Prichindei martie - aprilie 2005 (111)
Raspunsuri - Pagina 11
dariaevelin spune:
LIGIA Bunica e distrusa, azi i-a ros covorul

.No,fain!
Cum se sinte Radu?
Intrebai daca Brien intelege: mai...io asa am impresia. Nu stiu cui sa multumesc,dar am modelul de copil intelegator si cumintel.
Intelege ca nu-i voie la vase, desi mai incearca marea cu degetu',la aragaz nu se duce niciodata(spune "ade=arde" si-l ocoleste), la frigider iarasi stie ca e rece si spune "ash"= "arsh"(evident ca i-am aratat ce inseamna a a arde,adica i-am pus manuta pe ceva mai cald,nu fierbinte,dar indeajuns cat sa fie deranjant la epiderma),ieri,sper exemplu m-a atentionat ca am uitat un sertar deschis si a spus"pac,buba"=inchide,buba!(asta pt ca si-a prins odata buricul degetelului si s-a invatat minte
); cand calc(calc hainele doar inainte de a le purta,deci nu dureaza mult) nu-l ingradesc(tarc,leagan sau scaunel de masa) ci il las pe canapeaua din hol
(avem spart zidul de la bucatarie s pe holul care se afla in prelungirea bucatariei e o canapea micuta),si se joaca linistit. Stie ca eu calc si n-are voie sa se apropie. Ei...e copil si se mai joaca. Vine spre mine
(pana aproapre,dar nu se apropie prea mult)si striga "caci,caci!" = calci(scuze pt limbajul academic
) si fuge razand.
In camera am vaze cu flori,dvd-ul,combina muzicala asezate jos,pe podea sau pe suportul la inaltimea lui. Nu le are treaba.
Asa..e destul de atent cu lucrurile. Cat poate fi un copil,normal![]()
andira,putere de munca,suflet usor,odihna atuci cand prinzi momentul! Estri de admirat: servici si scoala si 2 copii si casa si masa! Cinste tie

mamacita iulia,sora mea,desi e fruntasa si e tare sarguincioasa,e putin obosita si deprimata de conditiile din sanatate.Asa ca,momentan,nu intentioneaza sa dea rezi(deci sa profeseze),ci vrea sa se angajeze la o firma de distributie medicamente. Si...o bate gandul sa plece dincolo. Momentan e satula pana peste cap de medicina(desi subliniez,e tare priceputa si desteapta)
Toooooooooot am vrut sa te intreb,dar uitai ca-s baba batrana cu dintii de lana: vii la congres? Astazi ar trebui sa pregatesc 800 de diplome,dar cum ma pandeste examenul de luni,le afce Mircea in loicul meu si eu invat.Inca nhju am intrat in posesia numelor(abia dupamasa le primim) si de aia te intreb.
Poze frumoase cu noi
filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
danuta_t spune:
Ieri am fost sa-i cumpar un pachet de pampers, si Mihai a tinut mortis sa-l care el. Nu reusea mai mult de cativa pasi, era si pachetul cat el de mare, abia vedea pe unde merge. Dar, Mihai, de berbec ce e, nici nu vrea sa auda de ajutor din partea mea. La fel face si cand il iau de la cresa, el trebuie sa-si tina geaca, el trebuie sa-si tina plasuta cu haine, nu conteaza ca le taraie dupa el pe strada, ca stau masinile dupa noi pana traversam, nu accepta nici un ajutor. Cand facem cumparaturi, el singur trebuie sa tina plasele, sa le descarce si sa puna totul pe masa. Chiar ia in brate sticla de 2,5l de Pepsi.
Acum intrebarea: la varsta lor, cam ce greutate ar putea ridica fara sa aibe ceva repercursini (ma gandesc la hernie). Sau e vreun raport safe greutate copil / greutate obiect ?
Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
dariaevelin spune:
Mai fetelor,mai ceva!
normal ca voi face toate orele de conducere. Nici nu intra in discutie altfel.
Spuneam doar ca as incerca sa dau conducerea,chiar daca pic,pt ca e sansa mea. Indiferent daca iau sau nu iau,orele le continui(pt ca,repet,nu ma simt stapana si nu sunt inconstienta).
deja sunt programata marti(asta fiind dupa dupa ex de luni)la ora 17.
Poze frumoase cu noi
filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
danuta_t spune:
Daria, dar chiar ca baiat intelegator ai si foooooarte cuminte.
Si o memorie foarte buna, auzi la el, sa traga invataminte din experiente proprii !
Noi de scotocit am scapat, acum suntem la capitolul catarat si pus labuta pe telefon si apasat pe butoane, mai ales p-ala de redial. A cazut deja de pe masuta mica, dar tot mai vrea sa se urce pe ea, se pare ca nu s-a lovit suficient de tare (a cazut doar in fund si apoi in coate, capul a scapat teafar). Departam fotoliile, dar se urca pe ele si tot masoara din ochi distanta sa vada daca totusi ajunge unde vrea.
Hai ca ma duc si eu la treaba, ca vad ca pe-aici mai bantuie doar lenesii (adica eu) si cei fara chef de invatat legislatie. Spor la invatat si bafta la examen Daria !
Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
dariaevelin spune:
danuta adorabil mihai,am vizualizat trecerea voastra pe strada. E delicios.Nu stiu cat ar fi permis sa ridice,in mod normal.Si brien se inhama si atenteaza sa ridice lubenita de 6-7-8 kg(si se enerveaza daca nu reuseste tot zice "uf,uf" suparat din cale afara), bidonul de apa de 5 kg,sticlele de suc le ridica si le pioarta dupa el de muuult timp
.l-am lasat,ce sa fac?!
uite,in poza asta ,chiar l-am surprins cum taraia dupa el bidonul cu apa (noroc ca avea in el doar vreo 2-3 l) intr-o mana si canuta in cealalta.Ii era sete si ca sa vezi ca are aceeasi directie cu Mihai,vrea singur sa care.
Poze frumoase cu noi
filmulete dragute
ligia13 spune:
AncaMicaela 

FELICITARI!
Ma bucur din tot sufletul pentru voi.
Am vazut aseara si intrebarea ta (la topicul de prietene) despte aspirator nazal. Noi nu am avut probleme, DAR noi nu-l conectam la aspirator, pt ca Radu lesina de plins daca aude aspiratorul , ci trage tati cu gura si reusim destul de bine!
Radu e binisor, dar azi noapte s-a tot infundat, a dormit cu noi in pat , aproape ca eu nu am dormit deloc. Acum si eu si tati suntem ca batuti, iar Radu doarme de la 11.
De dim , dupa Nazomer iar si aspirat , nu s-a mai infundat, dar curge nasul.
Gata, ca parca are detector. S-a trezit , si : are nasul infundat
. Merg la aspirat.
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
rrox3 spune:
Felicitari Anca Micaela!!!
Sa aveti un bb2 sanatos, frumos ca voi si iubit de Ema! ![]()
Rp Toate au timpul lor, acum iei un soi de pauza de la tine ca persoana individuala si esti mamica.Peste cativa ani o sa incepi sa le combini din ce in ce mai mult si o sa fie mai bine. Ce sa-i faci, nu le poti avea chiar pe toate in acelasi timp... 
Andira Ma recunosc teribil in programul tau, mai putin partea cu examenele, asa ca te inteleg foarte bine.
multi si rezistenta psihica in primul rand!
Mamacita Cu Mariuca am fost la un control de rutina, e in regula. I-am luat si trimitere la analize, ca n-a mai facut de 2 ani si in ultimele luni mananca extrem de putin, zice ca nu-i e foame. Mai ramane sa stea si cuminte la recoltat cand o sa mergem...
Ligia a ros covorul!!!
Pupam rozatorul sa-i treaca mucii si sa-i iasa maselutele repede si fara mari suparari! Nu-i mai mutulica, vorbeste si el cat simte nevoia si cat poate.
Daria Si Ioana intelege tot. Ieri i-am spus ca trebuie sa duc prosopul la loc si a fugit si mi-a adus prosopul din sufragerie fix la baie
Si multe altele.
In ultima vreme ma uimeste si prin fapyul ca ma asculta!! Ii zic sa stea cuminte si se executa imedita
N-am asa experiente cu Mariuca, asa ca sunt uimita
A inceput sa faca progrese si cu vorbitul in ultimele zile, invata cam un cuvant nou zilnic, astazi a invatat "nenea"
, ieri "ceas" si tot asa.
Zuzu si Bubu sunt bine acum, au avut ceva de tras cu un virus, dar din fericire a trecut!
multi pentru Bubu!!
tuturor! trebuie sa fug la maimute...![]()
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
Anca Micaela spune:
Va multumesc mult pentru felicitari! Suntem inca buimaci si parca mai asteptam confirmari, dar suntem bucurosi.
