FIV - 84

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Liana oricum te tragem de maneca daca te iei cu ale tale si nu te gandesti si la noi sa ne tii pumnii tai norocosi.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Liana eu in 10 nu cred ca voi fi pe aici, asa ca ai grija sa nu uiti data.
Cristinici cand incepi?
Zouzou ce mai faci, cum mai esti? Iti tin pumnii in continuare.
Va pup pe toate

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Zouzou, asteptam vesti de la tine maine! parca maine era ziua cea mare?
Tinem pumnii..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelia alin spune:

Ioanatugs imi pare rau ca ne dai asemenea vesti,dar se pare ca realitatea e din ce in ce mai cruda!Atatea cupluri se confrunta cu probleme de genul acesta incat tind sa cred ca intr-un viitor omenirea va ajunge sa se reproduca numai in vitro.Naspa situatie!
In alta ordine de idei,am o rugaminte la tine,o prietena chiar imi spunea ca are ceva probleme cu sotul sau(spermograme sau nu stiu ce altceva) si ca citise undeva de acest medic Calomfirescu cum ca ar fi bun urolog.Mi-ai putea spune tu cum procedezi ca sa ajungi la el?Unde si cum anume?
Multumesc anticipat!

Mergi la inceput

Ce chestie ciudata pe forumul asta!Am citit mesajul Ioanei,am scris,am intrebat-o ,dar culmea e ca mesajul meu apare postat inaintea mesajului ei!
Se poate interpreta ca i-am citit cu foarteeeee mare exactitate gandurile.Chiar ma distreaza.Cum s-o fi intamplat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Sheritra te astept chiar si la un ceai de iasomie din partea casei, sa-mi ridici moralul cu veselia ta, pentru ca sunt "varza" dupa ce-am luat rezultatul la spermograma sotului: OLIGOASTENOZOOSPERMIE moderata, 7 mil.
Liana30 acum chiar sunt "pui in cuib de viespi" dupa ce-am aflat ca am sanse doar prin inseminari sau FIV sa fac un bebe. Asa mi-a spus dr. Matei, acum merg la dr. Calomfirescu cu el sa-l vada si pe urma nu stiu incotro s-o mai luam. I-am replicat dr. ca am ramas de mai multe ori cu sotul si ea le-a numit accidente fericite. Mi-a zis ca pot astepta sa se intample o minune, dar cati ani??? Minuni se pot intampla, dar mai rar, asta-i adevarul stii cum e: "Dumnezeu i-ti da , dar nu-ti baga si in traista!"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

adelia_alin uite aici ai link-ul cu adresa dr. Calomfirescu http://www.uroandromed.ro/ .

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

Am intrat sa va urez o saptamana plina de succes si la cat mai multe reusite. Eu am facut inseminarea sambata, acum stau cuminte si astept.
Va pup pe toate fara exceptie.
Adhnana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

MRL, woW, ma bucur sa te avem din nou printre noi! Eu, asa cum ti-ai dat seama, sunt in plin tratament pentru FIV. Deja sunt nervoasa, bulversata, derutata, confuzata. Nu mai stiu de mine... Tratamentul mi se pare ca dureaza o vesnicie!!! Foooarte mult!
Tu? Ce mai faci?
Pupici , Musete

Mergi la inceput

Multumesc mult Ioanatugs!
Zouzou cum esti? Te asteptam cu vesti !
Ce de fete fac fiv....parca nu mai am rabdare nici eu,maine as face daca as putea!

Mergi la inceput