Grup de suport pentru slabire 5 Kg. (3)
Raspunsuri - Pagina 29
LunaNoua spune:
cris, bine ai venit. Sportul iti va taia pofta de prostii, dar tre sa ajungi sa faci in fiecare zi, cel putin 1 ora. (Asa am auzit si eu
, ca eu nu prea am pofte...) Daca nu, cromul picolinat cica stopeaza pofta de dulciuri. Iar pentru bebici, citeste cartea "Galvanoplastie spiritula" de Omraam Michael Aivanhov ![]()
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots
miti2004 spune:
Luna75 te rog mult sa actualizezi si la mine situatia : am 55 kg de vreo 3 zile ( ma rog, azi aveam chiar 54.7kg, dar sa zicem 55kg )...cred ca in situatia mea se scoate bila, nu ?
fetelor eu tot cu ceaiurile seara...si cu salatele tot seara, desi azi am ramas fara rosii si ardei gras
dar am mancat 1 mar si inca ma tine.
Eu chiar mi-am pus in cap sa mai dau jos de pe mine, adica pulpe si solduri.
Fetelor va tin pumnii sa slabiti, indiferent de dieta sau nedieta !
miti, mamica de
20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
Luna75 spune:
Miti,felicitari pentru kg.pierdut,bineinteles ca iti scot bila neagra imediat.
LunaNoua,ieri ma refeream strict la consumul caloric-de ex:daca incepem amandoua o dieta s-ar putea ca eu sa slabesc 2-3 kg.iar tu 10.In ceea ce priveste sportul la fel-cu cat corpul are greutate mai mare cu atat cresc si nevoile energetice.
Cel mai important e ca nimeni sa nu se descurajeze si sa mearga inainte,se poate slabi doar sa vrem cu adevarat si sa mai si depunem putin efort.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
kriss79 spune:
In fiecare zi sport?! vreti sa nu mai pot misca?:)am citit si eu undeva ca sanda ladosi de ex facea in fiecare zi. dar nu stiu ce antrenor zicea ca e bine sa facem o zi pauza pt. ca, corpul sa se relaxeze dupa..
Vreau sa alternez sedintele de aerobic cu sport pasiv:)(electrostim, impachetari, masaj etc) Merg sapt urmat sa vad ce si cum.
Luna> maica-mea are o ambitie acum ca ma uimeste. A slabit atunci cu necazul ei 14 kile in 3 sapt, iar acum tine regim regim(aproape numai carne fiarta si gratar, legume si fructe la greu), face si sport pasiv si a mai dat jos vreo 8 kile pe langa cele 14.A venit sa imi cotrobaie prin haine cand eram plecata in concediu si m-a lasat fara o gramada
Mai avea putin si imi lua si din lenjeria intima..
Poze
Incercari bebik
Cristina
Luna75 spune:
LunaNoua,meriti un camp de flori pentru linkul trimis-foarte util-am inceput sa citesc,insa timpul nu imi permite acum sa termin,dar voi salva informatiile.
E foarte bine ca ai ales si tu calea sportului-in mod sigur cea mai buna si mai sanatoasa alegere.
Luna75 spune:
Kriss,mama ta e de admirat,ai un motiv in plus pentru a te mobiliza mai bine in lupta impotriva kg.si un exemplu viu ca daca vrei sa slabesti se poate.
Sportul o sa iti fie de mare ajutor,masajul,impachetarile,cremele anticelulitice la fel.
Vrei sa urmezi o anume dieta sau sa mananci normal insa fara lucruri interzise ?
kriss79 spune:
inca nu am inceput o dieta anume, ma abtin deocamdata..
dar la mine a dat rezultate cea disociata(in fiecare zi o anumita categorie-lactate/fructe/carne etc). am incercat sa o tin cate 2 zile dar m-a durut tare ficatul si am renuntat.
Poze
Incercari bebik
Cristina
Luna75 spune:
Kriss,daca corpul tau nu a fost obisnuit cu diete de slabire atunci orice mica schimbare in alimentatie da roade.
Important e sa fii pregatita pentru mici schimbari-nu mese copioase seara,nu dulciuri,cola,chipsuri,putin sport si poti sa iti schimbi garderoba pana in primavara sau de ce nu mai repede.
Ti-am vazut pozele din Tunisia si am remarcat ca ai un corp armonios,nici nu as fi spus ca ai kg.pe care le-ai mentionat.
E bine ca te-ai gandit sa faci demersuri inainte de bebe,deoarece in timpul sarcinii se ia in greutate,iar dupa sunt atatea de facut ca pur si simplu uiti de tine.
Sunt sigura ca grupul nostru iti va fi de ajutor deorece contorizam orice kg in plus sau in minus si nu ne plac bilele negre de porc sa nu mai vorbim.
Ma doare foarte mult aparitia porcului in dreptul numelui Olim,deorece o cunosc ambitioasa si gata sa incerce orice dieta,ba mai mult luna trecuta a fost castigatoarea lunii septembrie.
LunaNoua spune:
Luna, eu sunt fripta tare cu retetele cu calorii putine, si stii cum? O saptamana intreaga, nu am mancat NIMIC, NIMIC, NIMIC. Am baut doar ceai verde. Stii cat am slabit?
1kg... care evident ca l-am pus la loc intr-o zi, caci de fapt .. era doar continutul intestinelor.
Eu nu am slabit cu dieta cu 0 calorii, ce sa ma pot astepta de la diete ? Sper ca nu am dezamagit pe nimeni, dar sa stiti ca un organismul uman are instrumente foarte puternice contra foamei. Pe linkul trimis anterior, este explicat si acest fenomen, si de aceea se recomanda mese din 3 in 3 ore, si nu neaparat o masuratoare a caloriilor, ci o evaluare calitativa a hranei. Adica, 300 cal luate dintr-o ciocolata, nu sunt acelasi lucru cu 300 cal luate dintr-o salata.
Mult spor va doresc. Eu vrea sa golesc buzunarul sotului.
Pe 14 e ziua mea, si poate se prinde de sugestiile facute si imi ia cadou o bici eliptica ![]()
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots