Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (83)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Catutza imi pare rau ca nu am putut ajunge azi sa o vad pe Biencutza. Cred ca a fost o dulce! Abia astept sa intrii si sa ne spui.

Eu cred ca Sambata merg la BE ca am sotz acasa si poate mergem si cu piticot!!!

Madau maine la ce ora e premierea??? Ca poate vine bunica-mea si pot ajunge si eu dar...nu promit!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

felicitari corap,ina!ahahaha,deci vecinica era gravi si eu nu stiam!!
doamne,ce ma bucur!!!sincer!
sa dea Domnu'numai de bine pentru voi!
sunteti f curajoase!!eu ce sa zic,ca maria-alexia-cand ne-om linisti si noi!!!heheee,dar cand oare oi dormi si eu o noapte intreaga?sau 6 ore legate??

eu propun sa-i numim:cumintei-mancaciosi de nov-deci,plus teroristii aferenti!!heheheee

off topic:mor de ras de scandalul romanitza-radu popa!astia incearca s-o scalde,si ea se saruta cu el de 8 ori...si barba-su',azi in ev zilei zice ca si-au luat si ei la revedere,nah...(mai bine,sic!)

Mergi la inceput

aaa,si shefutza noastra,cris,de ce nu mai scrie?cristina,unde esti!?

Mergi la inceput

lavi,ce sa mai zic de sfaturile tale:SUPER la obiect!
ash vrea sa am timp sa raspund la toate intrebarile medicale puse aci,ash vrea din tot sufletul'dar,uite,azi scriu pentru ca e buba acasa,ca altfel...
dar mai bine mi le puneti pe messenger,asha...eu citesc DC_ul o data pe saptamana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

dam si noi raportul lunar...
ca fuseram la
iris are conjunctivita, exact ce ne lipsea... sambata ne ducem la nunta si fi-mea o sa strice pozele! da' las c-o tin din profil, sa nu se vada ochiul rosu...
sambata suntem si noi la BE, la concurs, la 11. ne intalnim cu irinucaR, ca si andreiul ei e tot la 11. (sper sa ii treaca ochiul ficamii, ca nu vreau sa iasa urat pe podium)

pt ca sunteti puse pe "redenumit", io recunosc ca nu is fac idee. desi primul grup care si-a schimbat numele a fost cel al lui andrei, ca ne facusem site... si daca tot era www.nazdravani.ro , am schimbat si numele de pe forum... si de-atunci toata lumea se "redenumeste".

si.. cum iarna nu sunt fructe, as propune "fulgi de nea (nov-dec 2005)"

sa revin la fi-mea. exerseaza la greu cei 2 dinti pe sanii mei, dar s-a prins smechera cand ma uit urat la ea (si urat inseamna urat, ca ma doare de innebunesc!). asa ca incepem diversificarea, ca io nu mai rezist. nu de 7 ori pe zi, ca cedez nervos...
luna asta a luat 2 cm si 200g, avem si noi 73 cm si 8600g.

in incheiere, felicit proaspetele gravidute. sa aveti parte de cea mai usoara sarcina din lume, mai ales cele care nu aveti o bunica sa mai pasati copilul 2 ore! stiu prea bine cum e... cand o sa am timp, fac si io ceva filozofie apropo de sarcina nr 2.
pana atunci sunt de acord cu gandacel, nu mi-a placut sa fiu gravida. dar imi place sa fiu mama. la nebunie.

ma duc sa bantui dupa farmacie... poate gasesc si gratuit...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Fetilor, doar ca am luat-o prin deductie, puricand mesajul Laviniei am ajuns la concluzia ca si Corap e insarcinata!Daca era secret, nu prea e vina mea, de-asta am inrosit si bolduit-o pe Lavi ca sa vada Corap in cine tre sa arunce cu rosii, si kiar de-ar vrea sa ma paruiasca saupe mine , nu prea poate ca-s la ceva mii de km departare!
Lavi, kiar era secret!!!

Ina, scumpo, curajoas-o!Sanatate multa, sarcina usoara si sa-ti dea Dumnezeu un baiat frumos si cuminte!Cum te simti, greturi ai?La cit esti tu de gospodina, cu siguramtza iti va trebui un ajutor la cutazenie, macar citeva ore pe zi!
Cred ca n-o sa mai ai timp sa ne delectezi cu epistolele tale pe DC!

Feli, lasati metaforele si personificarile, cred ca cel mai tare se potriveste:'teroristii de nov-dec!glumesc , of course!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput

Cind copilul sta in camera lui si nu face zgomot, ori doarme ori face prostioare!Voi va laudati cu bebei care stau in picioare, vorbesc, se invelesc singuri(super faza , Ripley).Noi suntem mai avnsati kiar daca suntem mezinii grupei: astazi s-a dat singur jos din pat, tacticos, cu capul inainte fara julituri sau cucuie!
Bine, patul lui este asezat intre perete si un alt pat mai inalt(pe post de gratar) care are deasupra o saltea relaxa inalta!L-am pus asa ca sa nu sara in cap peste gratarul de la patutzul lui!Dar ce a facut piticul, a impins salteaua cu picioarele si si-a facut un locas de vreo 20 de cm prin care s-a prelins pina jos!
Slava Domnului, de data asta fara probleme!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Fetele ,a mincat fi'miu la 18:00 de a spart ,un castron plin de brocoli,conopida,dovlecel,brinza de vaci si iaurt iar pentru ca nu s-a saturat i-am mai dat si jumate castronel de mamaliga cu iaurt si brinza de vaci ,m-a uimit!Nu prea mincase la prinz ce-i drept,i-am facut dovlecei umpluti dar nu prea s-a inghesuit ..
Ceistina ,,,fulgi de nea '' este exact la ce ma gindisem si eu ,mie imi place si mi se pare potrivit ,acu' voi decideti ...
Imi pare rau pentru conjunctivita Irisucii,sa va faceti bine cat mai repede ,eventual pina maine sa fiti sexy pe podium!
Buluci ,nu stiu cat de secret era sarcina Corapinei ,ca io aflasem la intilnire ,chiar ea mi-a spus de fata si cu alte fete ,nu-mi mai aduc aminte care anume ...

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE DE LA MUNTE

Mergi la inceput

offf, ce-as mai minac si io mamaliga cu briza si smintina!!! dar nu gasesc malai aici!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Intru si eu pe fuga, ca tre' sa plecam la control cu pitica...

Si Rianna se loveste peste capic si peste fatza, mai ales de cand o mananca/dor gingiile.

Votez sa lasam numele grupului asa cum e - bebelusi Imi place ideea cu "fulgi de nea", dar la noi nu ninge...

Mergi la inceput