Prichindei martie - aprilie 2005 (111)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanamaria_luiza spune:

Danuta, LA MULTI ANI!, sanatate si fericire alaturi de baietii tai!
cumintelului, sa treceti peste capitolul maselute noi cat mai repede si fara dureri

Oana si Rares(14.04.2005)

poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna!
Danuta la multi ani! Sa-ti faca Mihai o surpriza diseara cu o urare asa ca de la fiu la mama! Petrecere frumoasa!
Cenia David merge la cresa? Cred ca am sarit partea aceea..la ce cresa l-ai dat? Il lasi program normal, pana la patru? Poate ma hotarasc si eu pana la urma cu cresa sa-mi conving sotul ca nu vrea de nici o culoare .
Ligia si Stefan are obiceiul sa bage in gura mancarea pe care o scapa pe jos si ma chinui sa-l dezvat dar el e in stare sa arunce ce are in mana si sa ia numai bucatica de pe jos- cred ca i se pare lui mai delicioasa!
Rp multa sanatate, ai grija de tine!
Si noi trebuie sa mergem la vaccin dar inca nu i-a trecut nasul. Eu sunt deja la a doua tura de antibiotice si tot nu mi-a trecut gatul. Trebuie sa merg la un extrudat sa vad ce balauri sunt pe acolo ca nu mai merge!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasika spune:

quote:
Originally posted by oanamaria_luiza

Nastasika felicitari lui Tavi! Sper sa-i ajute noul tratament. Cand incepeti singulair-ul? sau ati inceput deja? Intreb pentru ca sunt curioasa sa stiu daca observi vreun efect la el. Rares ia singulair sub forma da tablete pe care le mesteca: suntem acum aproape de finalul celei de-a 2a luni de tratament. Deocamdata i-a fost prescris pentru inca doua luni. Eu as vrea sa-l intrerup apoi si sa vad cum reactioneaza; daca e bine si am si avizul medicului as incerca sa-l opresc. In cazul lui Rares nu am observat alte manifestari alergice, gen diaree si/sau bubite.

Mutumesc pt. felicitari...din pacate Tavi nu face foarte bine...Astazi e a 3-a zi (ultima) de aerosoli cu ventolin si nu prea vad mari semne de ameliore...inca mai tuseste, acum uscat, mai are si muci si haraie. Teoretic ar fi trebuit sa incepem de maine tratamentul cu singulair jr., dupa ce terminam tratamentul de criza, dar cum el nu si-a revenit complet...nu stiu ce sa zic, o sa vb. diseara iar cu medicul sa vedem cum procedam.

Tratamentul cu singulair il va face in perioada oct.2006-iun.2007, cand ne vom opri ca sa vedem cum reactioneaza, deci vom face pauza abia dupa 8 luni.

lui Rares si multa sanatate!

Nastasika, mamica de 2 ingerasi: Ana (29.11.2003) si Tavi (21.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasika spune:

Danuta, LA MULTI ANI
Sa fii fericita alaturi de familia ta!!!!

Nastasika, mamica de 2 ingerasi: Ana (29.11.2003) si Tavi (21.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Rp Sper ca nu-i nimic grav! Tin pumnii!
Imi spusese sotul meu ca Ioana s-a atasat tare de bicicleta unei fetite, dar nici prin cap nu-mi trecuse ca era tocmai Marutza Multumim pentru aprecieri!

Danuta la multi ani!

Nastasika noi faceam aerosoli mai multe zile, minim 5, si aveau efect. Multa sanatate!

Ligia m-am defectat de ras... Auzi, musca!! Pupicei Raducului! N-am de gand sa sun pe nimeni la cabinet, n-au decat sa ma sune ei daca vor. Ca nu ne-au chemat la nici un vaccin. Ioana il are trecut in carnetul de vaccinari, altceva nu ma intereseaza.

Oanamaria ce baiat harnicut are mama! N-am scapat doar cu o noapte nedormita, azi-noapte a marait si a plans toata noaptea aproape din cauza maselutelor... da' bine ca nu-i altceva

tuturor si multumim pentru suport si felicitari!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamaria_luiza spune:

quote:
Originally posted by nastasika

Astazi e a 3-a zi (ultima) de aerosoli cu ventolin si nu prea vad mari semne de ameliore...inca mai tuseste, acum uscat, mai are si muci si haraie. Teoretic ar fi trebuit sa incepem de maine tratamentul cu singulair jr., dupa ce terminam tratamentul de criza, dar cum el nu si-a revenit complet...nu stiu ce sa zic, o sa vb. diseara iar cu medicul sa vedem cum procedam.

Cand am facut aerosoli cu ventolin am facut 10-14 zile; nu-mi mai amintesc reactia dupa numai 3 zile de tratament. Dupa astea 3 zile ar fi trebuit sa intrerupi si prednisonul? sau i-ai fi dat asociat prednison cu singulair? eu am citit ca s-ar putea asocia singulair cu corticoizi sau bronhodilatatori pentru a-i spori efectul.
Sanatate multa va dorim.

poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

SAlutare.
Elinia: da, ne-am inscris la cresa dar ne-am imbolnavit si tocmai cind scapasem de muci am inceput imediat dupa vaccinul ROR cu muci si acum tuse. Spuneam ca nu suntmultumita de dotarile cresei, adica nu e dotata cu jucarii deloc. locatia e in spatele garii Nicolina, cunosti Iasul. cele mai bune sunt in P Ros dar nu mai au locuri. aici sunt multumita sunt maxim 9 copii pe zi in comparatie cu 21. dar aventura noastra a fost doar de o saptamina. o sa mergem dupa ce ne restabilim. daca citesti ce scriu fetele ai sa vezi ca fac progrese remarcabile. invata multe si imita pe ceilalti copii. isi dezvolta agresivitatea dar... asta e! exact in aceeasi cladire e una particulara dar primeste de la 2 ani.ce povestea Daria cu piscina e SF pentru nivelul orasului nostru,deci no chance.
asta noapte a si vomitat din cauza tusei si secretiilor. am trecut pe sumetrolim. sper sa ne punem repede pe picioare.
poze...hm trebuie sa mai facem e adevarat.curind, mai ales ca s-a anuntat un inceput de octombrie calduros si insorit. mai putem sa ne plimbam..ca acusi vine frigul!

la lac
niste poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonela spune:

Daca nu am timp acasa, macar de la serviciu sa mai itnru sa va salut!!

Danuta, am vrut neaparat sa-ti spun "La multi ani", daca am inteles bine, este ziua ta azi??!!!! Sa fii sanatoasa si fericita si sa te bucuri de aniversare impreuna cu baietii tai si bebe mic din burtica sa participe "activ" la bucuria voastra!!

Rp, sper ca esti bine, ai grija de tine si de bebe2!Tinem pumnii! Pupici Marutzei!

Cenia, Nastasika, multa sanatate prichindeilor!

Oanamarialuiza, bravo ca ati reusit sa va incaltati cu pantofiorii cei noi! Noi n-am avut probleme de genul asta, Andrada a incaltat tot ce i-am dat pina acum fara sa protesteze. Mai nou vrea sa se incalte si sa se imbrace singura!! Ma distrez de ea foarte tare, chiar zilele trecute i-am facut o poza cind incerca sa-si ia sandalele de plecat afara peste papucii de casa, ca mergem "pa"!

Mi s-a parut foarte dragut programul copiilor la cresa, ii invata sa manince frumos, la masa si sa fie curati, nu? Pupici lui Rares!

Si Andrada vrea sa manince deja singura mai mereu, cu lingurita sau cu minuta, ii place sa ia supa cu lingura (mai toarna si pe laturi, fireste)sau bucatelele de paine sau carnita singurica, fara ajutor! Si din mar, banana, biscuiti etc. musca singura nu mai vrea sa o ajutam! Daca ii tai de ex. o bucatica de ardei, o vrea pe cea mare, nu pe cea micuta pe care i-o intind eu!

Ligia, in ce priveste mincatul de pe jos, noi din pacte "ne laudam" de muuulta vreme cu incercarile astea! Andrada a avut de mica chestia asta cu a baga absolut tot in gurita: jucarii, cutii, mingi, pungi, pamint, nisip. etc. Acum deja incepe sa o lase mai moale, cred ca a testat cam tot ce se putea testa... Chiar ma miram, la vremea respectiva, ca Alex al Mamacitei era asa cuminte si nu era tentat sa duca la gurita toate alea! Si noi am procedat la fel ca Danuta, ii spunem ca tot ce a cazut pe jos papa catelul si uneori ne crede, alteori nu, depinde...Ma nasol e cind vrea sa "guste" mingile catelului nostru si trebuie sa fiu foarte rapida in reactii!! Din nefericire, e la faza la care de ce ii spunh "nu" de-aia face, ne testeaza vigilenta sau hotarirea, ea stie...Daca ii spun sa nu cumva s abagi in gurita, de-aia baga urgent, rizind, asa ca evit aceasta formulare!!

Cam asta-i tot, deocamdata! Va doresc o saptamina buna!

Simona si Andrada (28.04.2005)

http://community.webshots.com/user/Simonela28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

la multi ani danuta!

Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

quote:
Originally posted by danuta_t
Seara , vrea sa se spele singur, se clateste singur cu dusul pe burtica, pe putzulica, si pe cap. Dar vai de cei care stau pe langa el sa asiste.

lA FEL FACE SI aLEXANDRU,DE VREO DOUA LUNI INCA.SI PTR.CA IN FIECARE SEARA BAIA SE TRANSFORMA IN PISCINA PENTRU INOTATORI IMBRACATI,I-AM LUAT DE LA QUELLE UN URSULET CU BATERII,RATUSCA SI MORISCA,IN DOTARE CU UN DUSULET ACTIONAT DE BATERII.nOI IL CLATIM CU DUSUL MARE SI EL SPALA URSULETUL SAU PE EL INSUSI CU DUSUL MIC

Nu stiu daca am un cod de reguli sau nu, incerc sa nu fiu prea obsedata de microbi, sa-i las bucuria jocului, dar e drept ca nici nu se murdareste foarte tare, chiar in noroi nu-l las sa se bage. Dar cand pune mana pe chistoace (si ploua cu ele prin parc) mi se ridica si mie tensiunea .

DECI AI INTELES EXACT DUPA CE PRINCIPIU FUNCTIONEZ SI EU

Azi il invata taica-su sa-mi zica "La multi ani", dar deocamdata imi intinde doar mana si-mi zice "pa". Mai are o sansa deseara.

LA MULTI ANI SI DIN PARTEA NOASTRA SI SA-TI TRAIASCA mIHAI CUMINTELUL!

Cat despre bb2, maine intram in saptamana 13, joi mergem la control sa vedem cum se dezvolta. Sper ca e bine deocamdata, in ultima vreme mi-am facut tot soiul de ganduri, probabil ca stressul de la job e de vina. Am deja un burtoi vizibil si +3 kg.

bRAVO,SARCINA USOARA IN CONTINUARE!

Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput