Prichindei martie - aprilie 2005 (111)
Raspunsuri - Pagina 24
nastasika spune:
Am luat rezultatele la analizele lui Tavi - Ige=16,44, adica mare rau, tinand cont de faptul ca tre sa fie mai mic de 1,5
...oricum, urmeaza sa vorbesc astazi din nou cu alrergologul...
dariaevelin ma bucur sa aud ca v-ati distrat
alinararesionut ....cunoastem, cunoastem...la mine e cam asa:

...adica ei se cearta, ei se pupa, ei se joaca...si la mine in casa arata ca dupa razboi...
mamacita spune:
quote:
Originally posted by dariaevelin
Cand mi-a povestit ca el e din cta i-am zis scurt: aha,din 1 oct vei avea o noaua sefa..X-uleasca......S-a uitat la mine ca la extraterestrii.
Aoleuuuu,Daria,eu am povestit cu voi ca intre prietene,nici prin cap nu mi-a trecut asa coincidenta,ca te-as fi atentionat sa nu spui nimic.Lucrurile sunt inca neoficiale,"in culise",si mi s-a si precizat sa-mi tin gura pana la confirmarea oficiala,desi toata lumea banuieste inca de cand am obtinut sefia de lucrari!!!Eu in Cta mi-am tinut-o,dar cu familia si prietenii apropiati am discutat[fara sa-mi inchipui cum se poate raspandi...].Acum,asta e,mea culpa ca nu v-am prevenit anyway,dar cine sa-si inchipuie...Am gura mare
si trebuia sa mi-o tin.Editez ca sa-ti multumesc ptr.poze,splendide!Si m-am bucurat sa-l revad pe dr.Sandesc.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
ellinia spune:
Buna, buna!
Alina m-am uitat pe poze, Rares e dragalas! Sunt facute in Cancicov? Am vazut ca si el e pasionat de cosurile de gunoi si de pietricele!
Coco succes in cautarea unei noi slujbe! Si pe mine ma bate gandul, chiar am sa incep si eu o cautare mica, fosta mea slujba oricum e in alt oras ... cred ca o sa fie greu si dupa doi ani jumate de activitate ioc, si colegi noi,sefi noi! Eh, ne descurcam noi! Poate ne mai pui niste poze cu Vladut!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
dariaevelin spune:

] vai de zilele mele! Imi pare tare rau,eu am crezut ca numirea-i oficiala,nu mi-am pus deloc problema ca-i un secret.
Scuza-ma,mie mi s-a parut distractiva coincidenta si de aia am si spus. Iar el, Ovidiu,tin sa-ti spun ca era socat nu de vestea ca-i vei fi sefa(asta o stia) si chiar mi-a specificat ca vorbise cu tine la tel inainte cu 2 zile,dar ca nu te-a cunoscut personal,cat de fapul ca "de unde amaru' stiu ce se petrece in c-ta?!",replicand intr-una: "ce mica-i lumea!"
Poze frumoase cu noi
filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
ligia13 spune:
raresionut
, am vazut pozele si sa sti ca te invidiez ![]()
De ce?
Pai cum poti mai sa-l pozezi asha calma cand isi freaca mainile murdare de ciocolata(?) pe patutz, pe mobila, pe pat, pe oglinda?
Cred ca aveam tensiunea 20 ...
Dar asha sunt eu mai "ofilita" si disperata cand ma gandesc ca tre sa fac shmotru!![]()
Rares e un simpatic, culegatorul de pietricele!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
raresionut spune:
quote:
Originally posted by ellinia
Buna, buna!
Alina m-am uitat pe poze, Rares e dragalas! Sunt facute in Cancicov? Am vazut ca si el e pasionat de cosurile de gunoi si de pietricele!
Cristina siStefan Costin (25.02.2005)
Ellinia, mersi, dar de unde stii tu de parcul Cancicov....esti cumva bacauanca?
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
mamacita spune:
quote:
Originally posted by dariaevelin] vai de zilele mele! Imi pare tare rau,eu am crezut ca numirea-i oficiala,nu mi-am pus deloc problema ca-i un secret.
Scuza-ma,mie mi s-a parut distractiva coincidenta si de aia am si spus. Iar el, Ovidiu,tin sa-ti spun ca era socat nu de vestea ca-i vei fi sefa([b]asta o stia[/b]) si chiar mi-a specificat ca vorbise cu tine la tel inainte cu 2 zile,dar ca nu te-a cunoscut personal,cat de fapul ca "de unde amaru' stiu ce se petrece in c-ta?!",replicand intr-una: "ce mica-i lumea!"
Hi,hi,pai chiar ca-i mica,asta spun si eu,cine sa se fi asteptat la asa coincidenta!!!De stiut,ma rog,mai corect ar fi de banuit,ti-am zis ca banuiau toti,odata ce au citit legea spitalelor si eu eram cadrul univ.cu cel mai inalt grad,dar birocratia exista peste tot:se fac propuneri scrise in comitete si comitii,se sustine un interviu,se supune la vot,la semnaturi etc etc etc
Asa si cu intoarcerea la lucru:am intocmit un milion de hartii cu doua milioane de semnaturi!Inclusiv reverificarea cunostintelor profesionale
Ei,si asta mi se spusese,pana nu semneaza si contrasemneaza hartoagele,sa merg pe low-profile.Nu se intampla nimic,ca doar n-am chemat presa
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
raresionut spune:
quote:
Originally posted by ligia13
raresionut, am vazut pozele si sa sti ca te invidiez
De ce?
Pai cum poti mai sa-l pozezi asha calma cand isi freaca mainile murdare de ciocolata(?) pe patutz, pe mobila, pe pat, pe oglinda?
Cred ca aveam tensiunea 20 ...
Dar asha sunt eu mai "ofilita" si disperata cand ma gandesc ca tre sa fac shmotru!
Rares e un simpatic, culegatorul de pietricele!
Eusi Raducu
(22.04.2005)
Ligia, sa nu crezi ca nu am facut tensiune cand am vazut ca a furat borcanul de ciocolata( gol de altfel).....dar n-am pierdut ocazia sa ma distrez si eu putin, ca smotru toata ziua fac...
Multumim pentru aprecierea ..."calmului"...
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
ellinia spune:
Alina am stat vreo patru ani in Bacau, pana anul trecut. Stefan s-a nascut acolo. In Cancicov mergeam mereu la plimbare si mi s-a parut ca recunosc imaginile din poze.
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)