Prichindei martie - aprilie 2005 (111)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Simonela,multumesc de urari,asa este,ma bucur de Alex pe "ultima suta",apoi va sta mai multe ore cu bona decat cu noi.Asta este,nu pot sta forever acasa,si asa am batut recordul intre dr.
Ma bucur sa aud ca ati dat de asa o femeie de treaba,sunt convinsa ca nu veti avea probleme,nu se poate nimeni preface harnic atata timp,pentru ca apoi sa se dovedeasca lenes,neserios ori hot;parerea mea!A mea are grija foarte bine de Alex,dar treburile casnice i le-am interzis,pentru ca ea sta numai pana la 15,cand se culca Alex,deci n-ar avea cum sa faca decat cu el alaturi,ceea ce nu-mi convine defel.
In legatura cu incidentul de ieri,daca-l pot numi asa,ca dealtfel era previzibil,eu zic sa nu-ti faci griji.Denota ceea ce deja ai constatat,o femeie cu probleme psihice si fara educatie si bun simt.Nu cred ca o va influenta pe "actuala",caci altfel nu-ti povestea ce si cum.Am intalnit de atatea ori asemenea mincinosi si bravori,ca mi-e sila!In troleibuz,o pacienta proaspat externata care se lauda cu voce urlatoare ce de bani a dat ea la ginecolog,anestezist etc.cu ginecologul in spatele respectivului mijloc de transport.Evident ca tipa nu daduse si nu i se pretinsese 1 leu!Asa,scurt,un exemplu...
Deci mergeti inainte fara teama,sunteti pe drumul cel bun!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Simonela, ce bine ca mai reusesti sa ne mai dai vesti despre Andrada. I-ai refacut analizele? Cum mai sta cu intoleranta dupa tratament ?
Cat despre fosta bona, sincer, mie nu-mi vine sa cred ca pot exista asemenea oameni. Oi fi eu prea naiva, dar mi se pare absurd sa stai sa torni gogosi, mai ales cand n-ai nimic de castigat. Si nu inteleg cum de va poate vorbi de rau daca n-ati avut nici divergente de opinii in cele 2 zile. Se pare ca la asemena oameni, logica nu mai e de nici un folos.
Las', ca tot raul e spre bine, s-a lasat ea singura de meserie, ca altfel sigur ai fi avut surprize neplacute mai incolo. Stia ea, Andrada, de ce a zgariat-o pe tanti. Cat despre influenta nefasta asupra noii bone, sper sa fie minima, iar faptul ca ti-a povestit discutia respectiva, denota faptul ca are mai multa incredere in tine decat intr-o straina de pe strada.
Tinem pumnii sa va mearga la fel de bine in continuare.

Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Ligia, nu ai de ce sa te simti vinovata. Unii oameni nu inteleg ca la dr te mai duci si preventiv. Sau poate unii ar prefera sa stea sa bea cafele in loc sa-si faca meseria.
Sanatate maxima la toata familia !

Mergi la inceput

Bine ca apare raspunsul meu inainte de mesajul Ligiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Am fost de dimineatza cu Raducu la analize.
Uff ce vinovata ma simt!
Ce sa va spun, am stat la rand , intre timp a facut kk pe el si putea tot cabinetul , nu aveam pampers la mine.
In fine, dupa ce ca aveam inima mica m-a mai certat si asistenta ca cica uite la el crapa de sanatate si eu il chinuiesc, barbatu-meu mai sa plinga acolo, astefel incat acum ma simt ca o carpa, imi vine sa ma arunc pe geam.
Radu seamana cu mami, are venele ascunse!
A cucerit pe toata lumea acolo , a stat f cuminte pana i-a bagat acul, apoi s-a pus pe plins si tanguit.
Am stat un pic afara dupa aceea cu un tampon presat la manutza si se uita la sistenta si isi aducea aminte si plingea.
Unei tanti de la coada ii dadusera lacrimile !
In final am plecat razand si alergand pe holul policlinicii .

