Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (83)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

gandacel, Corap si Ina, sarcina usoara!

Gandacel, ce intelegi "sa il dai in grija altcuiva"?Il trimiti la bunici sau iti iei o bona?Cum te-ai gandit?
Ref. la platformele alea am ajuns la concluzia ca nu prea se pot folosi la noi pt. ca trotuarele sunt cum sunt …dar nu asa cum mi le-a aratat Cristina am vazut eu ci altfel.
Frumoasa descrierea sarcinii!!
Eu il intrebam pe sotul meu daca la bb2 ti se dubleaza energia sau doar ti se mareste!iar a raspuns f. sigur pe el: ti se dubleaza!

Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Ilenutza, dupa cum poate stii, nici unul din parintii mei nu mai traieste. SOcrii traiesc in niste conditii de care nu vreau sa vorbesc (ei au ales asa, au plecat din oras ca sa traiasca la tara...), in plus au o relatie nesanatoasa, nu s-au inteles niciodata, iar in grija soacrei mi-as lasa numai catelul ori pisica, daca as avea. Copilul, nu. O bona ar fi o solutie, numai sa gasesc ceva sa-mi convina. Cresa ar mai fi o varianta, insa nu m-am interesat suficient pentru nici una, inca. Voi vedea. Toate la timpul lor, sunt sigura.
Eu nu mai iau nici o platforma. Cand nu e tati sa mearga cu al doilea carucior, o sa fie o bona, probabil. Orice va fi, in final eu voi duce un carucior si atat. Bogdan va fi in grija unei alte persoane, fie ea tati, bona ori cresa.
Am treaba multa prin casa, va cam las, ca ne mutam in sfarsit! Saptamana viitoare. Probabil nici net nu vom avea o perioada, asa ca mai intru zilele astea cat mai pot de mult!

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Gandacel, nu am stiut de parintii tai!Condoleante!multumesc pt detalii.

Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

fte scurt, ca-s in criza de timp, da' sa va zic, maintarziu detalii:

1. a facut amu fata mea o faza de era sa pic jos. s-a intors in somn pe-o parte, a crapat ochii si si-a luat paturica si s-a invelit apoi a adormit la loc. am ramas masca, nu-mi vine sa cred ce responsabila e fata mea :)) ca un copil mare a reactionat instinctiv

2. avem bona!!!

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

RIPLEY, felicitari pentru Ana si pt bona!

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Ripley, ma bucur mult ca ai gasit bona pe gustul tau ! Ce sa mai spun... pentru Ana un -ic dulce - dulce! E fata mare deja!

Maria, imi pare bine si pentru puiutul Cristi ca i-au trecut bubitzele!

Bucurestencelor, v-ati intors de la BE? Ati venit cu diplome ... sper ! Noi v-am tinut pumnii si am facut galerie !
Camy & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Fetelor, ma oftic!
Toata lumea si-a denumit scutecul in fel si chip (ghiocei de martie...., piersicutze de august..., nazdravani, prichindei...), numai noi suntem doar "bebelusi".
Ce ziceti, ii denumim si noi cumva?
Avand in vedere ca suntem nov-dec - fructe nu prea sunt (poate gutui, nuci hmmm, nu prea merge), frunze cazatoare din copac - iar bleah....,

Eu va rog la voi, deoarece la literatura sunt bata! Daca aveti nevoie de eztras radicali sau ptr calcule aritmetice in cap - sunt omul potrivit. Dar nu vreti sa stiti ce note la romana aveam...

Dar "gogonele" cum suna oare?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by felicia74

Fetelor, ma oftic!
Toata lumea si-a denumit scutecul in fel si chip (ghiocei de martie...., piersicutze de august..., nazdravani, prichindei...), numai noi suntem doar "bebelusi".
Ce ziceti, ii denumim si noi cumva?
Avand in vedere ca suntem nov-dec - fructe nu prea sunt (poate gutui, nuci hmmm, nu prea merge), frunze cazatoare din copac - iar bleah....,

Eu va rog la voi, deoarece la literatura sunt bata! Daca aveti nevoie de eztras radicali sau ptr calcule aritmetice in cap - sunt omul potrivit. Dar nu vreti sa stiti ce note la romana aveam...

Dar "gogonele" cum suna oare?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Feli ... sau "gogosari"! Ai cuvantul meu de onoare ca acum 10 minute fix la asta ma gandeam ... la numele scutecului nostru!!! Nu-mi vine sa cred!

Propunere - "Ingerasi de nov-dec 2005" sau "stelute de ...", dar astea sunt tot cam asa-si-asa !

Camy & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

mie imi place tocmai pentru ca este simplu si la obiect titlul topicului. gasim inauntru destule metafore si exercitii de stil, nu putem lasa numele asa cum e, suna mai elegant asa?

nu apare nimeni de la baby expo, sa ne pove ce e acolo demn de luat in seama? noki si madau au fost azi in mod sigur.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Fara "ingerashi" va rog eu.... suna tragic mai degraba.
Si eu zic ca Anda, sa-i lasam bebelusi cum sunt. Poezie e destula pe dupa titluri :)) Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput