Prichindei martie - aprilie 2005 (111)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Sa va mai povestesc despre noi. Lui Mihai ii cresc acum 3 maselute, asa ca se mai trezeste noaptea si miorlaie. Mi se pare ciudat ca acum vreo doua saptamani, avea gingia foarte umflata la o masea si se tot trezea noaptea, apoi s-a dezumflat si am luat o saptamana pauza, ca acum sa se vada 3 maselute care au strapuns gingia, si parca si-un canin am vazut ca se pregateste. Se pare ca pe masura ce creste, distanta in timp intre doi dinti scade.

O noua reclama a devenit favorita, cea cu pitici. Ieri sotul era in piata de flori, si Mihai a tasnit langa un pitic si ii tot vorbea pe limba lui si pana la urma s-a asezat acolo langa pitic.

Seara , vrea sa se spele singur, se clateste singur cu dusul pe burtica, pe putzulica, si pe cap. Dar vai de cei care stau pe langa el sa asiste.

De cand ne-am intors de la mare nu mai baga in gura toate prostiile de pe jos, asa ca am inceput si eu sa mai ridic privirea in jurul meu cand mergem la plimbare. Da' uite, cum am slabit vigilenta vizuala, cum mi-a facut o traznaie . Rontaia ceva in gura, i-am deschis gura sa vad ce are, si i-am scos un chistoc de tigara . Nu stiu daca am un cod de reguli sau nu, incerc sa nu fiu prea obsedata de microbi, sa-i las bucuria jocului, dar e drept ca nici nu se murdareste foarte tare, chiar in noroi nu-l las sa se bage. Dar cand pune mana pe chistoace (si ploua cu ele prin parc) mi se ridica si mie tensiunea .

Saptamana trecuta am avut musafiri, asa ca i-a placut teribil ca la micul dejun sa se aseze cu noi la masa, dar pe un scaun normal, ca altfel era taraboi. Statea cumintel si mai papa painica, sau isi baga manutele prin farfurii. Ieri si-a pus si un picior pe masa, i-am explicat ca nu se sta cu piciorul pe masa pentru simplul motiv ca nu e de mancare. Cred ca a inteles explicatia foarte bine pentru ca reactia a fost sa-si bage piciorul in gura si sa-mi arate ca si asta e comestibil. Cand vedea ca am terminat toti de mancat, cerea sa fie dat jos din scaun. Un cumintel si jumatate.
Azi il invata taica-su sa-mi zica "La multi ani", dar deocamdata imi intinde doar mana si-mi zice "pa". Mai are o sansa deseara.

Cat despre bb2, maine intram in saptamana 13, joi mergem la control sa vedem cum se dezvolta. Sper ca e bine deocamdata, in ultima vreme mi-am facut tot soiul de ganduri, probabil ca stressul de la job e de vina. Am deja un burtoi vizibil si +3 kg.

Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Cred ca aseara eram prea obosita cand am deschis subiectul ala pe supereva.ro
Il inchid ca nu prea ii vad rostul...Mai bine continuam aici ca e cam acelasi lucru site-ul ala cu Dc ul.
Pupi

Mami de pufulet pufilos si Sofilina ursulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Mamacita, fruntea sus, nu e chiar asa negru. Eu sint cam pesimista din fire, dar ieri m-ai intrecut. Ai sa vezi ca le poti face pe toate si chiar foarte bine. Alexutu' o sa fie fericit si tu nu o sa studiezi carti de istorie.

Ieri, cind a venit de la plimbarea de dimineata, Cristi imi povesteste ca Marutza s-a jucat in parc cu o fetita mai mare, extraordinar de desteapta, Mariuca. Stiind ca au fost intr-un parc din zona locuintei Roxanei (Rrox), am stiut ca e vorba de "Mariuca mea". A fost foarte impresionat de frumusetea si cumintenia Ioanei, care a stat si s-a jucat la bicicleta Marei si de cit de desteapta si ce frumos vorbeste Mariuca si stie sa se joace cu o fetita mai mica decit ea. Rrox, tie si fetelor.

Dupa amiaza am iesit si eu cu ei in parc, ne-am jucat, aveam senzatia ca ma simt bine, insa cind am ajuns acasa am inceput sa singerez. Probabil iar s-a desprins placenta, am sa vad azi la ecografie. M-am cam speriat, ca a fost cam mult si rosu aprins, dar sper sa treaca repede.

Va pup. Sper sa mai intru mai pe seara, vad ca laptopul face iar figuri.

Marutza, iubirea noastra

roxana 16s+ si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

'neatza!
mamacita aici,toate,te sustinem!.
Te asteptam cu mare drag,atuinci cand vei avea timp. Spor la pregatirile scolaresti si inima usoara. Acum, cu mobilul achizitionat,vei avea un control asupra situatiei.
rrox felicitari pentru nepotel/tica . Cred ca ti-a fost greu cu micuta cu atat mai mult cu cat nu puteai stavili invazia febrila cu nici un medicament. Imi imaginez ce noapte grea ,ce emotii. va pupam, bine c-a trecut si va dorim sa nu se repete ]
cenia bine ai revenit!!Arata-ne, macar pozele cu baieteii dormind la fel. Si mai fa repede,repede unele noi cu daviducu'.A trecut mult timp de la ultimele foto vizionate. Cum mai merge cresa?Cu ce jucarii ai mai dotat-o .Stii,cand ai povestit de ducerea toboganului...mi s-a zburlit parul pe mine. Na,clar ca era necesar daca n-aveau dar totusi.Politica asta mi se pare delasatoare. Aici macar,chiar daca comenteaza parintii,se da un anumit fond[500 mii-1-2-3 mil/semestru-variaza de la gradinita la gradinita(avem una de stat dar acre e nr 10 pe tara si bate de departe toate particularele din tm,are piscina,sala de balet,de sport,curte imensa si doooooootata si multe,multe altele.E drept ca acolo ajungi numai cu spaga mare,pt ca,de regula,merg cei pilosi si extrem de bine avuti financiar)]si se cumpara rechizite si jucarii/mobilier/casetofoane/covoare,ma rog,cam tot ce e necesar pt ca grupa sa arate bine si sa ofere copiilor tot.
marox,da cred ca in aceeasi formatie se prezinta. Sincer,nu-s un f mare fan iris. M-a disperat intotdeauna cantatul printre dinti si lipsa dictiei. Si,cu toate ca nu-s fan ,ca un facut: e formatia la care am participat la cele mai multe concerte live(10-15).De regula se intampla conjuctural(la vreun festival unde veneau invitati,la mare pe plaja etc),Doar odata am dat bani (multi-800 mii,acu' 5-6 ani) ca sa vad concertul de adio(aflase ca are ciroza si ca urmeaza sa moara urgent si a tinut un turneu de adio in toata tara). Ei,chiar nefiind fan special Iris,ala am vrut sa-l vad. Na,uite ca au trecut inca 6 ani si e pe drumul cel bun.
nastasika- felicitari lui tavi!!
simonela ma bucur sa mai citesc cate ceva despre voi.Va pupam si va asteptam oricand aici

Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

aualeoooo Rp,acu am vazut! Sper ca nimic sa nu fie in neregula.Cand mergi la control??
Odihna si multi,multi pupici

Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Noi in weekend nu am dat nici un semn , ca nu am mai apucat.
Acuma scriu, pt ca nu pot lucra, ma buiaza Basescu. De la geamul biroului meu vad exact intrarea de la Aula Universitatii, si e Basescu la deschidere. E nebunie in oras, politie, trafic infernal, offff! Am facut o groaza pana la serviciu, am mai avut treaba si in oras de dim, am ajuns pachet de nervi la serviciu!

Altfel suntem bine, Radu a scapat de muci, eu si cu tati mai tusim cate un pic dimineatza, dar e adevarat ca noi nici nu prea ne-am ingrijit, am luat doar din cand in cand sirop de tuse.

mamacita, sti ca suntem alaturi de tine, hai ca va fi bine, chiar daca f greu la inceput!
Cat despre program , eu am mai lasat garda jos la unele chestii , desi nu mi-a placut si asha fac fazta. Adica la ordine/curatenie am mai cedat, nu mai fac asha temeinic , cat despre

rp, sper sa fie totul ok , multa sanatate de la noi! pt Marutza.

simonela, e bine si mai rar, te iertam ca nu-ti faci norma zilnica de mesaje! Bine ca Andrada e ok, si bafta la intelesul cu soacra!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

cenia, bine ai revenit! Sanatate si sa scapati de muci!

rrox, daca ai cumparat vacinul, nu trebuie sa anunti la med de familie ca l-ai facut si sa te treaca acolo in fisha ei?
Ma bucur ca febra Ioanei a tinut numai o zi!

Noi inca nu avem rezultatul la anlizele lui Radu, ca au avut nu stiu ce aparat defect si bla bla, numa azi sunt gata. Doar la fosfataza ne-au dat rezultatul si e ok, e in limite

danutza, deci e ziua ta, de il invata sa-ti zica la multi ani?
Eu am inventat cate in luna si in stele, dar Radu tot baga toate timpenile in gura. Partea buna e ca deschide gura sa-i culegi apoi ce are in gura. Ieri am cules o musca moarta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamaria_luiza spune:

Rp, sanatate multa, ai grija de tine si de bebe mic.
Rox, bine ca a fost numai reactie la vaccin, suficient cat sa aveti o noapte nedormita, dar bine ca a trecut
Pisicuta, Simonela si eu astept cu aceeasi nerabdare pozele Daria&Rares ; din pacate eu am fost prea mocaita sa fac poze, a facut numai Geani, o asteptam pe ea.
Mamacita, abia astept sa citesc primele impresii. Spor si acomodare usoara, tie si lui Alexut !
Nastasika felicitari lui Tavi! Sper sa-i ajute noul tratament. Cand incepeti singulair-ul? sau ati inceput deja? Intreb pentru ca sunt curioasa sa stiu daca observi vreun efect la el. Rares ia singulair sub forma da tablete pe care le mesteca: suntem acum aproape de finalul celei de-a 2a luni de tratament. Deocamdata i-a fost prescris pentru inca doua luni. Eu as vrea sa-l intrerup apoi si sa vad cum reactioneaza; daca e bine si am si avizul medicului as incerca sa-l opresc. In cazul lui Rares nu am observat alte manifestari alergice, gen diaree si/sau bubite.

Oana si Rares(14.04.2005)

poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ligia13
Eu am inventat cate in luna si in stele, dar Radu tot baga toate timpenile in gura. Partea buna e ca deschide gura sa-i culegi apoi ce are in gura. Ieri am cules o musca moarta.

...stiu ca nu-i de ras/glumit dar chiar m-am amuzat
Raducului

poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares

Mergi la inceput

Din capitolul papucei noi: am reusit WE asta sa-l incaltam, dupa spectacol cu iepurasi (papuceii fiind urechile pe capul meu), dupa ce mainile noastre s-au incaltat cu ei si am numarat pasi, am "dansat" asa cu mainilie-picioare, ta’su si-a incaltat si degetele mari de la picioare...toate astea in aplauze si necontenind a spune : "mai, mai, mai ce papucei mumosi are baietelul!"

Din capitolul tantrumuri sau ce o fi fost: aseara a plans vreo 15 min cand l-am imbracat cu pijamaluta, cred ca era prea obosit, laptele l-a baut cu sughituri si abia dupa s-a linistit.

Din capitolul mancare...vroiam sa va povestesc. Vineri am facut o vizita la gradi la ora mesei sa vad ce, cat, cum mannanca piticotii (motivata fiind de faptul ca in ultima vreme daca-i dau eu din banana sa muste nu vrea dar daca i-o dau lui in manuta mananca, painita trebuie sa si-o ia el de pe farfurioara, de la mine nu-i buna, biscuitii el ii ia din cutiuta, de la noi nu-i vrea etc). Grupa lui erau asezati la o masuta mica, pe scaunele mici, cu manecutele suflecate, cu niste babetele mari intoarse pe masa, peste care era pusa farfurioara. Toti mancau singurei cu lingurita, nu nimereau sa bage tot in gurita, mai cadea si pe babetica. Educatoarea in jurul mesei ii mai ajuta din cand in cand. Dupa papa au primit fiecare cate o canita cu apa, unii au mai cerut. Apoi le-a dat la fiecare cate o manusa umeda sa se stearga la gurita si pe manute (ea a venit apoi si i-a sters bine). Au tras scaunele la loc sub masa si au plecat la joaca. Boierul meu a ramas sa o ajute pe educatoare la stersul mesei. Acum inteleg de ce acasa vrea sa stearga masa. WE asta i-am pus si eu babetica pe masa sub castronel, fericire mare, de mancat oricum eu mai mult stau si-l asist, a inceput sa scuture vehement din capusor cand vede lingurita mea, numai ce-i in lingurita lui e bun. Daca e murdar pe manute mi le intinde sa i le sterg dar "picaturile" din jurul guritei nu-l deranjeaza; dupa masa intai se sterge el la gurita, apoi eu, invers se lasa cu scandal.

poz(n)ici
varsta lui Rares

Mergi la inceput