Grup de suport pentru slabire 5 Kg. (3)
Raspunsuri - Pagina 28
LunaNoua spune:
Elej, printre "dependentii de cola", cola light nu e deloc apreciata
Stiu. Nu are deloc gustul de "colutza" ![]()
Dragele, eu azi am schimbat armele. Ma pun pe ridicat
, ca oricum nu ma pot tine de nici o dieta. Ma streseaza prea tare sa ma gandesc tot timpul la ce trebuie sa mananc. Am stat aseara si am citit pe un forum si am gasit niste postari tare, tare bune despre slabire. Va dau si voua linkul, merita sa cititi tot ce scrie pe subiectul ala, este o colectie de postari de ale unui tip care stia ce zice in materie de slabit, si problema este abordata din multe puncte de vedere.
http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=11077&st=0
Cu alte cuvinte, mi-am luat program de aerobic, il pun la calcu ... si ma apuc de gafait
Spor la ingrasat! (porcul
)
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots
bidu75 spune:
Pai LunaNoua eu dupa 10 minute de bicicleta eliptica stau 5 sa-mi revin pai dupa 45-50min.mor sigur.Dar are dreptate. eu demult am slabit 12kg intr-o luna doar mergand pe jos.Mergeam din floreasca prin parcul circului,stefan cel mare,bucur-obor pana la d-na ghica. aproape in fiecare zi.nu stiu cati km sunt dar fetele din buc. stiu despre ce vorbesc.toate prietenele ma intrebau ce regim sau ce pastile luam si vreau sa spun ca mancam numai la fast-food.Intr-adevar daca vrei sa slabesti numai regimul fara un pic de miscare nu te ajuta prea mult
LunaNoua spune:
Fetele, eu azi am facut primele 45 de min de aerobic. Ma simt super.
Bidu poi ideea ce o zicea nenea ala era ca nu trebuie la intensitate maxima. Cu greu se lucreaza pentru a face muschi. Merita sa citesti totul acolo, cu atentie, ca explica bine. Pe scurt, ideea e nu sa lucrezi muschii pana nu mai poti, ci sa faci miscarea la acel nivel de intensitate astfel incat sa se ridice nivelul activitatii inimii (pulsul) la o anumita cota optima pentru slabit. Da el si o formula, si cu un exemplu, o femeie la 30 ani, ar trebui sa isi tina pulsul intre 144-167 batai/minut timp de 45-60 min pe zi pentru a slabi.
Tu poate reglezi bicicleta la nivel greu, si de aia nu poti decat 5 min.
danitin spune:
Ciao, fetelor! La mine mult de munca, timp pentru slabit mai putin. Nu am avut timp nici macar sa ma cantaresc, am sarit peste masa de parnz in schimb am balotat seara, de apa si lipostop bineinteles am uitat asa ca, mai mult ca sigur, am pus ceva pe mine si ma indrept cu pasi repezi spre o bila neagra.
Va doresc un weekend frumos si succes!
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
Luna75 spune:
Buna seara la toate fetele si bun venit nou sositelor.Nu mi-a venit sa imi cred ochilor ca in cele cateva zile de absenta ni s-au alaturat asa de multe fete.Mult succes la toata lumea.Trec imediat sa va scriu pe lista.Bidu75 felicitari pentru kg pierdut.
Olim,mult success in lupta impotriva colei,se pare ca ai devenit dependenta de ea daca nu resusesti sa te abtii (compania producatoare are de ce sa jubileze,sunt foarte multi ca tine).Bine ca ai reusit cel putin sa reduci cantitativ.
Countrygirl,felicitari pentru kg.pierdute.Te asteptam sa revii cat mai repede printe noi.
Mariana,daca nu te deranjeaza frigul,ploaia,noroiul,zapada,poti continua cu alergatul dar bineinteles ca nu in acelasi ritm ca in vara.daca reusesti sa alergi de 2-3 ori pe saptamana e mare realizare.Bicicleta e foarte buna,poti lucra la ea cand ai timp.Eu ti-as recomanda mai bine un stepper,lucreaza mai multe grupe de muschi si cere efort mai mare decat bicicleta.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Luna75 spune:
didiuta,felicitari si tie pentru cele 2 kg.pierdute relativa repede.Mult succes in continuare cu dieta si sa nu uiti sa ne spui si noua ce dieta tii.
Olim,nu mi-a venit sa cred ca ai ajuns la 84.Imi pare foarte rau pentru tine,mai ales ca primesti pedeapsa suprema
.Mult succes cu sportul si ai grija la stres,ma gandesc ca ai cateodata zile in care te simti rau si mananci mai mult decat normal.
Am vazut ca reusesti sa te tii cu succes si de diete stricte-nu lasa ca un week-end in care mananci mai bine sa iti strice rezultatele obtinute cu un regim sever.
Eu inca sunt sub stresul danezei cand vreau sa mananc ceva mai bune imi amintesc cum era cu spanacul fiert si vita si imi trece pofta imediat.
kriss79 spune:
Salutare
M-am vazut pe lista
ar trebui sa fiu prima ca din cate vad sunt cu greutatea cea mai mare:)
prima valoare reprez cate kg ai acum ,dar cealalta? cate vrei sa ai sau cate ai in urma dietei? ca sa stiu cum sa ma pun si eu:)
Eu am fost la sedinta nr.2 de aerobic. Am o febra la abdomen, picioare si brate de numa numa..am incercat sa mananc mai putin, fara paine si dulciuri..Daca ma tin pana luni de regim va zic daca incep sa dau ceva jos. Eu incep de la 86 de kile
, din care vreo 11 kile acumulate de cand l-am cunoscut pe sotiorul meu
Deci as vrea sa ajung macar la cele avute cand l-am cunoscut pe EL, adica vreo 75 de kile.
Poze
Incercari bebik
Cristina
Luna75 spune:
kriss79
,nu te stresa prea mult din cauza kg.deoarece cum au venit chiar asa pot pleca,insa sigur cu mult efort.
Vestea buna pentru tine,Olim,LunaNoua e ca voi puteti slabi mai usor decat fetele care au pana la 3-4 kg.de pierdut.
E foarte bine ca ai inceput sa faci aerobic,febra musculara e normala dupa primele sedinte dupa care te obisnuiesti si nu mai ai probleme.
Mult succes !
kriss79 spune:
Nu ma stresez eu prea mult,ca asa sunt eu, tare calma..
Nu am fost niciodata miss, mereu am fost mai de felul meu mai grasuta, dar in ultimii ani lenea s-a pus pe mine, nefacand nici un fel de efort si acum se vad vreo 4 ani de lancezeala..Si sunt tare pofticioasa..mor dupa pizza, foietaje, dulciuri..tot ce e mai rau adica.
Intrucat vreau sa devin mamica cat mai curand sper sa dau ceva jos pana cand va veni momentul. Mai mult, am inceput aerobicul si ca sa am spor la bebici:))ca stiu eu ca sportul imbunatateste viata sexuala, am dreptate?![]()
Luna, multumesc pt. primire
!
Poze
Incercari bebik
Cristina
LunaNoua spune:
Luna, bine ai revenit, ne-a fost dor de tine
Ziceai ca ne e noua mai usor? De ce crezi asta ? Poi se compara sa ridici de jos un sac de 84 de kg .. cu unul de 60? Am vazut eu azi diferenta. Durduia podeaua cu mine facand aerobic.

Azi m-am apucat de programul cardio, cel de care v-am zis. Am facut prima zi. Mi-am tinut pulsul pe la 150 timp de 30 min. Ma simt super, foarte multa energie, mainile si picioarele nu ma dor de loc, insa simt ca au lucrat muschii.
Vreau sa imi iau bicicleta eliptica. Am auzit ca se slabeste bine pe asta, dar nu stiu de care sa imi iau. Aveti vre-un sfat pentru mine?