Prichindei martie - aprilie 2005 (111)
Raspunsuri - Pagina 26
ligia13 spune:
quote:
Originally posted by mamacita
ligia,esti ipocrita:cum adica nu ai un cod al tau de reguli,cand tocmai ne spui ca te crizezi daca-ti vezi gasca masculina defiland cu mancare in sufragerie si dormitor?!Pai asta nu e regula sau ce?O sa-mi raspunzi ca regulile exista pentru a fi incalcate
:perfect de acord,dar ele exista!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
nu's ipocrita

dar am bagat asta cu nu am cod de reguli, ca mi s-a parut ca suna f pompos, asha ca si cum ai avea o carte despre asta
!Normal ca am reguli, normal ca ma crizez pt barbatii dezordonati
Iar regula asta cu bucataria sa sti ca am inventat-o de curand in ideea ca m-am gandit sa-i dau un spatiu de manevra si lui . Vazand ca mereu fac tensiune 20
Asha ca am hotarat, in bucatarie il las , si sa nu ma enervez

.DAR, acu ca sa fiu sincera
, borcanul ala de cioco nu i-l lasam in mana, tocmai de-aia zicea ca invidiez calmul lui raresionut!Eu
si Raducu
(22.04.2005)
mamacita spune:
Ai vazut,ligia,ca suntem exact pe aceeasi lungime de unda?!Eu stiu ca ma exprim mai pompos
,dar daca stai sa te gandesti,am exprimat fix acelasi lucru
Editez sa subliniez ghilimelele de la codul de reguli,pe care le-am folosit...foarte corect gramatical![]()
![]()
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
rrox3 spune:
Intru cateva minutele, ca de acasa nu cred ca apuc prea repede.
Ioana a facut febra de ieri dupa-amiaza si n-am mai scapat de ea pana acum. Si e o febra nenorocita, abia o potolesc putin cu nurofen, panadol sau chiat nevralgin si peste 3 ore iar apare.
Cred ca e reactia la Priorix, l-a facut acum 7 zile. In plus ii ies si doua maselute, are gingiile umflate rau de tot si n-a dormit deloc bine. S-a trezit plangand de o gramada de ori. Mai si tremura ca varga, auzeam cum ii clantane dintisorii in gura... avea frisoane. Numai cu ea in brate am stat azinoapte.
Din fericire e relativ vesela, se joaca, mananca si bea aproape ca de obicei.
Sper sa nu ne tina prea mult asaltul asta al febrei nebune!
Mamacita multumesc pentru suport!
Calciul ionic i-a iesit la limita (dar pe partea cu valori OK) , in timp ce calciul total e foarte bun. Si fosfataza mi se pare maricica (168 daca imi aduc eu bine aminte), desi e in parametrii. M-am bucurat in schimb ca are fier suficient, cu asta nu avem probleme.
tuturor! Scuze, dar nu am citit ultimele doua pagini, am avut foarte multa treaba la serviciu si sunt si tare obosita.
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
nastasika spune:
oanamaria-luiza - maine ma duc sa vb iar cu alergologul despre rezultatele la analize. Nu i-am facut Phadiatop Infant, i-am facut IgA, IgE, IgG si IgM - asta mi s-a dat sa faca.Celelalte au iesit in limite normale numai la IgE (care se refera din cate am inteles la alergii) a iesit imens. In cazul nostru, doctorul a pus diagnosticul ca urmare a trecutului medical a lui Tavi (9 bronsiolite -indica clar acest diagnostic, deja 3 la intervale scurte de timp cu weezing recurent sunt suficiente) plus manifestarea alergica la nivelul pielii...niste bubite care i-au aparut pe picioruse si manute. Analizele nu fac decat sa confirme diagnosticul dat deja.Mi-a spus ca nu putem afla la aceasta varsta care sunt facorii alergenici....poate fi orice:praf, polen, detergent,umiditate etc.
Eu ventolin i-am dat sub forma de sirop si solutie de nebulizare (aerosoli) am aparat acasa.Mai eficien este in aerosoli...
Prednison ii dau sub forma de pastilute - pisez pastiluta intr-o lingura, pun putina apa si i-o dau cu seringa de nurofen. Acum ii dau 2 pastilute pe zi timp de 5 zile si mi s-a spus ca pt. tratament de scurta durata cu prednison nu e nevoie de regim fara sare.
Tratamentul cu ventolin si prednison se face pe timpul crizelor, iar singulair se da pe timp indelungat pt prevenirea lor...mie mi-a spus ca-i voi da o pastiluta seara timp indelungat...nu stiu cat...
Tu cum ii dadeai singulair?
Daca mai ai vreo intrebare iti raspund cu mare placere in masura in care stiu raspusul
Ps:tot tot ceea ce ti-am spus despre aceste medicamente stiu si eu de la medicul alergolog.
pisicuta si matei spune:
HI!
Mai trecem si noi pe aici![]()
Este adevarat ca imi vine greu sa o spun,dar nu prea mai am timp de mare lucru.

.cand citeam de alte mamici care ziceau ca nu au timp mi se parea ceva imposibil,dar am ajuns si eu in aceasta situatie.Am si incercat pe saptamana sa incerc sa il culc pe Matei fara sa il legan si am avut si am avut niste tamtamuri de ne-au stiut toti vecinii
.Si abia reusea sa adoarma pe la 12 si eu eram deja franta
.si ca sa nu mai zic ca a fost crut cu francofonia am intarziat se serviciu si cate 30 min
noroc ca nu intram cu id-ul meu si nu se vedea
.Dar de luni intru on my one![]()
In rest suntem si noi putin mai bine cu burtica si cred ca pe luni,marti facem si noi ROR-ul in sfarsit.sper sa il suporte decat de cat.
Rrox imi pare rau sa aud ca Ioana are febra si sper sa treaca repede peste acest episod.
Daria ma bucur ca v-ati distrat la balet
.Imi este si mie dor sa merg la opera/balet,teatru dar cred ca va trebui sa mai asteptam pentru asta![]()
Nastasika si noi suntem alergici,eram pana acum "fruntasi" in grupul asta la alergii.Voi la sunteti alergici?Daca te intereseaza eu am deschis si un subicet despre bb cu alergii si te asteptem si pe tine daca vrei
.Fetelor nu va suparati ca fac reclama la subiectul meu![]()

Oana super ca v-ati intalniti ca v-ati intalnit cu Gegea,tati si carliontata Daria.Dar nu ne pui si niste poze?
Imi pare rau ca nu amintesc pe toata lumea,dar sincer am citit in diagonala,ca ati scris si foarte mult(stiam ca sunteti tare vorbarete
).Sper sa mai revin cu info noi![]()

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
cenia spune:
SAlutare la toata lumea. multumesc ca ati intrebat de noi, citind ne-am simtit bine, mindri si in acelasi timp flatati ca unor oameni chiar le pasa de noi!!!!
Spuneam ca tati a plecat, deja vorbim in fiecare seara (videoconferinta) si David raspunde lui tat-su! ii las singuri si daca ii cere diferite lucruri se duce si i le aduce, desi e numai o imagine pe monitor la urma urmei!!! dar e tati!
am facut vaccinul si a coincis cu muci multi, multi a doua zi. am urmat sfatul Ligiei si am incercat tratamentul naturist de astazi. sper sa aiba efect, Eurespalul nu e foarte eficient in cazul lui David. ne-ati cerut poze de la mare dar cum spuneam, tremurind din cauza febrei si cu diaree... nu ne prea trecut prin cap sa facem poze, am facut doar doua comice cu baietii mei care dormeau exact in aceeasi pozitie.
am citit cu placere de piticuti si ii pupam pe toti la rind ca sunt dragalasi si au inceput sa fie nazdravani.
al meu e innebunit dupa reclame, mai ales cea de la Orange cu sosetele si incearca sa cinte melodia si incepe sa chiuie la cea de la Coronita zahar.
referitor la murdarie imi place sa ii sicanez pe cei din jur:socrii, cumnate: sunt foarte exagerati si le spun ca :"ce rost are sa il spal? se murdareste din nou!" sunt rea, dar unii sunt cu indicatiile si au impresia ca le stiu pe toate!dar cind nu-s in zona(ca-s toata ziua singura pe acasa)il spal mereu si il schimb de haine de citeva ori fiindca e cam purcelus: se murdareste in groapa cu nisip din curte, baga mina la ciini, prinde pisica, scormoneste are tot timpul de facut ceva
revin
la lac
niste poze
mamacita spune:
quote:
Originally posted by cenia
referitor la murdarie imi place sa ii sicanez pe cei din jur:socrii, cumnate: sunt foarte exagerati si le spun ca :"ce rost are sa il spal? se murdareste din nou!" sunt rea, dar unii sunt cu indicatiile si au impresia ca le stiu pe toate!dar cind nu-s in zona(ca-s toata ziua singura pe acasa)il spal mereu si il schimb de haine de citeva ori fiindca e cam purcelus: se murdareste in groapa cu nisip din curte, baga mina la ciini, prinde pisica, scormoneste are tot timpul de facut ceva
Eu intotdeauna sunt pe principiul ce tie nu-ti place,altuia nu-i face.oare iti va placea sa te trateze nora asa?
In alta ordine de idei,lasand gluma la o parte,treaba cu videoconferinta m-a dat gata:m-a impresionat si faptul ca trebuie sa recurgeti la asa ceva,imi inchipui ce greu va este,dar si reactia lui david,extraordinar!Pupici!Si sanatate!
Alexandru,soarele nostru
zuzunaki spune:
Draga noastra mamacita,
iti dorim serviciu cat mai usor,sa nu dai apa la soricei si sa zboare cat mai repede timpul ca sa fii din nou acasa alaturi de raza ta de soare!![]()

Mami de pufulet pufilos
si Sofilina ursulina
cenia spune:
Eh,nurorile astea! Oricum, am o soacra de sa o pui la rana! E buna si inteleapta. Ma voi intelepti si eu, poate, odata si odata.
Daria: sa stapinesti sanatoasa masina si fara evenimente. DAvid e foarte cuminte in masina cind suntem noi doi, dar cind are companie ii santajeaza! Azi de ex. a zapacit-o pe maica-mea. Si sa vezi ce cuminte a fost dupa ce am lasat-o acasa!
mamacita spune:
quote:
Originally posted by zuzunaki
Draga noastra mamacita,
iti dorim serviciu cat mai usor,sa nu dai apa la soricei si sa zboare cat mai repede timpul ca sa fii din nou acasa alaturi de raza ta de soare!
Mami de pufulet pufilossi Sofilina ursulina
Multumesc,zuzu si rrox,ca v-ati gandit la noi!
Ca sa nu dau apa la soricei,sotul meu a mai achizitionat un mobil in reteaua Zapp pe care o folosea pentru firme[si in care ram si eu inclusa],asa ca ii dam bonei si tf.de serviciuAlexandru,soarele nostru