Prichindei martie - aprilie 2005 (111)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

buna dimineata,in sfarsit reusesc sa si scriu.la mine e mare nebunie ca punem gaze.in tulcea abia de 2 ani sau adus.casa e toata un haos pereti sparti,mizerie lucruri trase,scose afara.da speram sa fie cald la iarna.in plus am avut si musafiri si doar v-am citit.Anca [/blue]mihaela felicitari, sarcina usoara si bb sanatos.

Pisi ma bucur ca te simti bine la serviciu si ca e un colectiv tanar.o sa se invete si Matei cu tati deja a inceput.pupici baietelului cuminte
Mamacita[/blue]mi-l si imaginez pe Alex cu degetelul in obrajor mai ales asa grasut .il mancam de dulce ce e.of,si eu am patit-o fix in luna de miere a fost cu fiere.am facut febra,greata ce mai nasol tare vreo saptamana.ca m-am tratat si cu antibiotic ma gandisem ca am facut amigdalita
.ZLigia
pupam si cantaretul din biserica.pai cum sa nu roada covorul doar are baiatul maselute trebuie sa vedem ca-s taioase
[blue]Daria tinem pumnii la ex.te felicit pt Brien asa un baieteel cuminte si ascultator .
[blue]Raresionutnoi avem canita cu cioc tare de la angels,cu cioc tare dar poate fi atasata si tetina.
edit:am facut o traznaie d-ea iesit tot mesajul albastru
Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasika spune:

Anca Micaela FELICITARI!!!! Ce mult ma bucura astfel de vesti...si m-apuca nostalgia...ce momente frumoase, mi s-a facut pielea gaina cand am citit...felicitari inca o data si...sarcina usoara

ps:un sfat de la o mama cu doi nazdravani:bucura-te de liniste cat mai poti, ca dupaia....sa te tii

Nastasika, mamica de 2 nazdravani:(29.11.2003) si(21.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Anca- Mihaela -felicitari pt. bb2! Sa aveti un copil sanatatos si frumos!

Daria- bafta maine la ex! Ai grija- eu am luat punctajul maxim la sala (desi mi se parea imposibil inainte) iar la oras am picat cu cel mai al naibii politai care m-a luat la misto" hai sa vedem doamna inginer cu punctaj maxim de ce sunteti in stare'. Am plecat pe gheata din panta, cu frana de mana trasa, dupa 3 incercari. Tremuram toata de nervi. Am luat orasul, dar nu pe bune! Am invatat sa conduc cu adevarat cand am plecat cu masina singura, cu frica la inceput, dar acum e ok! Si sa nu uit: felicitari pentru sora ta!
Brien e atat de cumintel, ce sa zic - Vlad stie ars, dar tot freaca butoanele la aragaz, la masina de spalat. Si eu cred ca deja la varsta asta inteleg totul, dar vad ca el e mai capos: la sorter cand nu reuseste sa intriduca o piesa tipa. Cred ca imi seamana la caracter

Andira -multa putere cu asa program incarcat! Recunosc ca eu nu am rezistat, nici nu mai imi placea ce faceam, prea multe responsabilitati si am ales sa stau cu Vlad, probabil ca nu mult timp. Si nu simt, culmea, nici o plafonare! Imi fac timp sa si citesc ceva romane, de care altfel m-am lipsit mult timp, lucrand prea mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

daria,BAFTAAAAA!
coco,deci tu esti acum in CIC?!Aveam impresia ca esti la serviciu!cred ca am omis mesajul cu reintoarcerea in cic...
In medicina,mai ales in specialitatea noastra care depinde 90% de medicamente si aparatura,si tot timpul se descopera ceva nou si indicatiile anterioare devin perimate,daca nu citesti 6 luni,hai,maxim 1 an,chiar daca tu nu te crezi plafonat,esti si asa te manifesti!Crede-ma,noroc cu CIC-ul sa mai citesc beletristica de care mi-e un dor nebun,altfel nu faci fata sa citesti si altceva in afara de literatura profesionala,daca vrei sa te mentii in prima linie.Ritmul cercetarii a devenit unul nebun,nu mai e ca inainte,cand medicii aveau o vaaaasta cultura generala,pentru ca aveau timp si de altceva in afara meseriei.Atunci,cam la 20 ani se schimba ceva radical!In rest,pasi mici.De aici a intervenit necesitatea supraspecializarilor,pentru ca nu mai face fata o singura persoana sa stie toata medicina in amanunt.M-am intins,dar m-ai atins la o coarda sensibila:dorul de romane si lipsa de timp

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

mamacita, hai bucura-te de ultima saptamana de CIC .
Si in domeniul nostru schimbarile sunt "radicale" destul de des, dar din fericire daca nu ne punem la punct cu ele, suntem doar noi eliminati nu afectam si pe altii(fizic ma refer).
fara sa vreau sa te magulesc dar chiar am mare stima pt medicii care tsu in pas cu cercetarile si care isi dau interesul si nu se duc la serviciu doar ca sa aiba de unde sa se intoarca!

