Copiluti de mai-iunie 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Sunt muci de somn si nu pot sa citesc tot din urma. Am auzit ca mai e o gravi printre noi? Abia astept sa vad cine este misterioasa mamica...
Deci nou despre mine: SUNT STUDENTA! Nu ma intrebati ca mi-e rusine sa va zic ce "admitere" dificila am trait. Mai mult am completat la formulare decat a durat interviul... Important e ca sunt studenta, ca mi-am pus in cap sa fac la zi si sa ma duc zilnic la scoala, ca mi-am pus in cap sa termin aceasta fcultate si sa fiu integralista. Mai vedem... Ideea e ca soarca-mea e cea mai incantata de treaba asta pentru ca asta inseamna ca o sa-l vada pe Filipete aproape zilnic.
Si la intoarcere, in drum spre socrella ca sa-mi culeg copilul zic hai totusi sa merg si la baby expo desi imi propusesem sa nu imi pierd vremea. Pentru fani: mariquita si crocodrillo au standul bine aprovizionat, colectii noi, hainute frumoase dar preturi pe masura. In rest mai mult eram interesata de o pereke de blugi de burtoasa. Dezamagire mare: preturi mari si pantaloni URATI! Dar stiti cum? Oribili de-a dreptu! Asa c am-am invarti ce m-am invarit, i-am luat lui Filip un dres, si niste puzzle unul din lemn si unul dintr-un cauciuc/plastic colorat, evident jucarii care nu-i sunt bune acum. As fi vrut ceva de tras dupa el, ca a inceput sa improvizeze si tot ce are o atisoara ceva este tarat cu sarg prin toata casa. Si gasisem un fel de melc sau o aratare ceva din lemn colorat frumos care se misca si facea si un zanganit cad il trageai dar costa 500.000 si era destul de mic si pricajit. Mai era de la tomy o buburuza care dadea din aripi cand o trageai dar altcceva nu facea nic, era si din plastic, nu canta nu lumina si costa si aia tot in jur de 500.000
De data asta sunt mai multi expozanti, au si la etaj si pe holurile laterale, dar concluzia mea este ca sunt totusi destul de snapani, in loc sa aibe reduceri ca este targ ei au aceleasi preturi daca nu chiar mai mari. Si se presupune ca sunt producatori sau direct importatori. Uatever...
In rest mi-e tare somn si sper sa pot sta putin intinsa pe canapea in timp ce Filip se joaca cumintel, cat l-o mai tine...
Si incerc sa citesc totusi ce ati mai scris.

PS Azi-noapte mi-a fost rau pentru prima data si mi-a fost teama. Nu stiu daca a fost de la niste prune pe care le-am crosetat toata ziua de ieri dar am avut niste dureri de burta de am zis ca avortez... Noroc ca nu sangerez, si dimineata m-am trezit bine mersi.

Andreea mamica lui Filip Stefan

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Mi-am tot stors creierii cine ar putea fi noua gravidutza de la noi plecata in deplasare. Oare Tamar s-a intors din Romania ?

Mergi la inceput

OlgaT, mai imi pare rau ca iar tragi cu Tonila. Si eu zic la fel, intoarce-te la dieta si mai incearca iar o revenire peste vreo saptamana. Dar medicul ce-a zis, v-a dat sa faceti si voi un copro?
Robotica, bafta in cautarea jobului!
Danelutza, bine te-ai intors din vacanta! Eu acum vreau sa incerc sa-l invat la olita. Ca atata diaree a avut ca mereu intrerupeam, apoi am plecat in concediu, gata, acum toate sunt reintrate in normal (cat or mai fi, ca daca incep scoala...) si vreau sa incep iar. Dar se ridica si nu stiu ce sa-i fac sa stea. Tu cum incerci?
NewMami, sanatate multa lui Patrick si tie! Ce misto ca aveti unde sa inscrieti copilasii acolo la diverse chestii. Cand citesc si despre Agata Neliei ca merge si la dansuri si la inot, si la patinaj si cate si mai cate. Aici nu ai unde duce copilul frate
Cuscra, sa ai parte de drum liber, sa te odihnesti si sa ai o vacanta frumoasa! Pup fetele!
Flori, ah ce ghinion cu pikovitul. Nu stiu ce sa-ti zic... Clar antibioticul nu are nici un efect, nici ce a luat pana la confuzie, nici ce vrei sa-i dai pana sambata. Eu in locul tau nu i-as mai da nik daca tot zici ca este spre bine. Poate nici nu era cazul de antibiotic. Ideea este ca tratamentele netinute cu sfintenie (adik exact asa bulibasite cum i le-am facut eu lui Filip toata vara ) nu fac altceva decat sa faca antibioticul respectiv inutil in tratamente viitoare.
Ai slabit fata de prima sarcina. Doamne ce dulce e Maya, cu imbratiseaza ea burtica...

Acum e momentul sa ma intind putin, Filip vrea nani asa ca l-am pus in pat, dar din experienta stiu ca somnicul asta e de maxim o ora...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

De unde ati scos-o pe asta cu noua mamica? Am pierdut ceva?

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

FELICITARIIIIIII ANDROIX!!!
la ce esti studenta.
ce tare esti, cind termini facultatea copii sunt buni de gradi.

Gabitzam cred ca fetele au radar si se recunosc.
hai ca ne-a dat Androix de lucru.

Danelutza tu ai fost in deplasare?

UAUUUUU TDI spunea ca ii e rau.

Adina vroia numarul dr. Tutunaru!!!! tu esti!!!! am ghicit1 da, stai tu nu ai fost in deplasare.
BEY, Androix, ce intelegi prin deplasare????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna.

