FIV - 84
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kariris/Kariris.jpg)
Kariris spune:
MadalinaM la cabinet la Marinescu prima consultatie de infertilitate e facuta in general de dna. dr. Cocei. Dansa te investigheaza, iti da analize de facut. Daca le ai facute pe toate recent e OK dar spermograma o vor facuta la ei. Insa se poate face si la cabinet acolo. Asta e un lucru bun, ca scapi de stresul din spital. Daca se hotaraste fiv, Cocei te trimite la Giulesti sa iti faci dosarul si incepi cu o eco pe care ti-o face Marinescu. Practic Cocei te preia la inceput ca apoi sa dea toate datele profesorului care se ocupa mai departe de tine. Toate ecografiile de cand se hotaraste fivul ti le face Marinescu, tot dansul iti da si tratamentul, te monitorizeaza pe timpul tratamentului, iti face punctia si Et-ul. Doamna dr. Cocei se ocupa si de embrioni, dansa fiind si embriolog, nu numai ginecolog. Si am impresia ca si androlog, dar nu sunt sigura.
Punctia se face sub monitorizare ecografica cu sonda transvaginala, sub anestezie totala in general. Unele mai curajoase prefera anestezia locala. eu nu. In capatul sondei e un ac. Practic punctia se face prin vagin, pe langa uter direct in ovare unde punctioneaza si extrage lichidul din fiecare folicul format, lichid in care se afla (sau nu) cate un ovocit la fiecare folicul.
Histeroscopia eu am facut-o pentru ca nu am fost cuminte!
Victoria nu stiu de ce, am inteles ca doar exploratorie sa vada cum se prezinta. Am vreo 4 mioame intramurale, crede-ma ca habar nu mai am ce dimensiuni au, ca nu ma mai intereseaza! Medicul a decis ca fiind profund in peretele uterin nu afecteaza nidarea vreunui embrion. Initial el a crezut ca sunt in afara endometrului si se pot scoate. A vrut sa elimine aceasta pozibilitate si mi-a facut histero. Cred ca daca ai deja una facuta si nu foarte veche tine cont de ea.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
aniast72 spune:
lachone, ai descris super. Chiar nu stiam cum se face punctia, acum am inteles. Abia astept sa o fac si eu, la vedere - evident. N-as rata spectacolul asta eu, care sunt fascinata chiar si la echografia vaginala. Mai am putin si scap de tratament pt chlamydia si ureaplasma, le repet, repetam si spermograma si daca e totul in regula ne apucam de treaba.
Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/valentinag/valentinag.jpg)
valentinag spune:
Lachi,cand ai timp si chef io-s disponibila dupa 4,in afara de weekend,stii!Hai ca te sun mai pe seara sa vorbim!
Vic,pup blonda ravisanta,actuala roscata
Nu stiam ca dr. Cocei se duce si la cabinetul lui marinescu,eu stiam ca are cabinet cu Niculescu undeva pe la Gara!O sa sun si eu pe 10 luna viitoare sa-mi fac o programare.Imi dau ei lista cu analize de facut?Pot sa le fac oriunde?
Eu imi iau asa avat incet incet,pana am banii si por'ma sper sa-mi iau zborul
Analizele si medicamentele cam cat v-au dus fetele?Asa aproximativ macar!Ca fiv-ul este cam 1900 nu?
"La vita e bella"
poze
Kariris spune:
Vale fiv simplu e 1400 euro. cu icsi nu stiu, ceva mai mult. Tratamentul nu costa cat la Medsana pt. ca nu dau cantitati industriale aici la Giulesti. Pe mine anul trecut m-a dus la peste 400 euro tratamentul dar am cuparat 76 fiole menogon, un diphereline de 3,75 care era peste 6 milioane atunci. Acum nu ma va mai costa asa mult, daca nu mi-o da cumva puregon!
Analizele iar nu costa mult, fata de medsana care doar electroencefalograma nu m-au pus s-o fac. Prefera sa fie facute la Bios Diagnostic. Las ca vorbim la tel. si iti dau toate detaliile. Suna-ma pe fix ca io mi-am schimbat mobilul, ori trimite-mi tu nr. pe PM si te sun eu deseara! hai pup!
Editez: vrei sa ne vedem azi dupe 4??? Ca io sambata plec si ma mai intorc marti dupa amiaza! si maine stau acasa sa pregatesc bagajul si sa-l cazez pe patruped!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Adhnana/Adhnana.jpg)
Adhnana spune:
Buna fetelor,
Revin dupa cateva luni bune doar de citit pe site..n-am mai fost in stare sa mai si scriu. Multe dintre voi nu ma stiti, cateva da, printre care si Avalon care acum cateva zile intreba daca mai stie cineva de mine. Te pup, Avalon esti o draguta.
Ca sa nu o lungesc prea mult, dupa 8 inseminari nereusite, si analize bune (mai putin cele hormonale), incep si eu analizele specifice pt FIV in mai. Cu disperare aflu ca prolactina este marita si in concluzie incercarile mele fusesera degeaba... Bineinteles nu se mai punea problema de FIV, incercand sa scadem prolactina.
Am ajuns astazi la domnu Profesor Marinescu dupa 2 luni de Dostinex si voi incerca sambata inca o inseminare. Prima din viata mea cu sansa reala. Am inteles ca nu se poate ramane insarcitata cu prolactina marita. Daca nu va fi sa fie, mai incerc una, doua. Dupa care FIV..sper eu prin ianuarie-februarie. Cam asta e cu mine...
Sper din tot sufletul sa ma primiti inapoi in randurile voastre asa cum ati facut-o si la inceput si va pup pe toate si va doresc bafta tuturor celor care sunteti in tratament sau in asteptare.:
Avalon, MRL, Adelia alin, lachione, Liana30, Victoria, Moniland, andicu, musete, zisaCami, aniast72, Sheritra, antosit, ileana, crinuta71, cristinici . Va doresc sa va dea Dumnezeu bebelusi cat mai curand posibil.
Adhnana
Kariris spune:
Normal ca te primim inapoi Adhnana! Te-am fi primit si mai incantate daca apareai graviduta! Dar merge si asa... pe cale de a deveni gravi... Te tinem minte mai multe sa stii... Imi pare rau ca ai prolactina marita, dar iarta-ma ca te mai supar si eu acum cu intrebarea asta: de ce ai facut 8 inseminari fara sa-ti faci hormonalele inainte??? cu prolactina mare nu trebuia sa faci nimic, ca nu prea sunt sanse. Fa-te bine si ai sa vezi ca vei fi si gravi apoi! cu IA sau cu fiv sau cel mai bine naturel!
MadalinaM spune:
Ce pot sa mai zic la asa raspunsuri complete-concrete si rapide!!!
Multe pt toate fetele de aici! Si Doamne-Doamne sa fie cu voi!
Victoria spune:
quote:
Originally posted by valentinag
Vic,pup blonda ravisanta,actuala roscata
Vale, nu mai esti deloc la curent cu ultimele noutati
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
bafta multa si pupici, poate ne vedem la o barfa,
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Adhnana/Adhnana.jpg)
Adhnana spune:
multumesc lachione de primire
..de "fata desteapta" ce sunt, n-am facut analizele si cum "arata foarte bine pe interior" si problema majora era la sot, nu m-am dus sa fac hormonalele.
Acum faptul e consumat, macar stiu cu ce ma lupt....
sa auzim numai de
Adhnana
Andrada.P spune:
Fetelor, gata s-a hotarat! In noiembrie sau decembrie fac FIV. O sa fac protocol lung sau scurto-lung. Cica ala scurt nu prea se mai face. Acum astept rushii saptamana viitoare si apoi ma apuc de tratament pentru infectia urinara. Dupa asta, daca e totul ok, ma apuc de FIV. Abia astept!
Sper ca sunteti bine cu toatele. Am fost plecata si n-am apucat inca sa citesc din urma nimic. Abia astept sa ajung diseara acasa sa aflu ce-ati mai facut!
Sheri te-am vazut dimineata in Piata Victoriei!
Aniast72, Ioanatugs, Danyalo, Amely toate FIV-oasele!
Andrada