Grup de suport pentru slabire 5 Kg. (3)
Raspunsuri - Pagina 26
didiuta spune:
bidu75 nu te descuraja, nu stiu daca tii sau ai tinut dieta, dar sa stii ca nimic nu e imposibil.Probabil stii ca primele zile de "restrictii" sunt mai afurisite si simti ca nu mai poti rezista dar se poate credema.Cum am mai spus vointa este totul.La orice inceputul e tare greu ca apoi merge incet.succes ![]()
kriss79 spune:
Salut!De vreo cateva saptamani va citesc si va admir! Constat pe zi ce trece ca s-a pus stratul de sunculita pe mine binisor,dar in nesimtirea mea fiind o fire tare tare comoda tot aman momentul slabitului! Sper sa imi fac curaj zilele astea si sa incep dieta+sport ca altfel nu se mai poate si sa ma alatur voua in cursa!![]()
succes la diete!
Poze
Incercari bebik
Cristina
olim spune:
Abia astept sa ma duc acasa si sa fac miscare.Azi am mancat doar o salata cu peste la amiaz, si asta sear am sa bag o salata si putina paine.
O seara frumoasa tuturor
LunaNoua spune:
Olim, sigur te-ai cantarit bine ? Parca prea repede le-ai pus inapoi ... offff...
Am inteles de bicicleta pe post de cuier... dar in conditiile in care as folosi-o ... oare se slabeste cu ea? Fetele care folositi bici, slabiti bine cu ea? Ca eu nu pot merge la sala, ca am bebica cu care stau toata ziulica, si nici de alergat cu caruciorul nu ma vad 
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots
miti2004 spune:
bun venit fetelor noi !!!
la mine nici o schimbare la cantar
in seara asta iar am bagat o salata din 2 rosii, 1 ardei gras, un ou fiert si am mancat salata cu 1 felie paine ca altfel nu ma satur...si tot imi fac ceaiuri, cum termin o cana imi fac alta ca sa nu ma apuce rontaiala....
miti, mamica de
20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
country girl spune:
Buna dimineata tuturor!
Raportez 49 kg.
Nici nu-i de mirare la ritmul pe care l-am avut in ultimele saptamani si supravietuind cu o cafea si un sandvich pe zi.
Din pacate agitatia continua si nu pot intra pe forum inca o bucata de vreme.
Va tin pumnii insa tuturor si ne reauzim peste cateva saptamani cu bine.
si Ilinca (10 septembrie 2005)
olim spune:
Salutare fetelor.
Chiar m-am cantarit bine, dar eu am mari fluctuatii in greutate, adica nu am grija o saptamana si beau 2-3 sticle de cola si pun 5 kile.Pe mine cola ma ingrasa groaznic
, dar nu pot sa ma las.Acum cumpar doza, una la 2-3 zile
DAR SE PARE CA AM SLABIT 1 KIL, AEARA AM FACUT 40 DE MINUTE DE BICICLETA SI 20 DE PILATE.
O zi buna tuturor
danitin spune:
Ciao fetelor! Si felicitari tie Olim pentru kg. pierdut, ce sa mai zic de greutatea lui Country. Bun venit Kriss, bine ai revenit Mariana.. si salutari tuturor. Incerc de azi mobilizare generala chit ca am asa niste fluctuatii ale starii emotionale ca nu stiu ce sa ma mai fac. o zi zburd plina de energie, in alta as sta toata ziua in pat cuprinsa de o tristete iremediabila...
Chiar m-am gandit, poate ca as avea nevoie de o pauza toatala, sa ma rup de toate problemele care ma macina, nu stiu daca reusesc sa trec peste ele asa, din mers.
In sfarsit, raport pe ziua de astazi: dimi paine prajita cu icre si o cafea mica fara zahar, am venit pe jos pana la serviciu, mi-am luat energizantul natural si acu trebuie sa am grija sa beau la apa. Nu-s chiar in cele mai bune toane dar clar trebuie sa fac ceva sa ies din starea asta, altfel nici bilele negre, nici nimic nu ma mai remonteaza.
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana

si multa bafta
. sa ne dai de stire.succes!