FIV - 84

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelia alin spune:

Mirela as vrea sa fac fivul cat mai repede,dar depinde de doctor.Cert e ca pe 9 oct. sunt programata la histeroscopie,o sa mai sun joia viitoare pentru confirmare.De acolo ,doctorul va hotara cand si cum voi face al 4-lea fiv.
Si apropos de hidrosalpinx,eu am avut pe trompa dreapta asa ceva,am facut doua fivuri in aceste conditii si nu am reusit,am extirpat trompa si am mai facut un fiv si tot nu am reusit.Dar la ultima consultatie la dr. Marinescu mi-a zis ca si el mi-ar fi cerut sa elimin trompa bolnava.Asa ca Iana-Mari,eu zic sa nu te risti si sa elimini intai toate cauzele care ar putea duce la esec.Cere sa-ti rezolve trompele intai de toate.Parerile in lumea medicala referitor la hidrosalpinx sunt impartite,au fost reusite cu acest diagnostic dar au fost si nereusite.Nu-ti garanteaza nimeni ca vei reusi daca elimini trompele,dar si daca nu o faci o sa te tot intrebi daca nu cumva acesta e motivul pentru are nu ai reusit.Parerea mea!
PS.Si oricum nici sanatos nu e pentru organism sa le tii bolnave!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Kamicatze, incep cu tine, bine ai venit printre noi si primul FIV pe care-l vei face alaturi de noi sa fie cu occhisori si ciuf blond!
Moniland, merci frumos, sa dea DD.
Andrada, stai pe fir ca ne vedem la o leguma marfa.
Medamaya, nu te mai chinui, mergi la dr.M si vezi ce spune, ca stie d-lui mai bine ce-i cu trompita. Ai rabdare pana atunci.
Musete, eu voi face anestezie totala, ma gandesc ca asa corpul va fi fff relaxat, si nu incordat ca un arc, au daca ma doare, oare ce-mi face, da’ ma chinuie, da-mi ies matele? Mai bine sa ma « casapeasca » pe « dormite-lea » sa n-am habar, oricum va pazi al meu usa, sa nu ma fure cineva de acolo, asa..vulnerabila cum ma voi afla!
Victoria, eu ma gandesc ca daca aberam « un pic » ne-or ierta moderatorii, cum ne gasim noi pe aici pline de hormoni si chinuite, injectate, daca ne-ar lua si placerea scrisului…
Eu la cat aberez decand ma gaureste berbantul, si-n burta si-n , ma mir ca nu mi-a pus urgo-ul pe gura si biletul de tren pana la mama in buzubar! Am mare noroc.
Iana_mari, bine ai venit, si eu tot tulceanca, esti pe maini bune la nenea doctorul, hai sa fie cu noroc!
Mirela_1 merci frumos, sa fie!
Mey gagici, cine vine miercuri la intalneala in bv.Lacul Tei la 18.00?
Se merge pana la metrou Aviatorilor, de acolo pe jos cred, din cauza samitului.
Cu ocazia francofoniei noi vom parler despre fiv-orie!
Care vii?

Sheritra

Sa o ajutam pe Barbye!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Victoria in orice oras la spital exista urgente , unde contra costa poti face injectiile. La noi e 15 000 intramuscular si 20 000 subcutanat. asa ca nu-ti mai fa probleme.
Sherita abia asteptsa vedem ce ne spui maine , cand faci punctia.
Musete sfatuiestete cu anestezista , asa e cel mai bine.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Buna fetelor,dupa o lunga absenta am revenit pe forum.Am sa va relatez pe scurt povestea mea si sper sa ma primiti la voi.
Am un baietel de 13 ani din prima casatorie si imi doresc un copil cu al doilea sot cu care sunt de 12 ani.Acum 3 ani m-am hotarat sa fac al doilea copil crezand ca am o raceala si cu un tratament cu antibiotice rezolv problema,dar nu a fost asa.rezultatul a fost mult mai grav.Am trecut prin operatie laparascopie,HSG,instilatii si multe drumuri la Bc.{eu fiind din Tulcea}.Ca sa numai lungesc in final am avut indicatii FIV.Am acceptat cu greu dar datorita voua m-am hotarat f.repede .Trompele mele sunt blocate si recent am citit ca pe analiza de la HSG scrie hidrosalpinx bilateral,nestiind ce este.Sunt pacienta luiB.M.si am fost la cab. la Cocei cu toate analizele facute dar fara spermograma.Dupa un sir de peripetii am dus spermograma {idem lachi }si este normospermie .Eu am avut o vaginoza bacteriana pe care am tratat-o si trebuie sa repet analiza,iar dupa aceia sa sun la Giulesti pt. intocmirea dosarului.De doua zile ma intreb de ce nu mi-a zis Cocei sau prof. ca trebuie sa fac salpingtomie inainte de FIV pentru ca acest lichid omoara embrionii,asa am citit pe net.Voi ce ma sfatuiti sa fac sa le aduc aminte sau sa vad cum decurge urmatoarea intalnire? Sper ca nu v-am plictisit si astept detalii de la fete care au aceasta problema.
Felicitari Gabiu tu cred cti aduci aminta de mine.Pup toate fetele.

s.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

quote:
Originally posted by iana_mari

Buna fetelor,dupa o lunga absenta am revenit pe forum.Am sa va relatez pe scurt povestea mea si sper sa ma primiti la voi.
Am un baietel de 13 ani din prima casatorie si imi doresc un copil cu al doilea sot cu care sunt de 12 ani.Acum 3 ani m-am hotarat sa fac al doilea copil crezand ca am o raceala si cu un tratament cu antibiotice rezolv problema,dar nu a fost asa.rezultatul a fost mult mai grav.Am trecut prin operatie laparascopie,HSG,instilatii si multe drumuri la Bc.{eu fiind din Tulcea}.Ca sa numai lungesc in final am avut indicatii FIV.Am acceptat cu greu dar datorita voua m-am hotarat f.repede .Trompele mele sunt blocate si recent am citit ca pe analiza de la HSG scrie hidrosalpinx bilateral,nestiind ce este.Sunt pacienta luiB.M.si am fost la cab. la Cocei cu toate analizele facute dar fara spermograma.Dupa un sir de peripetii am dus spermograma {idem lachi }si este normospermie .Eu am avut o vaginoza bacteriana pe care am tratat-o si trebuie sa repet analiza,iar dupa aceia sa sun la Giulesti pt. intocmirea dosarului.De doua zile ma intreb de ce nu mi-a zis Cocei sau prof. ca trebuie sa fac salpingtomie inainte de FIV pentru ca acest lichid omoara embrionii,asa am citit pe net.Voi ce ma sfatuiti sa fac sa le aduc aminte sau sa vad cum decurge urmatoarea intalnire? Sper ca nu v-am plictisit si astept detalii de la fete care au aceasta problema.
Felicitari Gabiu tu cred ca-ti aduci aminta de mine.Pup toate fetele.

s.m.

s.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Cami, nu stiu daca mai intri dar eu iti doresc succes si sa ne auzim cu vesti bune.
Sheritra, Avalon bafta multa si voua (mai aveti putin) si celorlalte fete care se pregatesc de FIV.
Adelia, si cand te gandesti sa faci FIV-ul, anul asta? Sau la primavara (poate ne facem colege)?
Va pup pe toate FIV-oaselor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

buna CAMIKATZE si bine ai venit la

anis a reusit cu aceasta echipa ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CAMIKATZE spune:

Nu-mi ureaza nimeni bun venit in club?
Vreau doar sa va mai spun ca, in urma analizelor, mi-a iesit pozitiv Ureaplasma,pt.care fac tratament cu Doxiciclina 10 zile, pana pe 03.10.2006. Pe 04.10.2006 ar fi trebuit sa incep inhibitia cu Diphereline (a 21-a zi a CM). Credeti ca d-na dr.Cocei imi va permite sa incep tratamentul inainte de a relua analizele si a vedea daca am suprimat infectia? Sau poate voi recurge la protocolul scurt, care incepe din ziua 2 a CM urmator?
Voi ce stiti despre Ureaplasma, cum apare, din ce cauze, pt.ca pana acum nu mi-a iesit niciodata la analize?
Astept cu nerabdare raspunsurile voastre...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Fetelor, eu ma simt rau tare de la menogonul asta, sunt foarte ametita si mi-e greata, plus ca simt o activitate intensa in zona cu pricina, intepaturi ca la balamuc si dureri de mijloc, parca sunt un balon! Eu credeam ca asta e doza mica 3 menogon/zi dar vad ca m-a cam dat peste cap (adevarul este ca si eu sunt mica, 1,54 m si vreo 47 kg)... Ce ma fac eu, ca mai de facut menogon cel putin pana vineri?

"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Aniast, mie mi-a spus doctorita ca la doua saptamani se repeta analiza pt a vedea daca a disparut sau nu. Acum asa, intre noi: aceste infectii sunt insotite de un miros mai...neplacut, f usor insa.
Daca dupa tratament dispare mirosul...poti considera ca antibioticul si-a facut treaba. Sigur este mai bine sa verifici si printr-o analiza, dar primul semn acesta este.
Iar vanturile s-au risipit din pacate, le-au sters de tot!
Kamicaze, te-am pupat mai sus, s-au zapacit postarile, este f buna echipa in care esti, bafta mare!
Mey, care vii miercuri sau imi racesc gura de pomana pe aici?

Sheritra

Sa o ajutam pe Barbye!!!

Mergi la inceput