Grup de suport pentru slabire 5 Kg. (3)
Raspunsuri - Pagina 27
olim spune:
eu am mancat un gref si o felie de paine prajita.Deja am baut 2 l de apa
, la amiaz oua fiete cu branzica si o rosie si diseara o salata![]()
O zi buna tuturor
LunaNoua spune:
Ina, noi cu tine nu mai vorbim
Ne strici gasca de grase si plangacioase

Oli, ce sunt alea pilates?
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots
kriss79 spune:
Acum 5 min mi-am facut abonam la aerobic, dupa amiaza am prima sedinta:) Incep si eu cu voi cursa
Poze
Incercari bebik
Cristina
olim spune:
kriss spor la treaba si multa bafta
pilates is exercitiile pillates care ajuta la modelarea corpului
cel putin asa se spune.Eu fac de 4 zile, si nimic, doar febra musculara, da ce-i drept fac dupa tv si capul meu
kriss79 spune:
am ajuns de la aerobic! dupa o pauza de 2 ani,la cat am transpirat, am ajuns sa regret ce am mancat in ultimii 2 ani!
fetelor, care mergeti la sala, cand mancati? inainte sau dupa? de ex. daca nu ai mancat aproape toata ziua, mergi la sport si ajungi acasa ce facem? mancam ceva usor?
Poze
Incercari bebik
Cristina
olim spune:
eu incerc sa manac inainte, dar nu foarte mult, ceva usor, si dupa mai papa ceva, daca chiar ii musai, da un macarm, sau 2-3 ffrunze de varza![]()
Delidana spune:
Kriss79, ideal ar fi sa nu mai mincam nimic cu 2 ore inainte de a incepe exercitiile la sala. Dar... Eu de exemplu vin de la munca, maninc un sandvis cu ceva usor si peste o ora sint la sala. Seara se maninca cu cel putin 2 ore inainte de culcare, ca sa aiba timp stomacul sa digere. Odata am mincat tirziu, pe la 10 si m-am culcat imediat, a doua zi am suferit o indigestie crunta, adevarul e ca am si hapait repede. 
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
miti2004 spune:
stagnez
...ce enervant suna 
miti, mamica de
20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
bidu75 spune:
Uraaa, am scapat de 1kg.am iar 84kg,
eu nu tin dieta pentru ca ultima oara cand am tinut un regim de schimbare a metabolismului am facut a dereglare hormonala si am facut injectii cu progesteron si tot chinul meu s-a dus in 2 sapt.am slabit 4.5kg si am pus 6kg greutate pe care intradevar am mentinut-o pna cand am ramas insarcinata.acum mananc 4 feli de paine pe zi, seara beau doar ceai si daca mi-e foame mananc 2 biscuiti. de 2 zile nu mai mananc dulciuri si coca-cola nu am mai cumparat,de bicicleta nu m-am apucat inca, mi-am propus dar nu am avut timp.cam asa am scapat eu de 1kg.
ellej spune:
Olim, ce zici de diet cola? Adica daca tot bei junk, macar sa fie diet junk ![]()
Eu ma indrept vertiginos spre o bila neagra. de cateva zile combim bicileta, clarinol, ceai de slabit si totusi nu cred ca ajung la 59 pana marti
. Cred ca trebuie sa mai falmanzesc, poate sa bag si niste masaj, ca problema mea sunt fese + coapse = celulita, in erst n-am nici o treaba, ba chiar imi pot numara coastele singurca.
Ca sa parafrazez: o lupta-i cu silueta, deci te lupta!
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.