Prichindei martie - aprilie 2005 (111)
Raspunsuri - Pagina 25
coco spune:
Rrox-
Nu-s f. tare hotarata sa o iau de la capat! La fostul job (la o companie la care am lucrat 10 ani) m-am dus cu drag, dar m-au daramat! N-aveam voie nici pe Internet sa intru - vezi-Doamne se uramareau site-urile si se monitoriza ceea ce faceam toata ziua - niste
! Mare-i gradina Domnului!
Ellinia- sigur ne vom descurca! bafta si tie sa gasesti ceva sa-ti placa!
mamacita spune:
quote:
Originally posted by ligia13
mamacita, deci presa trimisa de mine inca nu a ajuns?
Eusi Raducu
(22.04.2005)
Ba da,dar i-am linsat la poarta
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
mamacita spune:
quote:
raresionut, am vazut pozele si sa sti ca te invidiez
De ce?
Pai cum poti mai sa-l pozezi asha calma cand isi freaca mainile murdare de ciocolata(?) pe patutz, pe mobila, pe pat, pe oglinda?
Cred ca aveam tensiunea 20 ...
Dar asha sunt eu mai "ofilita" si disperata cand ma gandesc ca tre sa fac shmotru!
Ma inscriu in grupul hipertensivelor!

Eu insa nu am fobie de smotru,ci de microbi
Nici Alexandru nu suporta sa fie murdar,cat de putin,nu mazgalit peste tot:daca are o scama,un fir de par sau unul de praf in manuta,mi-o arata si pana nu-l scutur temeinic nu renunta;iar la masa,refuza sa continue daca e murdar la gura si i se prelinge ceva[o picatura!]pana nu il sterg!Asa ca depinde si de educatie,dar cel mai mult depinde cum se simte bine copilul si asta respectam.Daca Rares se simte bine murdar pana la urechi[mie asa mi s-a parut,ca se simtea de minune],e normal ca si mama lui se distreaza
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
raresionut spune:
[quote]
Originally posted by mamacita
Asa ca depinde si de educatie,dar cel mai mult depinde cum se simte bine copilul si asta respectam.
Perfect de acord....dar nu inteleg suna cumva si a repros
sau interpretarea mea e ...nula ?

Daca Rares se simte bine murdar pana la urechi[mie asa mi s-a parut,ca se simtea de minune],e normal ca si mama lui se distreaza![]()
Si ce puteam sa fac, sa-i iau borcanul pe care l-a furat dupa multe tentative esuate si sa nu-l las sa-si savureze victoria....
Alexandru,soarele nostru
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
oanamaria_luiza spune:
quote:
Originally posted by nastasika
Am luat rezultatele la analizele lui Tavi - Ige=16,44, adica mare rau, tinand cont de faptul ca tre sa fie mai mic de 1,5...oricum, urmeaza sa vorbesc astazi din nou cu alrergologul...
Nastasika, deci pana la urma i-ai facut lui Tavi analiza indicata de Rox (Phadiatop Infant) sau altceva, au masurat numai IgE? Sa ne povestesti ce a zis alergologul, ma intereseaza mult.
Asa cum ti-am zis Ventolin (e un bronhodilatator) i-am administrat si lui Rares in forma de aerosol si apoi in forma de puf dar l-am combinat cu Pulmicort (numai sub forma de puf)care are ca substanta activa tot un glucocorticoid cu efect antiinflamator. Tu cum ii dai Prednisonul? Pastilute, sau exista si sub alta forma? Din cate am priceput eu pana acum, corticoizii (prednison si pulmicort) au efect antiinflamator iar Singulairul e un inhibitor de leukotrine, substante care odata sintetizate cauzeaza inflamatia. Asta ar fi diferenta de baza dintre ele...eu inca nu i-am facut nici o analiza lui Rares, luna viitoare voi discuta cu medicul lui. Ultima data cand l-am intrebat mi-a zis ca nu crede ca Rares va dezvolta astm dupa 3 ani dar asta fara nici o investigare fondata ci doar bazat pe experienta lui.
Oana si Rares(14.04.2005)
poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares
oanamaria_luiza spune:
Daria, Rox, Danuta, multumesc pentru impartasirea experientelor legate de papucei. Azi a fost randul lui ta'su sa-l incalte cu respectivii pantofiori. Sandalutele le-am lasat ieri la gradi ca sa nu le mai vada si sa le ceara. S-a lasat tot cu plansete si urlete, pana la urma l-a incaltat cu alta pereche si mi-a povestit ca pe cei noi i-a aruncat cat colo. Ciudat ca ieri la gradi educatoarea l-a incaltat cu ei fara nici o problema. Aseara cand l-am luat asa era incaltat si se juca afara.
Alina, eu il consider pe Rares absolut delicios, asa plin de ciocolata cum e el. Eu probabil m-as fi crizat ca e ciocolata si nu altceva (deocamdata are absolut interzis la cioco desi eu personal mananc de rup)...in rest, enjoy the moment, cred ca astfel de clipe sunt unice si trebuie sa le traim ca atare. Dar nu cred ca i-as permite sa repete faza a doua oara.
Oana si Rares(14.04.2005)
poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares
mamacita spune:
raresionut,nu am de ce sa-ti fac reprosuri,fiecare isi creste copiii cum crede de cuviinta.A,pot sa nu fiu de acord sa faca si Alex la fel si categoric da,eu i-as fi luat borcanul.Pai daca fura un borcan cu otrava,"dupa multe tentative esuate",il lasai"sa-si savureze victoria",ca sa nu se frustreze?!Asta pur si simplu ca si contraargument,repet,nu te judec si nu-ti fac reprosuri!Sunt perfect capabila sa privesc ceva cu care sa nu fiu de acord,care nu produce rau,fara sa judec participantii ca nu procedeaza conform "codului meu de reguli".Dar am dreptul sa-mi exprim opinia,asta e altceva.Probabil n-ai mai intalnit multe persoane care sa nu arunce cu pietre daca nu faci cum vor ele sau cum cred ele ca este mai bine,dar eu asa sunt si ti-am precizat-o.Si-apoi,cu sau fara reprosuri,tu tot iti cresti copilul cum consideri,corect?!Ce importanta ar fi avut anyway daca eu sau altcineva iti facea vreun repros?Bucura-te de blondutul tau fara sa-ti faci probleme!
Alexandru,soarele nostru
ligia13 spune:
Eu chiar am glumit referitor la mazgalitul cu ciocolata si alte alea. Nu am nici un cod al meu de reguli, singura exceptie, ca are voi sa mazgaleasca doar bucataria si holul. Am mobila de pal melaminat, nu am nimic gen canapea, fotoliu, pe jos e gresie, si acolo de obicei ne desfasuram.
Acolo am de gand sa-l las sa si deseneze pe pereti, sa fie locul lui. Dar chiar nu pot sa nu ma crizez cand il vad murdar prin sufra sau dormitor, si asta e valabil si pt ta-su
care se duce cu inghetata si altea alea prin camera!
Si oglinda din hol si geamul de la usha de balcon din bucatarie sunt pline de mancare, bale si mai nou muci! Le sterg doar o data pe saptamana pt ca nu am energie sa o fac mai des. (acu sa nu va imaginati juma de castron de mancare pe oglinda, doar pete).
Pe jos spal mai des pentru ca are un obicei "cretin" , maninca mancrea cazuta pe jos in bucatarie 
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
mamacita spune:
quote:
Pe jos spal mai des pentru ca are un obicei "cretin" , maninca mancrea cazuta pe jos in bucatarie
Eusi Raducu
(22.04.2005)
HI,hi,hi!
Alexandru,soarele nostru
mamacita spune:
ligia,esti ipocrita
:cum adica nu ai un cod al tau de reguli,cand tocmai ne spui ca te crizezi daca-ti vezi gasca masculina defiland cu mancare in sufragerie si dormitor?!Pai asta nu e regula sau ce?O sa-mi raspunzi ca regulile exista pentru a fi incalcate
:perfect de acord,dar ele exista!![]()
Alexandru,soarele nostru