Noi suntem bine, nasul parca nu mai curge asha de tare, azi noapte a dormit bine, azi l-am scos si afar un pic la joaca. In rest suntem ok, in afara de mucii transpareti curgatori nu avem altceva.
deja m-am obisnuit`cu el mucos. Chiar vorbeam cu ta-su ca din martie, de cand a inceput el sa raceasca, doar iulie a fost 100% fara muci. Dar sunt totusi fericita ca e numai asha!

laura, succes la gaze

Daria BAFTA!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Buna, buna,

Intru si eu sa va spun ca nu v-am uitat si ca sint toate bine la noi. Numai ca s-a intors sefa din concediu si s-a intetit ritmul de lucru. Sintem si in febra restructurarilor (mai mult sau mai putin); ideea e ca o colega a trebuit sa paraseasca serviciul ca sa-si urmeze sotul care a fost mutat in Martinica (norocosii!!!). Si cum era o fata foarte capabila si care facea multe, a trebuit sa ne impartim sarcinile. Tinind cont si de faptul ca spatiul ne este foarte limitat (cu alte cuvinte e cam greu sa angajam 2 persoane full-time pt ca nu avem loc pt birouri) si ca o alta colega va iesi la pensie anul viitor in martie. Se pune totul in ecuatie si rezulta...STRES!

Alex a intrat in primul an de gradinita. La inceput a fost vorba sa stea doar dimineata, apoi am fost nevoiti sa-l lasam toata ziua. Dar lui ii place, maninca la cantina, doarme acolo, e foarte incintat. De la inceput i-a placut, n-a plins niciodata, dimineata se scoala cu placere.

Julia s-a trezit la asistenta maternala ca fiind copilul cel mai mare, dupa ce fusese cel mai mic. "Colegii" ei au 10 luni si 6 luni, deocamdata e singura care merge si are monopolul jucariilor. Ceea ce nu-i displace. Cind o ducem la gradinita, atunci cind il luam pe Alex, e foarte incintata si fuge de noi ca sa n-o luam de acolo. In rest e foarte voluntara si stie foarte bine ce vrea. Ma intreb daca n-a intrat deja in perioada refuzurilor, specifica virstei de 2 ani. Daca nu, ma intreb cum o sa se poata opune mai mult.

Anca Micaela, multa sanatate si sa ai parte de o sarcina cit mai usoara si un copil sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

multumesc pentru sustinere.maine dimineata,la 10.30 intru in examen.Sper sa iau sala.

mai fetelor,sa nu va imaginati ca Brien e obedienta in persoana,NUuuuuuu, departe de aceasta atitudine. Tot ceea ce am reusit sa realizam am facut-o aplicand principiul "repetitia e mama invatarii". Absolut de fiecare data,chiar daca nu are neaparat(spre exemplu) intentia de a se apropia de aragaz,dar se uita inspre el,ii repet,pe un ton convingator ca nu are voie acolo si motivele pt care ii este interzis.
Credeti-ma, sunt obositoare,sacaitoare,enervanta(ma doare gura de cat repet si simt c-o iau razna daca mai aud,din gura mea, fraza- dar o fac pt o cauza nobila, asa ca perseverez ), cred ca va puteti imagina cum e sa-ti repete cineva la infinit ca nu e voie, de ce nu e voie(chiar daca pe moment ai inteles), si toate pe un ton convingator dar cald(nici "de poveste" dar nici inspaimantator )
Niciodata nu-i interzic ceva fara explicatie(iar el casca ochii si gurita si ma asculta de zici ca intelege tot)
Si,ui' asa a invatat ca nu are voie la aragaz, la masina de vase, ca nu are voie sa coboare de pe trotuar(si zice singurel: "nu,nu,brum"-adica nu-i voie pe strada,pt ca-s masini) sau sa coboare scarile fara insotitor. Cand vin acasa, Mircea ii deschide usa, el vine la capatul scarilor si ma asteapta cumintel pana ajung la etajul 2, scandand numai "mama-mama!"
dar nu e un ascultator de profesie, e destul de capos,dar sunt cateva directii pe care le-a acceptat ca interzise,din start,prin sustinerea interzicerii.

Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

felicitari fetelor care ati reusit sa luati permisul!!!

marox- tare dor mi-a fost de voi. Abia astept sa ne mai pui si niste poze. Spor la ecuatia incalcita,din care,io-ti doresc sa nu rezulte stres.
zuzu- cum sunteti? Cum se simte Bubu?
rrox Bravo Ioanei pentru progrese!!{cool]Cate 1 cuvant nou /zi e extraordinar. Pupam fetita frumoasa si desteapta! Iar cu prosopul...e grozava,mi-am si imaginat-o.
Brien asa face cand trebuie sa plecam de acasa. E indeajuns sa aducem vorba de plecare,ca imediat fuge si ne aduce pantofii. Amandurora. Ieri,spre exemplu,io i-am incaltat imediat,m-am conformat,in schimb Mircea i-a multumit ptr pantofii adusi,dar inainte de a-i incalta s-a mai dus pana la dulap sa-si ia nu st' ce. Brien,a luat perechea de papuci si l-a urmat pe Mircea in dormitor,i-a asezat langa el si a strigat "tata,pucu!"
laura spor la treaba,putere de munca si un copil cumintel
Ligia,ma bucur ca s-a diminuat cantitatea de muci.Sunteti pe drumul bun
mamacita,am verificat listele. :( Ok,cred (nu stiu sigur)ca epidemia s-a sfarsit. Mircea(chiar acum aranjeaza numele pe diplome) spunea ca nu e timpul perdut si ca te mai poti razgandi .

Si mai ceva: Gegea si familia ,sunt bine,au ajuns in Amsterdam,daria s-a adaptat excelent
Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Daria, bafta multa maine, tinem pumnii sa fie totul bine....si multumim pentru vestile despre Gegea( am si eu o rugaminte, cand mai vorbesti cu ei...transmite-le din partea noastra multi pupici si distractie placuta in continuare)....

Marox, chiar vazusem in urma cu cateva zile postarile tale, la alte topicuri, si ma bucur sa aud vesti placute despre copii cuminti la capitolul gradinita..., iar cu serviciul, sper sa ajungeti cat mai repede la o ..ecuatie de gradul 1 cu o necunoscuta...

Laura, spor la treaba...si muncitorii harnici, ca sa termine treaba repede.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Citeam azi de metodele aplicate de daria ca sa-l tina departe pe Brien de obiecte strict interzise;ei bine,parca descria mot-a-mot ce fac eu,doar rezultatul este diferit.Cand Alexutu' aude a mia oara povestea-explicatie,tot a mia oara ma pandeste sa nu fiu atenta o secunda ca s-o zbugheasca inspre "fructul interzis",chiar daca trebuie sa astepte si jumatate de ora,interval in care eu cred ca a uitat complet de intentie!Suntem cu toti senzorii in alerta,dam explicatii peste explicatii si rezultatul este,invariabil,acelasisi cu zambetul pe buze.Chiar nu pricepe,desi am incercat sa-i apropiem si manuta de caldura,i-am pus-o pe un bec cald,dar nu fierbinte si nu i-a placut,ei bine,nu pricepe ca nu este joaca.Poate cand va mai creste 1-2 luni sa priceapa,deocamdata unul dintre picii topicului este foarte incapatanat
ligia,multumesc de complimente.
Nu cumva la voi sunt ceva polipi de vina,pentru ca baietii sunt mai predispusi?
Si inca ceva:citesc cu mare placere tot ce povestiti despre prichindeii nostri,ma incanta si ma bucur la progrese si nazdravanii,ma intristeaza bolile,dar trebuie sa-mi cer scuze de pe acum ca nu voi mai puncta in mesaje toate aceste sentimente si nu astept nici de la voi reciproca,din lipsa de timp.Insa sa nu incetati sa povestiti,caci ceea ce ni se intampla este minunat si unic,chiar daca unele din noi sunt deja la al doilea copil
marox,ma uimesti cu copiii tai cuminti!Auzi,sa nu planga!pai eu o luna i-am tot extras pe ai mei de la serviciu prin intermediul educatoarelor si a directoarei,de rau ce plangeam,neconsolata!Si ma astept si la mamosul meu samurai la acelasi tratament

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput