FIV - 84
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
adelia alin spune:
Si apropos de spermograme!
Eu nici pana in ziua de azi nu am aflat de ce, Doamne iarta-ma!,ni s-o fi recomandat noua ICSI la Medsana,ca eu mai facusem 2 fara sa fie nevoie de asa ceva.Sotul chiar are o spermograma buna,ca sa nu zic foarte buna.Macar atat puteau sa ne spuna si noua,pe ce am dat 18 mil.lei.Si apoi cine imi garanteaza mie ca ei chiar au aplicat procedura respectiva??
Mmulte semne de intrebare mai am si eu!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Victoria spune:
Lachi, bravo, sa fie cu folos!!!
Cu spermograma la Medsana pot sa va confirm si eu ca e mult mai "optimista" fata de celelalte...Plus ca al meu saracul a patit si mai nasol, i-au dat borcanelul si l-au trimis in toaleta de langa intrare, f. mica si ingusta, si unde bateau la usa non stop niste babutze care faceau pe ele...Eu ma si mir cum a reusit, saracul...
A, iar la CFR 2 l-au trimis intr-o debara cu maturi, mopuri etc, jeg maxim, el era in costum, nici nu a avut o chiuveta sa se spele, ceva, groaznic.Eu ii tot scot ochii ca ce face el nu se compara cu ce sufar eu( HSG,HSC, laparo) da ma intreb cum a reusit sa execute de fiecare data in conditiile alea..
Si, Adelia alin, sa stii ca si eu am mari dubii cu alea 18 milioane in plus la Medsana. Nu ai nici o garantie ca au facut sau nu, si ce au facut.
Tin pumnii la toata lumea, sper sa nu ne intersectam cu madam Banica pe acolo...eu dau 3 milioane o consultatie la cabinetul privat ca sa se uite la mine 5 minute, si pe "zana" o conduce pana afara...deh...
Problema mea mare e ca ma trimite seful intr-o delegatie prin tara (BV,Bacau, Iasi, Deva, Arad)luna viitoare, exact in timpul injectiilor. I-am explicat ca am de facut un tratament, injectii zilnic, etc, da el cica "las-ca gasesti tu pe acolo pe careva sa ti le faca"
).Ce ma faaacccccccc
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
Moniland spune:
Victoria, ai doua variante. Sau le faci tu sau gasesti pe cineva . Cu siguranta dai in drumul tau de cateva cabinete medicale private unde sunt asistente si contra unei bacnote de inteapa.
Monica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/valentinag/valentinag.jpg)
valentinag spune:
Bafta multa fetele,sa aud numai vesti bune de la voi!Cand m-oi apuca si eu sa nu ma parasiti,sa-mi spuneti si mie ce si cum!
Lachi,la cabinet la Cocei ai dus spermograma sau la Giulesti?
Pup iu!
"La vita e bella"
poze
MadalinaM spune:
Va admir ca puteti scrie asa mult, ca pastrati si un spirit de gluma...pe mine ma coplesesc totate emotiile prin care treceti si voi si ma cam lasa puterile.
Poate in momentul in care incepi tratamentul psihicul lucreaza altfel!
Concret, pe 27 am si eu programare la Cocei, pentru ca asa e "protocolul"! Dar, as vrea sa va intreb, dupa aceasta programare cind exista si o intilnire cu dr. M? Sau el actioneaza in functie de verdictul dr. Cocei? Toate intilnirile ulterioare vor avea loc unde? la Giulesti sau la cabinet?
Mergind la dr Cocei mai e nevoie de inscriere cu nr de dosar? sau, daca analizele necesare sint deja facute si in termen procesul e mai rapid?
De ce multe dintre voi ati mai facut histeroscopie?(cel mai recent Victoria si Lachi)? Daca aceasta e deja facuta de un dr. din Giulesti, nu se bazeaza pe ea?
Lachi, stiu ca la tine a fost o problema legata de fibroame, si ca erau intra-murale, vrei te rog, sa mai spui cum a decis dr M ca e o sansa sa continui cu FIV? ce dimensiune aveau acele fibroame? si cite erau?
Victoria, intre toate fetele, tu ai spus ca esti mai plinuta! Am si eu problema asta...chiar nu vreau sa stresez pe nimeni, dar cred ca si voi ati cautat pe net una-alta deci ati gasit ce am gasit si eu, cica s-ar recolta mai greu ovocitele si ca ar fi bine sa slabesti inainte...
aici e un ex:
http://www.advancedfertility.com/weight.htm
Victoria ai vorbit cu doc despre problema asta?
Si, cind se face recoltarea, pe unde se baga, mai, acul ala???