Problema de la magazin vafi rezolvata nu prea frumos pentru angajata dar asa poate va invata sa se comporte.

Androix chiar cine e gravida ca si eu intreb.

La mine testul e negativ fara menstruatie luna asta cine stie ce o fi.Medicul mi-a zis sa iau in continuare anticonceptionale deca o fi de ceva ii crap capul.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Lucas eu am fost in deplasare, dar fara sotz , deci nu sint eu aia cu burtica, poate Tdi, ca tot spunea ca i-a dat soatzei cu virf si indesat si... asteptam vesti de la ea.
Androix felicitari, ia spune amanunte, unde esti studenta ? Cit despre olitza incerc si incerc, si am pierdut tot ce am muncit pina acum, cu vacantza, cu deplasare in Romanica, asha ca... inainte ma anunta ca vrea sa faca kk, acum ma anuntza dupa ce-i in pampers cald

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Bey, deci nu io am lansat zvonu cu gravida misterioasa ci NewMami!
Raluca, mersi de felicitari! La limbi straine engleza - italiana... Sa vedem acum ce-o iesi.
Nu pui si tu o pozica cu noul look?
Gusta, probabil e o dereglare chiar de la AC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

la multi ani, Simona! sa ai parte de o aniversare de neuitat!

elisor, la fel are si a mea, 75 cm. da, sunt printre cei mititei cu inaltimea asta. sper sa semene cu mine, ca am 1.68, dar tati e maruntel, cu doar 1.74. ce facem, le dam la baschet???

da, era un veveritoi in poza, cica salbatic, dar cum cred eu ca lumea le da mancare la greu, cum te aud, cum se invart pe langa tine...

loreen, pusei pozici in pagina yahoo care corespunde adresei noastre de grup. am pus de la 12 luni pana acum, sa vedem poate reusesc sa completez. m-am uitat cu mare placere la albumele care sunt acolo, e o idee super! e grozav sa vezi ce repede au crescut, nici nu-mi vine sa cred! nu stiu cine a avut ideea, dar !!!

gabitzam, nu facusem album privat pe yahoo. sau eram sigura ca e public. in orice caz, cum voi aveti parola, puteti sa-l vedeti fara probleme, asa ca nu cred ca am fost atenta. nu prea imi place sa pun poze pe public, de asta nu am pus poze cu mine pana acum. acolo pe prima pagina e lista cu aniversari? a mea e pe 15 decembrie.

monu, cum adica un singur dinte?!?

fran, m-am dus sa verific pe cutia de purtator de copilas si zic ei ca e pentru 6-36 luni, pana la 40 lbs. cred eu ca 1 lbs e cam juma de kil. dar dupa 1 an nu mai iau ei mult in greutate, asa ca e posibil sa fie doar pana in 20 de kile. desi daca stai sa te gandesti, sa te plimbi cu 20 de kile in spate...si care se misca in toate directiile...

flore, olgam, citeam de greutate de copilasi. a mea are 9 kile si ne-am vazut cu niste colegi de servici de-ai lui tati care au un baietel de 6 luni de 12 kile... si cica amandoi sunt normali, asa ca...sa-i vedeti unul langa altul, e halucinant!!!

gusta, am ras si eu despre ce povesteti tu acolo cu maruta. cot la cot cu vecinii, ca imi inchipui scena!!! ce poti sa faci altceva decat sa razi?

denisa73, si a mea ia f putin lapte. pedi de aici mi-a zis sa-i bag iaurt, branza, orice produse derivate din lapte si daca nu vrea si nu vrea, atunci bagam supliment. dar eu stiu ca se asimileaza f greu calciul din supliment, asa ca incearca branza, gasesti tu un tip de branza sa-i placa.

gusta, prin ce ai trecut la magazin...cred ca in locul tau eram fiarta o saptamana!!!

ca tot vb de magazin. aici degeaba sunt produse cu discount, ca daca nu esti atent cand treci la casa, le platesti la pret intreg. am vazut niste genti la 35 S si cum nu aveam deloc, am zis sa iau si eu una, ca era reduse cu 30 la suta. la casa bineinteles, imi cere 37 S (cu taxe). eu stiam lectia si am marait ca e la pret redus. a chemat o managera, mi-a facut reducerea, mi-a aplicat si o reducere suplimentara de 5 S. eu intre timp asteptand sa vina managera citisem ce scria pe peretele de langa casa si am intrebat daca reducerea de 5 S de pe bon era cea de pe perete, unde zicea ca daca un produs afisat la pret redus e trecut la casa cu pret intreg, iti acorda o reducere suplimentara de 5 S. la care vanzatoarea o cheama din nou pe managera si imi mai acorda inca 5 S. sa nu ma intrebati de ce, ca nu stiu. dar cum banii au intrat si nu au iesit, am sters-o rapid cu geanta mea pe care am luat-o in final cu vreo 17 S. credeti ca ar trebui sa mai iau una tot de acolo?

am vazut folderele noi pe adresa de grup de pe yahoo. cred ca e o idee super si va propun sa facem unul cu regimuri de slabire, poate unul cu zambete, poate chiar unul cu chestii haioase care circula pe internet si putem in felul asta sa-l impartasim celorlalte. in orice caz, monu are dreptate, anuntati aici cand va vine o idee sau puneti poze, sau e ceva nou, ca sa stim sa mergem sa ne uitam.

PS avem inca 97 la suta disponibil!!!

... si albastricile lui mami 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

dati-mi si mie parola, ca IO cred ca acolo s-a postat ceva. acu mor de curiozitate.

Androix
sunt tunsa cam ca tine, dar cu breton. poze as face daca CINEVA ar descarca pozele din aparat ca e full si cardul la fel.
da acu mi s-a cam tuflit.

Mergi la inceput