Prichindei martie - aprilie 2005 (111)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

quote:
Originally posted by dariaevelin

am luat examenu'!

Daria si tigrutul vesel, Brien

Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Daria, te felicit sincer si iti doresc conducere usoara si fara incidente.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

quote:
Originally posted by ligia13
Maine chiar ca mergem la analize, ca a pus buni kk la frigider si daca nu scapa bunicu la borcan, maine mergem la intepat!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Buna tuturor,
intru si eu scurt sa va multumsc celor catorva fete care s-au interesat de noi
Acum Bubu e bine,papa si se joaca normal,slaca Cerului.Am trecut prin momente groaznice,dar din fericire au trecut si ma bucur sa-mi revad copilasul zambind si bucurandu-se de viata!Din cauza unui nemernic de pediatru(la care am fost cu el zilnic si care nu i-a prescris nimic!!!)am ajuns la spitalu de copii cu hipoglicemie(gl 40!!!),deshidratare...Toate din cauza unei gastroenterite pe care a luat-o inevitabil de la sot.Eu il tratasem din proprie initiativa cu solutie de electrolit dar la un moment dat nu mai vroia sa accepte nimic:mancare,lichide,nimic si abia bea cate putina apa...In spital i-au administrat imediat glucoza si i-a ajuns glicemia la 295la un moment dat.Groaznic ce mai!Cum va spuneam,acum ii multumesc lui DD c a e bine sanatos.in spital ,cat a stat tot timpul la perfuzii,la intepat(i-au uat glicemia frecvent)a fost un copilas minunat,nu a zis nici pās...adorabil micutul meu sufletel!Ne-am jucat si am rasfoit tot timpul carticele...In fine,a trecut si sa ne fereasca Dumnezeu de-acum incolo de asa ceva!Si pe noi si pe toti prichindeii!

Nu am timp sa citesc din urma..dar incerc.
Pupici tuturor!

felicitari daria si condus fara cel mai mic incident!

Mami de pufulet pufilos si Sofilina ursulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Zuzule multa sanatate in continuare si va doresc sa nu mai ajungeti pe acolo.

Daria felicitari pentru permis. si la cat mai putine evenimente rutiere.

Anca felicitari pentru bb 2. multa sanatate si o sarcina usoara.

imi cer scuze ca doar atat e contributia mea... dar citesc pe fuga... ca Alex nu ma lasa cu nici un chip , am ajuns la capatul puterilor.

dupa amiaza a inceput sa faca febra..i-am dat niste panadol i-a mai trecut pana pe seara. acum la culcare i-am dat nurofen..mititelul il apucase tremuratul cat l-am dezbracat sa il schimb de pampers si pentru culcare. sper sa nu faca iara rosu in gat.

hai ca nu fac iara decat sa ma plang.

multa sanatate tuturor.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Pe vremea cand Dumnezeu a creat femeia si era cea de-a
sasea zi in care lucra din greu, a aparut un inger si
a spus: "De ce-i dedici atata timp acestei creaturi?"

Iar Dumnezeu a raspuns: "Ai vazut lista speciala pe
care am facut-o pentru ea?" "Trebuie sa fie complet
lavabila, dar nu din plastic, sa aiba peste 200 de
parti mobile, toate substituibile, sa poata functiona
cu Cola light si resturi alimentare, sa poata tine
patru copii in poala in acelasi timp, sa aiba un
sarut care poate vindeca orice durere, de la un
genunchi zgariat la o inima franta si va face toate
acestea cu doar doua maini."

Ingerul a fost uimit de cerinte. "Doar doua maini? Nu
se poate! Si asta e modelul standard? Dar e prea
multa munca pentru o singura zi. Mai bine asteapta
pana maine sa-ti sfarsesti lucrul."

"Ba n-o sa astept", a protestat Dumnezeu. "Mai am atat
de putin pana sa desavarsesc aceasta faptura care imi
este atat de aproape de inima. Deja se poate vindeca
singura cand este bolnava si, pe deasupra, poate
munci 18 ore pe zi."

Ingerul s-a apropiat si a atins femeia. "Dar, Doamne,
ai facut-o atat de moale." "Da, este moale", a
incuviintat Dumnezeu, "dar am facut-o si puternica.
Nici n-ai idee cate poate suporta sau indeplini."

"O sa poata gandi?" a mai intrebat ingerul. Si
Dumnezeu a raspuns: "Nu numai ca va putea gandi, ci
chiar sa gaseasca solutii si sa negocieze."

Atunci, ingerul a observat ceva si, apropiindu-se, a
atins obrazul femeii. "Oops, se pare ca din modelul
asta se prelinge ceva. Ti-am spus eu ca incerci sa
pui prea multe in el."

"Nu se prelinge nimic, aceea e o lacrima", l-a
corectat Dumnezeu.

"Pentru ce e lacrima?" intreba ingerul.

"Lacrima este modul ei de a-si exprima bucuria,
tristetea, durerea, dezamagirea, iubirea,
singuratatea, deznadejdea si mandria."

Ingerul a ramas impresionat. "Doamne, esti un geniu,
te-ai gandit la toate! Femeia este cu adevarat
uimitoare."

Si asa si este! Femeile au puteri care ii uimesc pe
barbati. Indura necazuri si cara greutati, intretin
fericirea, iubirea si bucuria. Zambesc cand ar vrea
sa tipe. Canta cand ar vrea sa planga. Plang cand sunt
fericite si rad cand sunt nervoase.

Lupta pentru ideile in care cred. Se revolta in fata
nedreptatii. Nu accepta un refuz cand au convingerea
ca exista o solutie mai buna. Traiesc in lipsuri
pentru ca familia lor sa poata avea cele necesare.
Merg la doctor cu o prietena speriata. Iubesc
neconditionat.

Plang de fericire cand copiii lor exceleaza si se
bucura cand prietenii obtin premii.
Sunt fericite cand afla despre o nastere sau o nunta.
Li se frange inima cand le moare un prieten. Sufera
cand le moare cineva din familie si totusi sunt tari
atunci cand cred ca nu le-a mai ramas putere.

Stiu ca o imbratisare si un sarut pot vindeca o inima
franta.

Femeile exista in toate formele, dimensiunile si
culorile. Ar conduce masina, zbura cu avionul, merge
pe jos sau ti-ar trimite un e-mail ca sa stii cat de
mult tin la tine.

Inima unei femei este cea care face lumea sa se
invarta. Aduc bucurie, speranta si iubire. Sunt pline
de compasiune si au idealuri si isi sustin moral
prietenii si familia. Femeile au lucruri esentiale de
spus si totul de oferit.

SI, TOTUSI, DACA AU VREUN DEFECT, ACESTA ESTE CA UITA
CAT DE MULT VALOREAZA.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Anca Micaela, felicitari! Ne-ai dat o veste minunata.

Daria, bravo! Imi pare bine ca a iesit cum ti-ai propus, ai permisul odata cu masina. Felicitari!

Marutza, iubirea noastra

roxana 15s+ si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Zuzu ma bucur sa aud ca Bubu este bine acum.Sper sa nu mai aveti probleme.Sofia cum a suportat despartirea de tine?

Daria felicitari .Sa stapanesti sanatoasa carnetul si masina

Noi suntem acceptabil,suntem putin pe regim,de fapt pe la sfarsitul lui ca sa ii putem face ROR-ul.In rest ii iese o maseluta si in stanga si il cam chinuie,aseara nu a fost chip sa il culc pana pe la 12.30,iar azi a dormit 2h.Desi cred ca azi s-a razbunat pe tati ca iar am plecat eu la serviciu.Se vede ca ii este tare dor de mine.In week-end nu vroia sa se joace decat cu mine si daca ma asezam la calculator targea de mine si ma lua de mana sa ma duc cu el.Si cand am fost in parc nici nu se dadea pe tobogan daca nu eram eu in fata lui sa il prind.Oricum si mie imi este un dor de el si imi pare asa de rau cand plec dimineata si el se trezeste sa ma conduca si imi face asa de frumos cu mana si imi zice pa pana nu ma mai vede.Poate ca o sa ne mai obisnuim.

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Si noi am avut azi program de vizita la medicul pediatru...control de rutina si ne-a dat numai vesti bune...Rares este bine, analizele sunt bune, luna viitoare vom face ceva mai amanuntit.
Ne-a recomnadat o schema de calciu , 10 zile la doua luni, cu fixare de vit. D3 buvabila...si deci renuntam la vigantol. Eu am un respect enorm pentru aceast doamna...este medicul care m-a urmarit pe mine de la varsta de 12 ani , cand am facut o glomerulonefrita cu toate complicatiile posibile....

Zuzu, ma bucur ca vestile sunt bune acum , sper ca si tu esti bine acum cu ...moralul...va pup si multa sanatate la toata familia.

Ninocikap, va doresc sanatate si o noapte usoara...si un copil cuminte..sa o lase pe mami la pc...ca sa ne dea vesti despre voi toti.

Nastasika, asteptam vesti despre Tavi, fara febra si antibiotice.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Zuzu, bine ca a trecut cu bine! Multa sanatate Bubului! de la noi.

Multumesc si celor carora nu am apucat sa o fac pentru felicitari. Joie mergem la dr. O sa va anunt ce si cum...

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonela spune:

Mai venim si noi pe aici...Nu v-am uitat, va mai citesc uneori, dar nu prea mai am timp sau energie pentru scris, din pacate!

Anca Micaela, felicitari pentru bebe 2! Multa sanatate,o sarcina usoara si un bebelus sanatos si norocos!

Daria, felicitari pentru obtinerea permisului! Am vazut ca-ti faceai multe probleme, dar iata ca n-a fost cazul! Multa bafta de acum inainte, sa-l stapinesti sanatoasa si fara incidente/accidente!! Si noroc cu masinuta, sa aveti parte de una buna, fara probleme!!

Zuzu, multa sanatate lui Bubu! Bine ca totul a trecut cu bine si sunteti acum iar acasa, teferi! Pupici baietelului cuminte! Si Sofiei care a rezistat atita fara mami!!

Ligia, multumim ca ai intrebat de noi - strigind catalogul! Ii dorim lui Raducu muuulta sanatate, sa-i treaca repede mucisorii! Sper sa nu fie probleme la analiza scaunului!

Mamacita, inteleg ca te bucuri de ultima saptamina de relache, acasa, dupa care...back to work! Iti doresc o saptamina buna si o reintoarcere cu dreptul in "focul luptelor"!!! Cum mai cu bona, e ok pina acum, nu?

Pisi,am vazut ca te-ai angajat! Multa bafta iti doresc si sa se adapteze Matei cit mai repede cu tati acasa! Sper sa fie sanatos, sa treceti cu bine peste problemele cu burtica si cu maselutele!!

Nino, multa sanatate lui Alex, tinem pumnii sa nu faca rosu-n git!

Sa va spunem cite ceva si despre noi...Suntem mai bine, Andrada pare sa fie "pe drumul cel bun", i-a trecut diareea, in sfirsit, si este din nou mincacioasa! Cred ca s-a si ingrasat putin in ultimele 2 saptamini, dar s-ar putea sa fie doar impresia mea. Tot zic ca o s-o cintaresc seara, inainte de culcare, si mereu ma iau cu altele si uit!

Cu bona e ok, deocamdata, eu sunt multumita de ea, e o femeie de treaba, cu bun simt si la locul ei...Ma ajuta si in casa, fara sa o rog: ii mai face mincare Andradei, cind nu mai are, uneori ne face si noua cite o ciorbita, ii spala hainutele, desi i-am zis ca nu e nevoie, pot sa le bag in masina de spalat, i le calca, ne mai calca si noua rufe daca vede ca eu n-am apucat, spala vase, i-a mai facut ordine in dulap, ca erau ravasite hainutele etc. Toate astea cit doarme Andrada la amiaza, ca in rest merge cu ea in parc, ii da sa pape, o schimba, o spala, e cu ochii pe ea in casa...Ma inteleg bine cu ea, sper sa n-avem iar surprize!

O faza nasoala a fost azi, cind mi-a zis ca saptamina trecuta a fost abordata pe strada de femeia care ne-a fost bona 2 zile si care ne-a lasat cu ochii in soare (cea despre care va povesteam eu mai demult)...Ea era cu Andrada la plimbare si a venit "fosta tanti" sa se plinga de faptul ca ea a fost nevoita sa plece de la noi pentru ca a zgiriat-o Andrada si ea nu suporta asa ceva. Si a inceput sa ma birfeasca, sa spuna numai lucruri rele despre noi si sa se laude ca ea si-a gasit acum o familie cu un copil de 4 ani, si primeste mult mai multi bani etc. Nu mi-a venit sa cred ce auzeam! Dupa ce ca a avut nesimtirea sa nu ma anunte ca nu mai vine si am rupt orice legatura cu ea, tot ea are tupeul sa vina sa se plinga de mine si de fetita si, mai mult, sa "bage strimbe" la noua bona!!! Ma intreb de ce??? Ce are ea de cistigat din toata afacerea asta? Parerea mea este ca e vorba doar de razbunare si rautate, si la cit am observat ca e de mincioasa, inclin sa cred ca n-a gasit pe nimeni, care sa o plateasca "muuult mai bine", altfel la ora aia era la treaba nu se plimba de una singura prin cartier. In fine, m-a deranjat atitudinea ei, dar sper sa n-o fi influentat in rau pe tanti asta si sa am surprize!

Am scris cam mult! Scuze!

Nastasika, bine ai venit in grupul nostru! Ti-am vazut puiutii, sa-ti traiasca, sunt tare frumusei!

Alina, bravo voua, ne bucuram ca Rares e bine si i-au iesit bine analizele! Tine-ti-o ot asa! Va pupam!

Gegea, chiar daca esti in vacanta si nu poti citi la ora asta, eu iti transmit distractie placuta si o vacanta frumoasa in continuare si sa fie Daria cuminte, sa se bucure de toate frumusetile din jur si de timpul petrecut cu mami si tati!

Cu intirziere, urez mult succes la scoala Mariucai a lui Rrox3 si lui Victor al Anei71!!

Danuta_t, Daria, mi-a placut mult de tot cum povestiti voi despre nazdravaniile baietilor vostri! Ii pup cu drag!

O sa mai revin, sper, zilele astea, sa va mai povestesc despre Andrada!

Numai bine!

Simona si Andrada (28.04.2005)

http://community.webshots.com/user/Simonela28

Mergi la inceput