In rest ce sa va spun, se pare ca virusul de raceala a ajuns la toata familia. Pe mine m-a luat de duminica durerea de gat, azi imi curge si nasul. Bunica e mucoasa si tuseste , azi i-am luat si ei siropele si alte alea. Tati m-a sunat ca nu mai poate sta la servciu , crede ca are febra , si pe el il doare gatul dar si pieptul!
Asha ca toata familia bolim!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

pisicutza, sigur Matei iti simte lipsa, dar sunt sigura ca si cu tati ii este bine.
La serviciu e greu la inceput, dar usor usor vor veni si satisfactiile profesionale (si de ce nu materiale)

raresionut, ma bucur ca sunteti bine.

simonela, Andrada cea fara diareee. . Ce bine ca ati gasit o bona cumsecade. Cat despre cealalta, ce sa zic, nesimtiti sunt pe toate drumurile. Nu cred ca o sa inteleg niciodata de ce unii chiar vor sa faca rau , fac anumite actiuni vadit cu intentia de a face rau fara a avea de castigat nimic.

nino, sanatate mult si te mai asteptam cu vesti!

zuzu, Doamne prin ce ati trecut! Cumplit! Va doresc sanatate! Sofia a stat cu tati in perioada asta?!
Pe pediatrul ala nu l-ai impushcat? (macar cand ai iesit din spital)

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasika spune:

Am fost aseara la dr. La alt doctor...dr. Marcu
A ramas saraca socata cand i-am spus tot istoricul lui Tavi (zecile de antibiotice, 9 episoade de bronsiolita, tratamentele) si mi-a spus ca trebuia ca dupa primele 2 episoade de bronsiolita sa-i fi facut analizele...aviz pediatrei mele. Este suspect de astm datorita crizelor astora bronsiolitice...in fine l-am chinuit ieri pe Tavi saracu: l-am dezbracat sa-l cantareasca si saracu' era cacacit tot (ca are si-o diaree de toata frumusetea), l-am lungit sa-l masoare si urla mititelu' ca-n gura de sarpe...asta a fost partea usoara, ca a umat o injectie cu dexametazona, aerosoli cu flixotyde, recoltat sange pentru analize. Ce sa va spun a fost cumplit pentru el si pentru mine pe langa. L-au cam chinuit la luat sange ca lui nu prea i se vad venele si miscau acul ala in toate directiile pana au nimerit vena si apoi il strangeau de manuta ca sa iasa sangele, cumplit...cred ca i-am raspuns si lui raresionut la intrebarea cu recoltarea sangelui...

In concluzie acum nu are decat o viroza si diaree si mi-a dat ENTEROL, BIOTICS, NUROFEN si 3 zile de aerosoli cu Flixotyde si asteptam rezultatele la analize si urmeaza sa mergem si la alergolog Dr. Iordascu Mihai, la Medlife.

AM SCAPAT DE ANTIBIOTIC!!!! Este pt prima oara cand face febra atat de mare si nu i se prescrie antibiotic si asta pt ca am fost la alr medic....
Sunt foarte furioasa pe pediatra mea si pe mine
Stau si ma intreb de ce nu m-a trimis sa-i fac analize, daca a vazut cate crize de bronsiolita a avut Tavi?!? Ce o costa pe ea sa-mi spuna sa-i fac analizele!?! Sunt suparata raaau!
Si am nervi si pe mine! De ce Dumnezeu nu am mai cerut si parerea unui alt medic mai demult?!? Doar am mai avut de-a face, insarcinata fiind cu fetita, cu doctori incapabili!!!Oare nu ma invat minte niciodata?

Scuze pentru cat m-am lungit, dar simteam nevoia sa ma racoresc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Ligia, eu cred ca nevoile fiziologice a unui copil nu sunt subiect de discutie.....asa ca eu zic tabu si no comment...indiferent ce si cui ii miroase la nas...copilul sa fie sanatos.

Urez, sanatate la toata familia si sunt convinsa ca Raducu a fost " centrul atentiei" , nici nu se putea altfel....
Acum, am o intrebare pentru tine...ca si noi luna viitoare avem analize la sange....care este metoda prin care i-au luat sange, ma refer daca e putin mai complicat- sper ca m-am facut inteleasa,( noi i-am luat analize doar in spital si nu m-au lasat sa fiu prezenta), caci eu sigur voi fi o carpa buna de aruncat dupa recoltare...

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

quote:
Originally posted by danuta_t

Bine ca apare raspunsul meu inainte de mesajul Ligiei.

Si eu ma intrebam...de ce se simte vinovata Ligia?

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasika spune:

Mesajul meu trebuia sa apara dupa cel a lui raresionut, ca doar l-am postat la ora 11.08, nu stiu de ce se intampla asta si ieri am patit la fel...

Mergi la inceput