Grup de suport pentru slabire 5 Kg. (3)
Raspunsuri - Pagina 24
Luna75 spune:
Mariana,bine ai revenit printre noi si iti doresc din nou mult succes in lupta cu kg.
Imi pare rau pentru cele doua bile negre,insa in mod sigur ele vor disparea cat de curand.
Olim,ma doare ca si tie trebuie sa iti sterg o floare si sa o inlocuiesc cu o bila neagra.Stiu ca esti ambitioasa,iar bila va disparea cat de curand.
LunaNoua,sa stii ca coafurii mereu gasesc ceva pentru a explica un esc.Eu am par lins si daca vreau ceva special mi se spune ca nu se poate ca e prea lins si moale.
Fetelor,mai sunt doar 10 zile pana la sfarsitul lunii,nu va lasati -luptati,mai ales cea care isi doreste sa ajunga castigatoarea lunii octombrie.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
olim spune:
Salutare fetelor.
Eu am mancat azi doar fructe, iar la amiaz o felie de pui cu salata.Am facut miscare, adica 45 de min de plambare pe malul marii.Si parca ma simt mai bine.
Revin luni cu amanunte.
Un wek placut
Moira spune:
Buna fetelor,
Nu am mai intrat demult pentru ca nu am avut ce sa spun, de care sa fiu mandra. Adica am mancat si nu am mai tinut regim, insa am o scuza si anume ca nu m-am simtit bine si am luat multe medicamente.
Acum situatia este astfel: dimineata aveam 54,5 kg, ceea ce inseamna ca am trecut de pragul de 55 si de maine tin din nou regim adevarat pentru ca nu mai iau pastile care sa imi afecteze stomacul. Sper ca pana la 1 noiembrie sa ajung la 53. Din pacare sport nu pot face pentru ca nu pot face efort fizic, dar compensez cu creme de corp pe baza de coenzima Q10.
LunaNoua, si eu m-am hotarat sa investesc un pic in imagine si am facut o schimbare de stil, cu ajutorul stilistului insa. Aici stilistii iti dau sfaturi si in momentul in care i-am zis ca vreau sa continui cu blond si suvite, mi-a zis ca el refuza pentru ca nu prea imi sta bine (nuanta pe care o aveam de blond aramiu) si a mers pe caramel cu cateva suvite. Plus o noua tunsoare, mai scurta si mai tinereasca. E adevarat ca m-a costat enorm, insa zic eu ca a meritat, desi inca suspin dupa pletele mele blondute.
Eu am colege cu par ondulat si chiar cret care isi fac freze foarte frumoase cu ajutorul placii de intins parul. Cred ca conteaza foarte mult pe mana cui ajungi.
Va pup pe toate si spor in tot ceea ce faceti.
Moira
danitin spune:
Ciao, fetelor! La mine e groasa rau! Un weekend de vis in care n-am pus frana la nimic si, azi nici nu am avut curajul sa ma cantaresc! Dar ... eram la pamant cu moralul si cand m-a vazut asa sotiorul a pus piciorul in prag si mi-a explicat ca intelege obsesia cu cura de slabire dar daca sunt cu nervii la pamant nu rezolv nimic. Asa ca am iesit in oras la pizza, am primit mic dejun (copios) la pat, am mancat prajitura (tot in pat), ce mai, desfrau in toata legea. Nu mai bag textul cu ma mobilizez ca vad ca parca e piaza rea.
Luna Noua stii ce am constatat eu, ca noi femeile ne dorim intotdeauna in materie de imagine ce obtinem mai greu. Am colege cu parul subtire, lins, parca proaspat facut cu placa si se chinuie toata ziua cu bigudiuri. Eu il am aspru - cand ma usuc fara perie zici ca-s Tina Turner si vreau sa-l am usor ondulat. Stiu de pe vremea cand prezentam emisiuni si aveam "tepisori" cum cred ca vrei si tu ca-s cam greu de intretinut. Eu ii faceam si singura cu ceva ceara crema de la Nivea dar imbacseste parul rau dupa trei zile. Vezi poate gaseti pe cineva care sa tina cont de tipul tau de par si sa-ti recomande o chestie care sa mearga cu el
Mariana lasa ca sunt sigura ca vei reveni la palierul de 70 71. Am inteles ca ai traversat o perioada mai naspa. probabil asta te-a dat innapoi..
Miti merci de incurajari, pana in 20 nu mai e chiar asa de mult dar... poate exact asta imi lipseste, galerie din partea grupului. La mine moralul functioneaza cam asa, daca imi zice cineva bravo, rezista, stiu ca poti, continui cu entuziasm. La critici reactionez prin a ma ascunde intr-un colt si nu mai vreau nimic.
Pai cam asta ar fi, va doresc succes!
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
ellej spune:
Salut fetele! Eu mi-am propus sa fac bicicleta zilnic, combinata cu pastilele ca asa nu mai merge. Chiar VREAU sa vad 59 pe cantar pana la sf lunii.
Cred ca suntem toate depresate si ne repezim la coafor, pentru ca si eu ieri m-am dus si mi-am facut breton (n-am mai avut din scoala generala) sa mai simt mai "noua".
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
olim spune:
Salutare.Eu vreau 78 pe cantar si promit sa resesc.Am inceput o dieta si fac 5 km de bicicleta dimineata si seara, 15 minute de pilates dimineata si seara, 2 cani de ciorba de varza dimineata si seara si NU COCA COLA
Sper sa reusesc sa dau cat mai mult jos.
O zi frumoasa tuturor
didiuta spune:
buna fetelor! eu sunt noua pe la voi si vreau sa va spun ca de cand nu mai alaptez (adica de patru luni) o tin tot intro cura si m-am cam saturat, dar mai am de suferit nitel.Am 62 de kile (am avut 72 dupa nastere) si mai vreau sa dau macar vreo 6-7 daca se poate. mai fac si aerobic cand imi permite timpul,dar acum sunt din nou la dieta.Sper sa reusesc macar vreo 4-5 kile. oricum sunt alaturi de voi,stiu cat e de greu dar cu muuuulta vointa totul se poate.Pupici.
ellinia spune:
Buna!
Mi-ar prinde si mie bine sa scap de cinci kg! Ma chinui de ceva vreme si nu prea reusesc...Anul trecut am slabit 15 kg si de atunci organismul meu nu mai reactioneaza
.Cel mai putin am avut 55,500, am stagnat pe al 56,500 si acum, ultima data cand m-am cantarit deja aveam 57 si ma cam ingrozesc! Eu deja nu mananc paine, cartofi, orez si alte fainoase, zahar, etc. Mai scap din cand in cand la cate o prajitura sau o ciocolata si chestia sta ma deprima tare ca nu pot sa ma stapanesc. Si vreau sa scap de cinci kg, nici nu ma simt bine asa,au inceputsa ma stranga hainele si apoi vine iarna, perioada in care ma ingras un pic. Imi trebuie o dieta dar nu Scarsdale sau daneza ca nu le pot tine, vreo dieta minune...
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
danitin spune:
Ciao, fetelor! In sfarsit ma pot lauda, daca nu cu kg in minus, cel putin cu energie. Dupa mai multe zile cam neguroase azi mi-a mers o.k. Voi realiza o emisiune noua la t.v., ceva ce-mi place, o suita de anchete reportaj. Energizantul naturist pe care il iau isi face si el efectul iar astazi am reusit sa-mi fac timp sa stau cu Spiridusul meu o ora in parc, la soare. Toate asta imi dau putere, optimism si sunt convinsa ca voi reusi, si eu, sa-mi ating marele obiectiv imediat: sub 70kg
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana

si multa bafta sa ai