Prichindei martie - aprilie 2005 (111)
Raspunsuri - Pagina 27
rrox3 spune:
Mai ce liniste e pe aici... weekend, soare afara, ce pretentii sa am si eu...
In caz ca va faceati griji, va anunt ca Ioanei i-a trecut brusc febra cea vehementa fix dupa 24 de ore. A fost reactie la Priorix, sper sa nu mai apara si altele, ca mai e timp.
Mamacita Sa te adaptezi de minune la noul statut de mamica cu job (si nou pe deasupra
) si sa-ti impaci ambele ocupatii cu succes! 
Foarte buna ideea cu mobilul, trebuie sa-ti poti localiza copilul in orice moment. 
Multi
lui Alex, sa-si sustina moral mamica! ![]()
Pisi intoarcem pupicii!
Suna foarte bine serviciul tau, iti doresc sa-ti placa mereu si sa sa-l faci cu brio!
lui Matei cel posesiv!
Nastasika da, si Ioana a facut IgE, se refera la alergii. Ei i-a iesit normal insa.
Eu tocmai am aflat ca o sa am un nepotel sau o nepotica si sunt tare fericita! 
tuturor si duminica placuta in continuare!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
dariaevelin spune:
neatza. scuze,n-am reusit sa citesc,incerc sa recuperez diseara.
IERI AM FOST LA CONCERT IRIS,APOI AM RAMAS LA PARTY PANA DIMINEATA.a FOST DRAGUT.
va pup,si revin dupa ce citesc ce-ati scris.
Poze frumoase cu noi
filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
Marox spune:
Rrox, felicitari pentru nepotel(ica)! Si ma bucur ca Ioanei i-a trecut febra.
Mamacita, succes la serviciu si in noua functie!
Ligia, am vazut la unchiul sotului ca pusese un rulou de hirtie pe perete in hol ca sa-si poata exprima nepotii talentele artistice. Daca tot vrei sa-l lasi pe Raduca sa deseneze pe pereti poate ca asta ar fi o solutie ca sa te scuteasca de munca mai tirziu.
Zuzunaki, mi-a placut cum l-ai numit pe Bubu "Pufulet pufilos"!
Daria, si chiar mai cinta Iris-ii in aceeasi formatie?
cenia spune:
Roxx: Slava Domnului ca nu mai are febra. chiar asa de problematic e reactia la vaccinul asta? ca si eu ma astept peste citeva zile la reactie.Dar priorix l-ai cumparat sau il avea doctorul? ca noua ne-a facut trimovax(Franta) parca asa se cheama, nu mai retin exact.
Noi in continuare avem muci. Si nici respiratia nu e ok, se aude ceva. Asta seara vreau sa ii fac aerosoli.
Mamacita: merci ca ai fost super abordabila sa ma ajuti la mare, dar nu vroiam sa imprastii virusi moldoveni prin zona!
ne-am descurcat cu ce-am avut si acum sunt foarte multumita ca scaunele sunt mult mai legate dupa laptele de vaca. Vroiam sa iti uram spor la treaba, sa treaca repede ziua de munca si bona sa fie exemplara!!!
inseamna ca nu o sa prea te mai avem prin zona....ziceam si de roxx la fel cind i s-a oferit postul ca nu o sa o vedem si ea e mai activa ca oricind....
Si pe mine ma bate gindul sa ma intorc mai ales ca se scoate un post la concurs si ar fi mult mai usor.
la lac
niste poze
rrox3 spune:
Marox multumesc!
Cenia eu am cumparat Priorixul, asta fiindca n-am vrut sa merg la cabinetul pediatrei ei, nu-mi place deloc acolo si oricum aveam programata o vizita la pediatra de la Medicover. I l-am facut acolo si l-am platit.
Putini copilasi au reactii la ROR, Mariuca nu a avut la niciunul, nici la Trimovax, nici la Prorix. Poti sa te astepti insa la febra si/sau ceva bubite, chiar si la iflamare gen oreion, dar e mica sansa sa le faca.
sa-i treaca nasucul!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
ionela_r spune:
Buna seara mamici
Ce nazbatii mai fac piticii?
Dora este iar la bunici. Cand vine frigul n-o mai ducem de colo colo.
Este o cumintica,dar mai face si nazbatii.
Acum sper sa reusesc sa citesc in fiecare seara.
Pupici
Ionela si
Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE DIN VACANTA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos
nastasika spune:
Baiatu' meu papa singur ciorbita cu lingurita la masa de oameni mare...mancara-l mama pe el de baiat mare!!!!!!!

O sa va arat si poze ca sa ma credeti, maine...
Ce incantata si surprinsa am fost...mititeii astia nu inceteaza sa ne surprinda in fiecare zi...bravo lor!!!