Succes tuturor!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kariris/Kariris.jpg)
Kariris spune:
Dar vaaiiii! Ce aparitie! Vale! mi-e dor de tine de nu mai pot! Proba, mama, proba am dus-o la cabinetul profului Marinescu de acilea de pe Zorileanu cu recoltarea facuta tot acilea la borou! ca deh....am berbant fitzos rau! se inhiba si cand ma vede si cand sunt la ovulatie...si cand o vede! Dar a facut spermograma madam Cocei la cabinetul lui Marinescu. E super decent poti merge si tu ca esti aproape. REcolteaza taurasul acasa si fugi tu (mai slabesti cu ocazia asta) cu borcanelul la cabinet! Fata tre' neaparat sa ne vedem! Zau!
Moni eu nu pot sa-i aleg decat pe cei mai macho, de ochi albastri te ocupi tu...ceva lentile cosmetice, vezi tu... ca n-am de unde sa scot ochi albastri d.p.d.v. genetic, decat de la mine din arbore.
Aurel cris vezi ca nu ai inteles bine! Suni nu dupa 10 octombrie, ci pe 10 octombrie dupa ora 12. Programarile se fac doar pe data de 10 ale fiecarei luni, pentru luna urmatoare.
zisaCami spune:
quote:
Originally posted by Mirela_1
Cami, parca m-ai descris pe mine acolo. Noi am avut 2 spermograme mai proaste la Giulesti (a 2-a a fost dezastruoasa chiar), ne-am suparat (adevarul e cam avut si de ce, c-am dat de Moisa) si ne-am dus val vartej la Medsana unde spermogramele au iesit mai bune. Acuma eu sper din tot sufletul sa nu fie asa, si rezultatul sa fi fost corect si la Medsana, altfel...ma apuca durerea de cap. Abia astept sa-si mai faca sotul o spermo si la Cocei.
Mirela ceva asemanator mi s-a intamplat si mie ... am facut 3 spermograme la Giulesti, in urma cu 4 ani, la nici o luna dupa operatia sotului ( extirparea testicolului drept ) si de fiecare data acelasi rezultat: azoospermie!
Eram in stare de soc, nu puteam sa cred asa ceva, mai ales ca inainte de operatie avea oligospermie ( 6 mil. ). Dupa inca o luna a plecat in Canada pentru investigatii si a facut o noua spermograma cu rezultat f. bun ( 30 mil. spz, insa doar cu 15 % motilitate ). Am congelat proba la clinica de fertilizare de acolo, inainte de a incepe el radioterapia. Restul il stii.
Atunci m-am suparat pe cei de la Giulesti, am crezut ca nu lucreaza bine spermogramele ... in realitate, era prea curand de la operatie si a durat un pic pana cand i s-a refacut spermatogeneza.
Cami
Barbye are nevoie de ajutorul nostru:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
aniast72 spune:
Bine am regasit fetele fivoase! Nu va spun ce mai fac eu pt ca nu am nimic deosebit...inca in tratament cu antibiotice, Z5...
Am intrat sa va postez un articol oarecum off-topic dar interesant (nu si credibil, zic eu).
http://www.kambox.net/index.php?action=articles_show&id=317340684
Pupici si revin cu noutati.
Bafta fetelor care au intrat pe ultima suta de metri pt FIV.
Edit: Acum am vazut cine a scris cartea din care a fost luat articolul: Gregorian Bivolaru
Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea
musete spune:
Sheri,te-au programat deja pentru punctie?? Pe 29 ? pacat, deci nici n-am sansa sa te vad. nici pe tine...
Fivoaselor, cistisem la un moment dat undeva pe DC ca, in mod normal, pe perioada stimularii, trebuie sa-ti faca si dozarile de estradiol sau FSH. Pe voi v-au chemat pentru analize pe parcusul tratamentului?
Asa mi se pare si mie normal.Poate or fi ocupati prea ocupati cu zana zanelor???
Pupici,
Musete
Victoria spune:
Valeee, bine ai venit p-aici.Curaj, si hai sa ne mai vedem.
Madalina, mie M. nu mi-a zis nimic de greutate, io m-am vaitat ca-s si batrana si el m-a contrazis ferm( pai cred si io, la 38 sunt trufanda fatza de Iliasca).
Numar de dosar capeti dupa ce Cocei si/sau marinescu iti analizeaza analizele etc si decid ca poti sa te apuci de FIV.
Mie histeroscopie mi-a facut ca sa vada si el ce-i pe acolo, desi ii zisesem ca am facut HSG si laparo si mi-au iesit perfect.A vrut sa vada si el...
Bine ca e bine, analizele sunt bune...si, vorba cuiva, noi ne tot chinuim sa numaram milioanele de gigei, cand de fapt, ne trebuie unul singur...da bun...
Mult noroc, fetelor
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu