Grup de suport pentru slabire 5 Kg. (3)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didiuta spune:

buna fetelor! eu sunt noua pe la voi si vreau sa va spun ca de cand nu mai alaptez (adica de patru luni) o tin tot intro cura si m-am cam saturat, dar mai am de suferit nitel.Am 62 de kile (am avut 72 dupa nastere) si mai vreau sa dau macar vreo 6-7 daca se poate. mai fac si aerobic cand imi permite timpul,dar acum sunt din nou la dieta.Sper sa reusesc macar vreo 4-5 kile. oricum sunt alaturi de voi,stiu cat e de greu dar cu muuuulta vointa totul se poate.Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

ellinia si didiuta bine ati venit !!!
sper sa fiti tari si pe pozitii cu slabitul !

fetelor azi ma pup singura , cantarul a aratat 54.8 kg...cand m-am pus pe el initial vazusem ca e ceva.8 kg, adica ma uitasem doar dupa virgula la sutele de grame si ma si bosumflasem ! dar m-am uiatat mai bine si era cu 54.8....am scazut sub pragul psihologic....chiar daca o sa mai urc pana la 55.0 macar stiu ca pot, si deci o sa continui...

ce am facut : pai seara ma umflu de ceai neindulcit deloc, din ala negreu Lipton, si beau atat cat sa-mi mai taie pofta de mancare, adica vreo 3 cani sau 4...iar noaptea nu mai mananc cand ma trezesc pt biberon ! uraaa

hai, mai vreau sa va aud si pe voi...hai fetelor, sa nu ne lasam, ca acum incep sarmalutele, carnatii, piftia, salata de boeuf, cozonacii........si macar sa nu ne stea in gat daca luam si noi cateva inghitituri !

eu ma pregatesc cu slabitul asta mai ales ca pe 4 dec plec acasa pana pe 15 ian...exact in perioada "critica" cu mancatul...deci d'aia sunt asa stresata, si mai am si botezul lui fi-miu pe 7 ian si nu vreau sa fiu o suncoasa !

pupici

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bidu75 spune:

Buna, vreau in grup. Pe 1 nov. merg la servici si nu intru in nimic doar in trening si cum nu pot merge la birou in trening, sunt terminata. Problema mea sunt dulciurile,mancam si 8 prajituri odata,stiu ca suna odios dar asa faceam,dar m-am mobilizat si de cateva luni nu am mai mancat prajituri acum mananc dulciurile copilului ca o mama denaturata ce sunt.Bicicleta o sterg de praf in fiecare zi ca de suit pe ea nu.de cateva zile beau citronada foarte acra si cu putina miere, taie pofta de mancare, nu-mi mai este foame dar mananc oricum.aveam 84kg acum am 85kg . mai tin cate o cura cu care slabesc 2-3 kg dupa care pe langa kg pierdute mai pun 1-2kg. trebuie sa slabesc si ma gandesc ca daca ma alatur voua poate atunci cand vreau sa dau iama in dulciurile copilului o sasi ma opresc.Sper sa va pot spune pe 31 oct. ca ma incape ceva din garderoba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Fetelor, nu stiu cum slabiti voi in luna in descrestere, ca pe mine ma nervozeaza rau. Eu cand e luna in descrestere, ma deprim, si uite de ex, subiectul cu freza. Acum in sfarsit e luna in crestere, am parca mai multa energie, pofta de viata si de slabit, dar tot cu la calculator stau. Fetele care sunteti cu biciclete, faceti ceva cu ele? Sa ma investesc si eu intr-una? Ca eu nu sunt genul care sa alerg pe langa bloc, ca tremura toate alea pe mine.

Dani, felicitari, bravo, tin pumnii sa iasa treaba cu emisiunea. Sa ne zici si noua de ea daca vrei. Eu una sunt curioasa, chiar daca e offtopic.

Eu nu am nici un kg de donat la porcusor...Easy come...greu se duc ..

Bidu, esti de a mea Ne tinem de mana si slabim impreuna, ca asa nu se mai poate, dar eu nu reusesc deloc cu diete alimentare, si nu ca mi-ar fi pofta, dar efectiv nu stau toata ziua sa ma gandesc la ce trebuie sa manac. Eu ma gandesc la mancare cu juma de ora inainte de masa, prepar ceva .. si gata. Mi-as lua o bicicleta, dar intai as vrea sa aud niste pareri de-ale voastre...

Miti, si de la mine. Bravoooo. Sa stii ca mi-ai dat o idee cu ceaiul.

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna dimineata, fetelor!

Ma bucur sa vad ca ne-am mai inmultit, desi ar trebui sa ma bucur cand as vedea ca fetele pleaca cu rezultate de aici.

ellinia, didiuta si bidu75, bine ati venit in grup; sa aveti sedere cat mai productiva si sa ne faceti de ras pe noi cele mai vechi care nu reusim de cateva luni bune sa facem nici o treaba!

danitin, felicitari pt noua emisiune; sa faci treaba buna! daca poti sa ne spui despre ce e vorba si sa ne faci trimitere ca sa te vedem in actiune .

