FIV - 84
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanatugs/Ioanatugs.jpg)
Ioanatugs spune:
LACHIONE felicitari iubita!! Ma bucur ca ai fost la Cocei si ca esti pe drumul cel bun. Mult noroc de acum inainte!!
Sheritra dulci pentru fata curajoasa!!
Zouzounaki ce mai face???
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
zisaCami spune:
Lachi acum mi-a "sclipit" ideea ...anul trecut, cand am facut FIV la Medsana - nov. 2005, la punctie sotul meu a avut o spermograma care ne-a socat: 650.000 de spz - cu o mobilitate foarte proasta. Inainte de FIV cu ~ 1 an am congelat o proba de sperma la ei, pentru care am platit 200 de euro si care avea 13.000.000 spz ca nr. cu 40 % motilitate - ba mai mult, ni s-a spus ca e atat de buna ca avem sanse si natural! Evident ca nu mi-au dat nici un rezultat scris, acesta a fost comunicat verbal, am doar factura de plata si un consimtamant ... am mers in continuare cu aceeasi incredere in dr. D.P. Deci, in decurs de ~ 1 an situatia a devenit dezastruoasa!
Am pus totul pe seama stresului din momentul punctiei ... acum, gandindu-ma la cele sesizate de tine, imi trece prin minte: ce-ar fi daca rezultatele la spermograme sunt "inbunatatite" considerabil, in ideea de a aduna cat mai multi candidati la FIV, care au rezultate mult mai proaste pe la alte laboratoare si sunt demoralizati ... iar cand ajung la Medsana - mare clinica privata, cu scoruri pe masura, cu analize mai "favorabile" le castiga increderea?!
Cami
Barbye are nevoie de ajutorul nostru:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
Sheritra spune:
Bravo Lachi pt spermograma, scapa bietul crestin de chinurile iadului! Sa-i spui (soferului) sa ne dea o bere, ca daca nu eram noi...papati compoti era !
Anto, sa vezi intepaturi cand ajungi la menogon, mergi schioapa de-un picior, dar trec. Eu ma culc din ce in ce mai devreme, sunt moarta de somn, eu cred ca ma relaxeaza f tare menogonul, adorm ca un bustean, daca-mi spui ceva uit intr-o clipita si nu-mi mai aduc aminte, nici de ce si nici ce-am spus.
Marfa, si nici nu se supara nimeni.
Ieri nu m-a mai durut meno, inseamna ca asistentul personal a inceput sa invete meserie.
Sheritra
Sa o ajutam pe Barbye!!!
musete spune:
Fivoaselor voioaselor, hai ca m-ati bagat in ceata total. Cum adica sunt zile fixe pentru punctie, adica pe 2 oct sau 9 oct. pai, potrivit calculelor mele , eu nu ma incadrez in nici una. pe 2 e prea devreme , iar pe 9 , prea tarziu. lamuriti-ma si pe mine va rog. Eu incep abia sambata menogonul, iar maestru vrea sa ma vada in ziua a 8-a de stimulare, adica pe 30 septembrie!
Nu mai inteleg nimik!
Pupici,
Musete
Mirela_1 spune:
Cami, parca m-ai descris pe mine acolo. Noi am avut 2 spermograme mai proaste la Giulesti (a 2-a a fost dezastruoasa chiar), ne-am suparat (adevarul e cam avut si de ce, c-am dat de Moisa) si ne-am dus val vartej la Medsana unde spermogramele au iesit mai bune. Acuma eu sper din tot sufletul sa nu fie asa, si rezultatul sa fi fost corect si la Medsana, altfel...ma apuca durerea de cap. Abia astept sa-si mai faca sotul o spermo si la Cocei.
ileana spune:
quote:
Originally posted by zisaCami
Lachi acum mi-a "sclipit" ideea ...anul trecut, cand am facut FIV la Medsana - nov. 2005, la punctie sotul meu a avut o spermograma care ne-a socat: 650.000 de spz - cu o mobilitate foarte proasta. Inainte de FIV cu ~ 1 an am congelat o proba de sperma la ei, pentru care am platit 200 de euro si care avea 13.000.000 spz ca nr. cu 40 % motilitate - ba mai mult, ni s-a spus ca e atat de buna ca avem sanse si natural! Evident ca nu mi-au dat nici un rezultat scris, acesta a fost comunicat verbal, am doar factura de plata si un consimtamant ... am mers in continuare cu aceeasi incredere in dr. D.P. Deci, in decurs de ~ 1 an situatia a devenit dezastruoasa!
Am pus totul pe seama stresului din momentul punctiei ... acum, gandindu-ma la cele sesizate de tine, imi trece prin minte: ce-ar fi daca rezultatele la spermograme sunt "inbunatatite" considerabil, in ideea de a aduna cat mai multi candidati la FIV, care au rezultate mult mai proaste pe la alte laboratoare si sunt demoralizati ... iar cand ajung la Medsana - mare clinica privata, cu scoruri pe masura, cu analize mai "favorabile" le castiga increderea?!
Cami
Barbye are nevoie de ajutorul nostru:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
Cami, n-am putut sa ma abtin...
Eu revin cu patania mea de la FIV2...rezultatele la spermograma F BUNE, la orice laborator...si la punctie iti spune ca trebuie ICSI!!!!
Cu 3 spermograme F bune la ei (+altele in alte parti) + FIV fara Icsi la ei!
Sheritra spune:
Atat Musete, fara arata era fara inteles si continut mesajul, enclitiquest-it sadea! M-ai dat gata! .
Habar n-am sa-ti raspund la intrebare, Avalon a spus-o, treaba ei, eu pe 29 am n-am treaba, la opt trecute fix ma duc cu sacosa cu camasuta de noapte , sapun, prosop, plicul de maruntis pt Getute, hartie igienica, lingurita, furculita la usa cabinetului, nu plec pana nu ma de-oueaza (enclitique parler).
Stau acolo pana mi le pune la incubator si cotcodacesc cat ma tine gura daca da cineva rasol la cuibul meu !
Sheritra
Sa o ajutam pe Barbye!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aurel_cris/aurel_cris.jpg)
aurel_cris spune:
Fetelor bafta multa va doresc,eu va citesc atunci cind pot mereu.Acum vreau sa va intreb nu am mai vazut nimic spunindu-se despre Oana Dana,stiti ceva de ea?Sper ca i-am retinut numele corect.Vad ca aici ati inceput toate tratamentul la IA miscarea este mai slaba.
Sa va spun ce mi s-a intimplat am dat tel sa ma programez la cabinetul DR MARINESCU si mi-au zis sa sun dupa 10 oct.Oare asa de ocupat este,mi-a stricat ziua cind am auzit.Eu luna asta o sa fac IA,sa vedem ce iese.Dar la cit stres am pe mine nu cred ca iese nimic.Stresul cauzat de diverse persoane. la toate
Va tin pumnii
adelia alin spune:
Sheritra fa-ma si pe mine s ainteleg de ce iti iei asa bagaj mare??Camasa am inteles,pliculetul am inteles,prosopel am inteles,rstul nu le-am prea inteles?Ai de gand sa stai acolo pana la embriotransfer?Sau chiar sunt indicatii da-te de sus sa mergi asa?
Nu de alta,dar in cazul asta,macar valiza pot sa mi-o fac si eu de pe acum!
Si in alta ordine de idei,de Oana-Dana chiar nu mai stie nimeni nimic?Ca eu m-am ingrijorat deja pentru ea.
Si Zouzou?Nimic simptome de ochisori verzi,albastri ??Parca vineri e ziua cea mare???
Tinem pumnii!