FIV - 84

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Hai salu fivoase-norocoase! Sa aveti o zi strasnica, intamplari vesele, ganduri pasnice si pofte multe!
Lianooooo , tu esti dulce asa ca te tin de desert, nu trebui garnitura, te pap cu lingurita .
Musete, hai ca mai avem un pic si terminam, nu mai dureaza asa mult si gata. Gandeste-te la ceva frumos cand faci injectia, si gata.
Mey fetelor am niste gauri in burta, cand trec pe langa un geam deschis simt cum bate curentul pe acolo, poate raceste burta! De fundulet ce sa mai zic, a dat al meu rasol la vreo doua pistoane, ma doae cand ma asez pe ele, dar asa se invata o meserie! Macar stiu ca a invatat al meu sa impunga cu acul.
Maine am marea intalneala cu mr.Big

Sheritra

Sa o ajutam pe Barbye!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

zisa Cami, si asteptam vestea cea buna.
Ioanatugs, nu s-ar putea sa fie acum un "accident nefericit"?
Victoria, Diphereline 0,1 mg se fac zilnic timp de 14 zile. Apoi incepi si menogonul si faci injectiile minim 9 zile. Nu te stresa. Cum ti-am mai zis sunt multe cabinete medicale in drumul tau si sunt pline de asistente dragute.
zouzou, tin pumnii.
Adhana, iti doresc sa fie cu reusita.
Sheri, mult noroc maine.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Adelia, exact asa am patit si eu. Eu am trimis mesajul la ora 12,17 si aici imi apare la 11,17.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Fetelor, eu parca ( parca??) m-am prostit, nu mai tin minte de la celelalt FIV, cam cate zile dureaza injectiile? Ca eu data trecuta am facut un Diphe de 3,75 o data si gata, acu tre sa fac de alea mici o gramada...Plus Menogoanele si ce mi-o mai da, cam cat tine? Nu de alta, da am o delegatie de facut luna viitoare si nu stiu ce sa ma fac, cum sa gasesc unde sa-mi fac injectiile.

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Buna fetelor, nu am mai scris ca nu prea am avut vesti.
Am fost in schimb la dna DR Cocei, mi-a dat de facut 20 analize, dar toate in bucuresti( asta e cam nasol) dar asta e, am facut o parte si mai am cele din ziua 3 a cm. Apoi cind am toate analizele mergem la M, sa vedem in ce parte o luam.Dar intre timp trebuie sa ma hotarasc ce fac cu trompa cu probleme, o tai, o leg sau inainte de ET ( cind va fii....) sa-mi punctioneze sa extraga lichidul de linga trompa, problema e ca nu stiu ce sa fac, ma mai gindesc.
Tuturor va tin pumnii si sa auzim de multi multi bebici
Va pup pe toate si doamane ajuta
MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Sheri multa, multa bafta maine la marea intalneala! Asteptam cu sufletul la gura sa ne dai vesti. Am inteles ca ne vedem miercuri la o leguma?Abia astept!

Zouzou nu ne mai fierbe! Da-ne vesti!

Aniast72 cum stai cu tratamentele pt chlamidia si celelalte? Dar cu analizele pt FIV? eu ma apuc maine de tratamentul pentru infectia urinara si saptamana asta fac si restul de analize pentru FIV. Mi-am propus sa incep tratamentul de FIV peste o luna. Sper sa scap de infectia aia ca altceva nu ar mai avea ce sa ma opreasca. O sa fim colege de noiembrie, da?

Succes tuturor FIV-oaselor!

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CAMIKATZE spune:

Buna gagici din tota tara, interesate (si nu numai) de FIV. Va urmaresc de ceva vreme, dar nu am avut curajul sa va scriu pana azi.
Asadar, am 34 ani, am 5 ani de cand umblu prin doctori, pt.cel mai sfint tel din lume - acela de a avea un copil. Am trecut prin toate fazele: analize, monitorizare,IA si 2 FIV-uri (nereusite) la Giulesti cu dr.Cocei si dr.Niculescu. Spuneti-mi si mie, ce parere aveti de aceasta echipa? Inteleg ca voi sinteti pacientele dr.Marinescu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Da, Sheri, asa e, mai avem putin , dar crede-ma, protocolul lung, eu l-as denumi foooooarte luuuuung. Am papat 3 cutii de diphereline si tot mai am nevoie....
Toata nopatea m-am visat la spital, in sala de operatii. Nu stiu pentru ce modalitate de anestezie sa optez, cea totala sau cea partiala... voi?
Ce sfat imi dati???
Pupici,
Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Eu am visat ca aveam un copil mic si alaptam...cica nu e bine sa visezi asa ceva...cert era ca eram f. fericita, aveam o fetitza frumoasa...Oare la sub. asta e ok sa ne postam si aberatiile, ori numai in leg. cu tratamentul FIV? Scuze, oricum...

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Lachi,am sunat da era greseala,acum am vazut ca ti-ai schimbat numarul dar eu acum am vazut mesajul ca nu am avut net de joi!iti dau PM.
Vic,vreau sa ne vedem!
Medamaya1,te-ai dus la Cocei la cabinet sau la spital?

Bafta tuturor!

"La vita e bella"
poze

Mergi la inceput