Grup de suport pentru slabire 5 Kg. (3)
Raspunsuri - Pagina 30
mariana tache spune:

Dragutelor, iar am lipsit 2 zile cu motivare si am facut numai prostii culinare. Eu nu ma mai recunosc; parca nu mai am nici un pic de vointa in mine.
Dar citindu-va acum, parca mi-ati dat aripi si mi-am promis ca de luni reincep alergatul, ma tin de regimul indian, si incerc sa mananc cat mai disociat si sanatos.
Acum ramane de vazut cat de hotarata sunt; dar simt ca-s pe drumul cel bun; ca nu ma mai suport! nu ma mai suport!!!
Bicicleta nu mi-am cumparat, desi mi-o doresc mult; efectiv nu am unde sa o tin; asa ca am abandonat ideea.
Sa ma scuzati ca nu va scriu la fiecare ceva, dar mi-e teribil de somn si mai am un pic de munca, asa ca ma grabesc sa ajung in pat.
Va
pe toate si va doresc somn usor!
Ps. Nu uitati ca in noaptea asta se schimba ora!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Luna75 spune:
Mariana,incearca sa gasesti un stepper,e mult mai util decat bicicleta,in plus nici nu ocupa prea mult loc.
Daca reusesti sa faci zilnic cate o ora de stepper si 10 minute sarituri cu coarda pierzi aceleasi calorii ca si cu alergatul.
Ma bucur ca vei continua sa alergi chiar daca in perioada asta e mai dificil dar nu imposibil .Cel mai frumos e sa alergi cand ninge,pe zapada proaspat asternuta.
LunaNoua, intr-adevar complicate sunt caile nutritiei,ce merge la unul nu merge la altul,.Se pare ca nu infometarea e cheia magica ci alimentatia echilibrata insotita de miscare.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
bidu75 spune:
Sunt mandra de mine m-am cantarit azi dimineata si am 82.5kg, sunt foarte fericita si motivata acum ca vad ca slabesc relativ repede mai greu o sa-mi fie cand o sa incep sa sa slabesc mai incet atunci o sa fac depresie si o sa intru iar in dulciuri ca doar ma cunosc.
Continui cu citronada mea super acra,nu am mai pus gura pe dulciuri de nici un fel de o saptamana, coca cola deloc, si am facut bicicleta ca sunt hotarata ca la 1 nov. sa nu merg in trening la servici,si nu vreau sa-mi cumpar nimic in speranta ca voi slabi.![]()
Luna75 spune:
Bidu75 felicitari pentru kg.pierdute.Sa nu uiti sa intrii si pe 1 noi.sa ne spui daca ai mai slabit ceva,deoarece esti candidata la castigatoarea lunii.
Toate fetele trebuie sa te ia de exemplu,ai intrat in grup recent si ai deja rezultate.Bravo !

Vin si cu un foarte vechi slogan pe care trebuie sa-l avem mereu in fata noastra si sa credem in el:Daca vrei cu adevarat,poti!
Fetelor va invit la un nou capitol,sper cu mai mult noroc.
Luna75 spune:
Bidu,nu te stresa prea mult.Aproape toate fetele patim la fel.
Vezi ca am deschis cap.4,azi fetele au fost
foarte active,ai ce sa citesti.
ameea spune:
Sunt si eu noua pe aici ,si de vreo 3 saptamani,mananc putin si sanatos.As vrea sa mai slabesc vreo 7-8 kg.Ceva rezultate se vad deja,cu toate ca inca nu m-am cantarit.