simonela spune:
Buna seara, fetelor! 
Noi intram din ce in ce mai rar...si tare ne pare rau
ca nu mai avem timp sau energie pentru a va citi/scrie aproape in fiecare zi, cum se intimpla acum ceva vreme...Nu-i nimic, sanatosi sa fim si sa fiti, ca restul se rezolva incet-incet! ![]()
Va foarte multumim pentru sustinere si incurajarile legate de bona...
mamacita, danuta_t, ligia, raresionut, nastasika, rrox, daria, laura!!!
E ok tanti, pina acum suntem multumiti de ea, dar din pacate are niste probleme cu coloana, se pare, si o saptamina trebuie sa faca repaos la pat plus medicamente. Asa ca am telefonat urgent la mama/soacra si de data asta "biletul cistigator" l-a tras soacra-mea
E prima oara (incepind de maine, o saptamina) cind va sta singura cu Andrada acasa, sper sa se descurce!
Am citit cu placere aproape tot ce ati scris...
Rrox, ma bucur ca Ioanei i-a trecut febra dupa vaccin. Noua ne-a zis pediatra sa mergem abia la 1,6 ani sa-i facem ROR, adica vom merge la sfirsitul lunii octombrie.
M-am recunoscut perfect in descrierea facuta de tine "excursiei" de la Izvor spre Marriott, prin ploaie, pe deal in sus/jos, pe jos!!! Am facut si eu acelasi drum in 28-29 sept! Super!!! Plus ca am ramas si blocata in trafic cu doua zile inainte, cind a fost si meciul cu Steaua, de am mers pe jos de la statia Carol Davila (dupa Eroilor) pina la Orizont,pentru ca facusem in autobuz 45 min de la Berzei la Eroilor!!! Bine ca s-a terminat cu tot cu sommet-ul lor de 3 lei!

Mamacita, multa bafta la reintorcerea la serviciu! Spor la treaba si sa poti sta linistita la serviciu, nu tot cu gindul la Alexut! Sincer iti spun, dupa primele zile, cind mi-am dat seama ca bona e ok si Andrada nu plingea dupa mine la plecare, eu am reusit sa stau linistita si sa sun doar o data/zi acasa sa vad ce-au facut in parc, ce/cit a mincat, cit a dormit, etc.? 
Laura, foarte nasoala faza cu plecatul de acasa! Cred ca ai avut emotii mari si te inteleg ca te-ai suparat pe tatal tau! Ma bucur ca totul s-a terminat cu bine! Pupici lui George cel iute de picior! ![]()
Nastasika, am vazut pozele cu copilasii tai, nu stiu daca ti-am mai zis, sunt foarte draguti, sa-ti traiasca!
Raresionut, am vazut si pozele voastre (cu ciocolata) si m-am distrat de blondutul "pictor"! ![]()
Daria, am vazut masinuta! Sa o stapiniti sanatosi si sa o conduceti cu drag cit mai mult timp, ma rog...cit vreti voi, si multa bafta si curaj lui Mircea sa faca si el scoala de soferi!! M-am minunat si eu de baietelul de 1 an si 5 luni despre care povesteai...
Ligia, sper ca v-a trecut intre timp raceala la toti 3 si va doresc multa sanatate!
Imi place ca mergi pe tratamente naturiste cit de mult se poate, daca o sa fie cazul o sa apelez si eu la sfaturile tale si ale lui Rrox, daca nu e cu suparare, ca eu sunt complet "afoana" in materie de tratamente homeopate, din pacate!
Zuzu, multumim pentru informatiile de la doctor si ma bucur ca aveti un pediatru mai bun de acum incolo! Pupam pufuletul si ursulina!
Oana,astept si eu pozele de la intilnirea Dariei cu Rares!! 
Nu prea am inspiratie la ora asta. Asa ca ma retrag si sper sa mai intru intr-o seara, tot asa, probabil, la ore din astea tirzii...
Simona si Andrada (28.04.2005)
http://community.webshots.com/user/Simonela28
mamacita spune:
Multumesc pentru sustinere Daria,rrox,cenia,simonela,Marox,adevarul este ca am emotii pe toate planurile,rpimand,bineinteles,Alexut!
Am stat pana la ora asta sa-i pregatesc lui haine ptr.maine,mie,haine,i-am gatit,si noua,am citit acum ce-ati scris si fug la nani.probabil asa va arata programul,cel putin pe partea administrativa:dupa serviciu,la 15,noi papam si pe Alexut il culc,timp in care sper sa reusesc sa-mi fac vreo bruma de "teme"stiintifico-fantastice ptr.Clinica,studenti,pacienti.Apoi se scoala,papa,mergem in oras sau stam la plimbare,important este sa petrecem macar 2 h pe zi,maximum atat cred ca vom putea in timpul saptamanii
.Apoi baie,papa,somn,iar noi calare in bucatarie
,pregatit haine pentru toata lumea[nici ghiozdan, nici bagaje nu mi-am facut niciodata de seara,dar acum se pare ca mi-a sunat ceasul
],baie/dus si somn.Partea cu
cred ca o s-o citim din vreo carte de istorie![]()
Va pup pe toate si sa aveti o saptamana minunata!
Dupa o perioada de adaptare,probabil voi reveni,in nici un caz nu-mi iau adio
,dar nu voi mai fi"constiincioasa"pe aici
.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
danuta_t spune:
Ligia, vad ca Raducu e fan mancat de pe jos. Noi ii spunem lui Mihai ca papa catelul (atunci cand mai scapa mancare pe jos). De atunci, nu mai avem probleme cu mancatul de pe jos. Si nici nu mai culege painea de la porumbei. Reversul medaliei e ca atunci cand se satura, arunca bucati de paine pe jos si spune "ham, ham" ca doar trebuie si catelul sa pape.
Mamacita, las ca te dai tu pe brazda incet-incet. Cand am inceput serviciul, lasam si eu hainute pregatite pentru fiecare zi. Dupa o vreme, aveam grija sa am de toate prin dulapior, si le lasam pe bunice sa ia de-acolo ce considera potrivit. Inainte de plimbare sunam sa verific ca nu fie prea gros imbracat. Apoi s-au mai dat si ele pe brazda, si acum e OK.
Nastasika, felicitari pentru mancatul singurel.
Rrox, un
pentru Ioana, sa iasa maselutele mai repede.
Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t