Eu am revenit la regimul "indian"; e ok asa; sper sa aibe si ceva rezultate in timp; trist pt mine e ca nu mai alerg si nu stiu cum sa fac sa ma mobilizez din nou; stiu ca de 2-3 ori daca m-as duce ar fi ok si as continua, dar nu ma pot clinti ; ma urasc din acest motiv; dati-mi voi o idee!

LunaNoua si eu as cumpara o bicicleta si sunt convinsa ca as face treaba cu ea, dar toate cunostintele mele care au, zic ca o folosesc pe post de umeras la camasile calcate. Nu stiu ce sa fac. La mine problema principala e lipsa de spatiu; efectiv nu am unde sa o instalez!

Luna, tu ce mai zici? iau bicicleta? cum sa fac sa ma reapuc de alergat?

tuturor; sa aveti o zi minunata!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didiuta spune:

buna dimineata fetelor! azi m-am cantarit,sunt in a treia zi de dieta si,credeti sau nu am cu doua kile mai putin. nu-mi vine sa cred deoarece nu prea cred in diete minune,dar iatt-ma ex. viu.ma bucur enorm ca voi cobori(probabil)sub 60.bineinteles ca-mi cam tremura carnita pe mine, dar merita orice efort. v-amspus cu vointa si rabdare poti. eu am avut o perioada naspa de platou cum se spune, cam o luna si ceva dupa care organismul meu a mai revenit la viata.va doresc multa putere in lupta asta crancena cu kilele.sa mai scrieti si voi cum mai stati.pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Bine ati venit fetele noi, sa ne mai mobilizati ca prea stagnam.

bicicleta mea e folosita pe post de cuier, am totusi perioada cand ma mobilizez si o folosesc asa cum trebuie (ca acum). Telul meu e clar, 59 de kg pe 31/10, daca nu o blia neagra cat capul meu!

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare fetelor.
Azi m-am cantarit si am 84 de kile nu stiu ce s-a intamplat, si cand am pus pe mine atata.
Dar acum tin de 3 zile dieta scarsdale si merge destul de bine.Trebuie sa slabesc macar pana la 70 de kile pana la craciun ca vreu sa ma apuc de bebe si asa nu pot
DE LA 1 ma duc si la sala, ca acasa nu intotdeauna respect programul stabilit
Oricum fac pillates si parca la cm se cunoaste, dar vreau si la kile.Poate cum acum am trei zile de cand fac miscare zilnic, s-o mai fii intepenit si muschii, dar astept sa vad luni ce zice cantarul
O zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ciao fetelor! Palierul meu nu cedeaza si sunt acum aproape sigura ca ma aleg cu bila neagra la 1 noiembrie. ce folos ca debordez de energie daca m-am alduit cu un program asa de incarcat ca nu mai reusesc sa ajung acasa sa mananc la amiaza si balotez seara nepermis de mult. In sfarsit, vreau sa fiu optimista...
De emisiune, ce sa va zic, am stabilite primele teme: VIP de provincie - de ce in orasele din provincie nu prea avem vedete, Povestile strazii - povesti despre cersetori, de ce au ajuns in situatia asta, ce se poate face pentru ei, etc si Sarbatoare de import - despre Halloween. Deocamdata sunt in faza de adunare de date si sper ca vineri sa filmez macar pentru prima dintre ele ca in weekend sa intru la montaj. Problema e ca am deathline pana in 11 nov 6 reportaje si e cam mult de lucru. In sfarsit, ma bucur ca va intereseaza subiectul
In rest ce sa zic. As vrea si eu sa sunt comva mobilizarea ca asa nu se mai poate. Moare bietul porcusor de foame. O sa-l facem manechin nu delicatesa de sarbatori!!!

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bidu75 spune:

Sa va povestesc cum a fost la mine cu bicicleta. Toti prietenii care aveau imi spuneau ca e numai de ornament si ca nu o folosesc.eu nu si nu ca daca a-s avea eu.....I-am facut capul mare sotului, nu mai vb despre altceva, i-am spus ca de Revelion o sa am 70kg chiar am facut pariu pe care l-am pierdut dupa cum v-ati dat seama.O saptamana m-a tinut ambitia si hotararea dupa care am inceput s-o folosesc pe post de uscator de rufe.Asa ca fetelor nu investiti in
LunaNoua am vazut ca vrei sa ajungi la 52kg si eu vreau macar la 65kg.am avut 57kg pe care nu cred ca le mai capat,vreau ca pana pe 15 nov sa ajung la 80kg.

Mergi la inceput