Prichindei martie - aprilie 2005 (111)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Marox bine ai mai venit pe la noi! Felicitari lui Alex pentru gradinita! Ai dreptate, conteaza enorm ca a mers si inainte la asistenta maternala. Mariuca s-a smiorcait la grupa mica, statea mica si stinghera la o masuta si se smiorcaia dupa mami... mi-a fost tare mila de ea, dar am lasat-o tocmai in ideea socializarii. S-a adaptat in cele din urma.

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Deci mai sunt si altii care aplica metode corecte dpdv psihologic,dar fara rezultatele scontate,cel putin nu intotdeauna;cel mai pregnant se manifesta diferenta la fetitele Roxanei si este evident ca au aplicat aceleasi metode.Deci in final tot de personalitatea copilului depinde,cum spuneam...
rrox,febra stii ca apare cand anumite bariere de aparare/reactie sunt depasite,deci nu este nimic in neregula.Probabil te gandesti la bronsiolita cu pneumonie secundara,fara febra,pe care a avut-o Ioana;unele specii bacteriene,dar mai ales virale,dau pneumonie cu subfebrilitati,pe care este mai greu sa le remarci,mai ales daca Ioana isi pastrase buna dispozitie.Stai linistita,nu enimic in neregula cu fata ta

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

M-ai induiosat cu Mariuca mica si stinghera...

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

eeee, asha da, cu subiectul la prima pagina.
Am mai intrat de vreo 2 ori si m-a demoralizat faptul ca nu mai scrisese nimeni!

rrox, da , si eu ma gandec ca ma alarmez si la alte semne. In special ma gandeam eu , la respiratie grea, tuse , lipsa pofta de mancare, raguseala. La ce altceva ar fi cazul sa ma alarmez?
Ca eu pt 3 muci nu-l duc nici macar la doctor. Nu stiu daca fac bine! De obicei daca mucii se "coloreaza" il bag pe Nurofen 3 zile, daca nu ramanem la ce v-am spus!
Sper ca procedez bine!

Azi m-a sunat socrela ca nasul nu mai curge, dar cam respira pe gura. Asta dupa ce ma laudam. In fine, ne pastram optimismul.
Maine chiar ca mergem la analize, ca a pus buni kk la frigider si daca nu scapa bunicu la borcan, maine mergem la intepat!

Va pup!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Daria, felicitari pentru reusita la examen.Cum s-ar zice, ai avut parte de norocul incepatorului la parcarea respectiva.

Km multi, multi, dar fara nici un incident rutier.

Sa vina si masina si le uzi pe amandoua .

Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

am luat examenu'!

am dat sala si am luat-o cu 23 pct. Apoi,pt ca eram intr-o dispozitie mai optimista,am zis in sinea mea ca "ce d-zeu?!E sansa mea!" Si am profitat de ea,dand traseu.
Am condus chiar bine, fara probleme. Dar ghinionu meu fu, ca domn' politai s-a gandit sa ma puna sa fac parcare cu spatele(ceea ce io n-am ajuns sa invat,parcari de nici un fel[oops]). Noroc ca l-am intrebat pe instructor pasii, asa,teoretic macar,in caz ca... Si bine am facut. I-am urmat si am reusit o parcare mai stramba dar fara incidente(lovit in spate sau stanga-dreapta).Asa ca...chiar daca m-a depunctat nitel la parcare...in rest a fost ffff bine.
Am carnet!!!

Si,ca un facut,ne-au sunat cei de la dacia ,ca miercuri la ora 16 sa mergem sa ridicam masina

Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamaria_luiza spune:

FELICITARI, Daria!!! Sa-l stapanesti sanatoasa si fara incidente!!!

Oana si Rares(14.04.2005)

poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares

Mergi la inceput

URAAAA,BRAVOOOO Daria!Mai frumos decat sperai!Ce ma bucur!

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Bravo Daria!!! Sa conduci cu placere si fara incidente!

Mamacita multumesc! Si da, sustin oricand si oricui, conteaza muuult personalitatea piticului in cauza, educatia doar cizeleaza. Dar trebuie sa zic si ca am aplicat aceleasi metode, dar acum le aplicam mult mai calmi si mai detasati, nu mai suntem asa stress-ati si e posibil ca asta sa se transmita si copilului.

Ligia procedezi foarte bine, nici nu-mi trece prin cap sa duc copilu' la medic ca are muci. Nu-l duc nici daca tuseste, fara sa se auda "de jos" tusea, doar din gat. Pofta de mancare dispare si de la Nurofen, nu e neaparat un semn de agitatie, depinde de imprejurari. Raducului!

Nastasika Multa sanatate lui Tavi! Tinem pumnii sa nu va dea iarasi antibiotice.

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Bravo DARIA!
Felicitari!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput