o bucurie, parca as fi eu in locul tau. stiu cat vroiai...

corap, te asteptam cu vesti din concediu

meems, tu esti diplomata si neutra ca elvetia, ca de obicei Pai dk se propunea sintagma "fulgi" si la mine nu ningea niciodata, ma tavaleam groaznic pe jos de indignare...:))))

madutza, bravo! sa stii ca io, in secret:)), mor de invidie ca mananca fiu-tau asa bine:)) moama azi, am gasit-o pe bona, la ora 18, incercand sa-l faca sa inghita iaurtul de la 17...si nu reusise mai deloc...tine mancarea in gura sau o scuipa, refuza sa inghita

cristinamh, hai ca trece repede conjunctivita! am avut io de 3 ori:)) atentie sa nu te stergi nici pe maini cu vreun prosopel, carpa sau hainuta a irisucai! este extrem de contagioasa, dar extrem, nu fac misto, ascuta-ma ca sunt patita. dk nu esti atenta puteti face toti in casa, imediat!

ilenutza, merci de oferta , as cam vrea-o imprumut. acum sa vad cum imi fac timp ca sunt tare prinsa zilele astea, nu ajung nici la madau sa iau un catalog...care-mi trebuie si ala... fac io cumva...nr, tau de tel e in contul comun?

fetelor, am intrebat in 5 librarii: aveti cartea de retete bucatarie pt. copii 0-3 ani? A, ne pare rau, tocmai am vandut ultimul exemplar O prind io pana la urma...

silvia, hai ca simt io ca se linsteste si fiu-tau noaptea...stai sa vezi, mai e putin

doamnelor, mai stiti cand faceam astrograme? am gasit recent un bilet (la curatenie:)) cu astro pe care tb sa le fac si nu apucasem. si m-am gandit ce-ar fi sa ma apuc io, incet incet sa mai fac cate una:)) in serile cand am timp, nu mai mult de una pe zi...asta nu inainte de a termina astro unei stimate doamne de aici (precizez ca sa citeasca sa nu-si inchipuie c-o las balta), astrograma care dureaza de cand lumea din 2 motive: nu am avut timp si nu stie clar minutul, ba chiar nici ora nasterii, asa ca mergem pe bajbaite si dureazaaaaa treaba asta cu determinarea orei...dar o dovedim pana la urma.
pe biletul meu scrie asa: madau (pt. bebe), bubamara 9tot bebe), xandra (ea), ela 27 (bebe) si buluci (bebe). Spuneti-mi dk e corect biletul si dk ma mai apuc de ele. le mai vreti?

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

doamnelor, mai stiti cand faceam astrograme? am gasit recent un bilet (la curatenie:)) cu astro pe care tb sa le fac si nu apucasem. si m-am gandit ce-ar fi sa ma apuc io, incet incet sa mai fac cate una:)) in serile cand am timp, nu mai mult de una pe zi...asta nu inainte de a termina astro unei stimate doamne de aici (precizez ca sa citeasca sa nu-si inchipuie c-o las balta), astrograma care dureaza de cand lumea din 2 motive: nu am avut timp si nu stie clar minutul, ba chiar nici ora nasterii, asa ca mergem pe bajbaite si dureazaaaaa treaba asta cu determinarea orei...dar o dovedim pana la urma.
pe biletul meu scrie asa: madau (pt. bebe), bubamara 9tot bebe), xandra (ea), ela 27 (bebe) si buluci (bebe). Spuneti-mi dk e corect biletul si dk ma mai apuc de ele. le mai vreti?

mami de poet(09.12.2005)
filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Ce intrebare!!?? Mananci calule ovaz?
Normal ca vrem!

Anda, eu am o carte cumparata din tara,"alimentatia copilului intre 1-3 ani" edit, Corint 2003, scrisa de un medic pediatru francez!(am dat pe ea 93000 lei)Dar nu are foarte multe retete, majoritatea sunt combinari de 3 luate cite una!
Poate nu te referi la asta!!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

INA,CORA, GANDACEL felicitari !Sper sa aveti o sarcina usoara si bebelusi sanatosi !

Monica et Daniel (04.11.2005)

ÉPICTÈTE

« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Bicule, si noi tindem catre un somn pe zi, dar e dezastruos, ca toata ziua e agitat, obosit vrea sa doarma dar nu poate!
Problema noastra e ca doarme seara ff tirziu(10, 10.30), se trezeste pe la 8-9, bea lapticul si adoarme la loc pina pe la 11, apoi papa fructele, sta treaz pina pe la 2,30-3,papa prinzul si apoi adoarme max 2 ore!si de-aici pina seara e jaaaallllleeeee!
dar cred ca e normal la virsta asta sa doarma doar o data pe zi!

Care mai dorm asa tirziu ca teroristu'meu???

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata

am apucat sa citesc numai pana la pagina 3...

INAAAAAAAAA............ FELICITARI.........SA FITI SANATOSI....
sa ai sarcina usoara si bb superb.

ma duc la naniiiiiiiiiiii

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

quote:
Originally posted by Ina869
quote:
“ Mai, eu kiar nu stiam ca avem doua mamici din grup insarcinate!”
si cu mine 3! DPN 29 Mai,2007

si cu mine cred ca sunt 4 gravidute.Am aflat azi...si inca sunt in stare de soc. Nu stiu la Mateea plangeam de fericire...acum parca sunt cripsata de emotie. Noi vroiam ca bb2 sa apara mai tarziu...dupa 3-4 ani...dar iata ca Dumnezeu a vrut mai devreme. Nu stiu inca ce sa zic...

Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005
Mateea la cules recolta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

io v-am zis ca sufla raaau vant de maternitate...nene, asta se ia?
felicitari gabitaco! iata 4 gravi! sunt siderata....o fi ceva in aer...

mami de poet(09.12.2005)
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita

Mergi la inceput