Andira, eu o sa fiu la "mai-iunie"... Poate mi se mai alatura fete si de aici, cine stie... Mai e timp ![]()
Anca Micaela, mama Emei Ioana
Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
mamacita spune:
quote:
Originally posted by dariaevelin
Intrebai daca Brien intelege: mai...io asa am impresia. Nu stiu cui sa multumesc,dar am modelul de copil intelegator si cumintel.
Intelege ca nu-i voie la vase, desi mai incearca marea cu degetu',la aragaz nu se duce niciodata(spune "ade=arde" si-l ocoleste), la frigider iarasi stie ca e rece si spune "ash"= "arsh"(evident ca i-am aratat ce inseamna a a arde,adica i-am pus manuta pe ceva mai cald,nu fierbinte,dar indeajuns cat sa fie deranjant la epiderma),ieri,sper exemplu m-a atentionat ca am uitat un sertar deschis si a spus"pac,buba"=inchide,buba!(asta pt ca si-a prins odata buricul degetelului si s-a invatat minte); cand calc(calc hainele doar inainte de a le purta,deci nu dureaza mult) nu-l ingradesc(tarc,leagan sau scaunel de masa) ci il las pe canapeaua din hol
(avem spart zidul de la bucatarie s pe holul care se afla in prelungirea bucatariei e o canapea micuta),si se joaca linistit. Stie ca eu calc si n-are voie sa se apropie. Ei...e copil si se mai joaca. Vine spre mine
(pana aproapre,dar nu se apropie prea mult)si striga "caci,caci!" = calci(scuze pt limbajul academic) si fuge razand.
In camera am vaze cu flori,dvd-ul,combina muzicala asezate jos,pe podea sau pe suportul la inaltimea lui. Nu le are treaba.Asa..e destul de atent cu lucrurile. Cat poate fi un copil,normal
COOL,BRAVO!
mamacita iulia,sora mea,desi e fruntasa si e tare sarguincioasa,e putin obosita si deprimata de conditiile din sanatate.
PAI NOI CE SA MAI SPUNEM,DACA EA NICI N-A APUCAT SA DEA CU NASUL DE CONDITIILE DE MUNCA SI E OBOSITA?!PACAT,UITE ASA SE PIERD INTELIGENTE SI RAMAN NUMAI NISTE HODOROGI PLAFONATI CARE NU VOR SCHIMBA NIMIC,PENTRU CA TINERII NICI MACAR NU VOR SA INCERCE,CEDEAZA INAINTE DE LUPTA!
Toooooooooot am vrut sa te intreb,dar uitai ca-s baba batrana cu dintii de lana: vii la congres? Astazi ar trebui sa pregatesc 800 de diplome,dar cum ma pandeste examenul de luni,le afce Mircea in loicul meu si eu invat.Inca nhju am intrat in posesia numelor(abia dupamasa le primim) si de aia te intreb.
STII CA M-AI SPERIAT CU ENTEROVIROZA PENTRU CARE TIMISOARA ERA IN CARANTINA?NU PENTRU MINE,CI PENTRU ALEX!INITIAL AM VRUT SA VIN,CU AVIONUL,APOI M-AM RAZGANDIT.POATE CA AM PROCEDAT GRESIT,DAR ACUM CRED CA E PREA TARZIU SA MAI SCHIMB CEVA.MAI VORBIM PE MESS!MULTAM MULT CA TE GANDESTI LA MINE!
Dariasi tigrutul vesel, Brien
![]()
Poze frumoase cu noi
filmulete dragute
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
raresionut spune:
Ligia, sanatate lui Raducu si o noapte linistita pentru voi.
Zuzu,
ne bucuram sa auzim ca Bubu e acum ok...
Danuta, mersi pentru raspunsuri
....am urmarit cu interes reclama la subiectul cu pricina si culmea si Rares comenteaza, dar ce ...el stie...in schimb pe mine ma amuza enorm cum reactioneaza el cand o aude pe doamna din reclama cu Peugeout....face duet cu ea, ca sotul i-a ramas mut....
Rrox, Daria
...ma bucur sa aud ca Ioana si Brien sunt copii ascultatori...noi inca ne luptam la capitolul negativism si ....la rupt florile lu' mami din razbunare...
Alina
si printul Rares
Pozele noastre

si tigrutul vesel, Brien